Ismerjük meg közelebbről a Crypto.com lényegét és hasznosságát

forrás: Prím Online, 2021. április 14. 10:46

Ebben a cikkben a Crypto.com bemutatása és ismertetése kapja a főszerepet. Úgyhogy ennek jegyében megvilágítjuk első körben a platform és ökoszisztéma lényegét, illetve a rajta keresztül igényelhető szolgáltatásokat is.

Majd rá fogunk térni a Crypto.com saját pénzére, hogy végül a kártyákról is szó essen. Úgyhogy őszintén bízunk abban, hogy a bejegyzés segítségével közelebbről is sikerül majd megismerni a Crypto.com által biztosított széles körű lehetőségeket.

 

 

Pontosan miben is rejlik a Crypto.com lényege?

 

A Crypto.com gyakorlatilag egy felhasználóbarát kriptofelület, változatos kriptopénzekkel kapcsolatos szolgáltatást kínálva és elérhetővé téve. A 2016-os évben volt az indulásuk, azóta pedig egészen szerteágazó szolgáltatási csomagot és ökoszisztémát sikerült alkotniuk.

 

Merthogy a Crypto.com keretei között egyaránt igénybe vehető a

 

  • Crypto.com applikáció;
  • Visa kártya és cashback program;
  • DeFi platform és DeFi tárca;
  • az árfolyamkövetési funkció;
  • a hitelezési és staking szolgáltatás;
  • a supercharger és derivatíva trading.

 

A Crypto.com mellett szólhat érvként, hogy a tárcája hozzáférést biztosít a privát kulcsunkhoz, emellett pedig jutalékok terén is kedvező választás. Nem véletlen, hogy a felhasználói bázisa meghaladja a százmillió főt.

 

CRO, avagy a Crypto.com saját kriptopénze

 

A CRO célja és egyértelmű jelentősége, hogy a Crypto.com ökoszisztémán belül funkcionáljon pénznemként. Főként azt hivatott egyébként elősegíteni, hogy a Crypto.com blokkláncon történő tranzakciókért fizetni tudjunk a segítségével.

 

Ennek ugyanis az lehet a hozzáadott értéke, hogy a CRO gyorsabban terjed és széles körű használat lesz rá jellemző. A teljes készletének a nagysága egyébként 30 milliárd. Ami pedig a gyenge pontját illeti, a kritikusok véleménye alapján most még a Crypto.com ökoszisztémán kívül nem igazán van bármiféle említésre méltó haszna.

 

A Crypto.com kártya jelentőségéről

 

Különböző kategóriába tartozó kártyákról van egyébként szó, amelyek egytől egyig különböző fokozatú stakelést tesznek lehetővé. A basic verzió a Midnight Blue. A saját kriptopénznek számító CRO stakelésében egyedül ezzel nem kell részt vállalni.

 

A maradék négyféle Crypto.com kártya esetében viszont CRO stakelők leszünk, a kedvezményekhez pedig legalább 5 ezer darab CRO stakelése szükséges. Maga a konkrét százalékos érték és mennyiség értelemszerűen kártyánként eltérő lehet.

 

Magyarul annak a mértéke is változik, hogy pontosan milyen CRO cashback jutalomban részesülünk. Úgymond a legkisebb kategóriába eső Crypto.com kártya esetében 1%-os értékre számíthatunk. Ami pedig a legmagasabb értéket illeti, ebben a kategóriában 8% visszatérítés jár a vásárlásaink után.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vontatási kínálatának bővítéséhez az ABB felvásárolja a PowerTech Convertert

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolja a PowerTech Converter (PTC) vállalatot, amely a könnyű vasúti járművek (LRV) és metrók kiegészítő áramátalakítóinak vezető beszállítója. Az akvizíció fontos része az ABB Motion külső növekedési stratégiájának.

2022. szeptember 26. 09:55

Magasabb szintű védelem a jövőbeni cyber-támadások ellen

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat Check Point Horizon néven jelentett be iparágvezető, a megelőzésre fókuszáló biztonsági műveleteket és szolgáltatásokat tartalmazó csomagot, mely kombinálja a proaktív MDR/MPR, XDR/XPR és Events menedzsment megoldásokat. Mindez egyetlen gombnyomással működtethető, illetve az iparág vezető elemzőinek, kutatóinak és innovatív MI technológiájának a támogatásával bír.

2022. szeptember 25. 15:10

Szimulátorból előzgethetők az igazi pályán köröző valódi autók

Kísérleti eszközök bevetésével hasznosulnak az 5G hálózat képességei a Digital Twin projektben. A nagy pontosságú helymeghatározásnak és gyors adattovábbításnak köszönhetően a versenypályán száguldó autók küzdelmébe online módon lehet bekapcsolódni. A fejlesztési munka egyik lehetséges eredményeként a jövőben akár egy Forma–1-es futam résztvevőivel is összemérhetik képességeiket az interneten keresztül a kanapépilóták. 

2022. szeptember 25. 13:31

Így digitalizálódnak a modern irodák

A digitális iroda felfelé ívelő szakaszát a Covid váltotta ki, ugyanis a hibrid munkavégzés digitalizáció nélkül már nem volt megvalósítható. De milyen eszközök szükségesek annak megvalósításához, hogy a munkafolyamatok ebben az új, megváltozott rendszerben is zavartalanul működjenek tovább? A kérdésre Herczog Gábor, a holland Legamaster vizuáltechnikai eszközök magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft.-nek az ügyvezető igazgatója adja meg a választ.

2022. szeptember 25. 11:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38

Digitalizálódó vállalatok vezetői az IVSZ elnökségében

2022. augusztus 31. 14:17