Ismerjük meg közelebbről a Crypto.com lényegét és hasznosságát

forrás: Prím Online, 2021. április 14. 10:46

Ebben a cikkben a Crypto.com bemutatása és ismertetése kapja a főszerepet. Úgyhogy ennek jegyében megvilágítjuk első körben a platform és ökoszisztéma lényegét, illetve a rajta keresztül igényelhető szolgáltatásokat is.

Majd rá fogunk térni a Crypto.com saját pénzére, hogy végül a kártyákról is szó essen. Úgyhogy őszintén bízunk abban, hogy a bejegyzés segítségével közelebbről is sikerül majd megismerni a Crypto.com által biztosított széles körű lehetőségeket.

 

 

Pontosan miben is rejlik a Crypto.com lényege?

 

A Crypto.com gyakorlatilag egy felhasználóbarát kriptofelület, változatos kriptopénzekkel kapcsolatos szolgáltatást kínálva és elérhetővé téve. A 2016-os évben volt az indulásuk, azóta pedig egészen szerteágazó szolgáltatási csomagot és ökoszisztémát sikerült alkotniuk.

 

Merthogy a Crypto.com keretei között egyaránt igénybe vehető a

 

  • Crypto.com applikáció;
  • Visa kártya és cashback program;
  • DeFi platform és DeFi tárca;
  • az árfolyamkövetési funkció;
  • a hitelezési és staking szolgáltatás;
  • a supercharger és derivatíva trading.

 

A Crypto.com mellett szólhat érvként, hogy a tárcája hozzáférést biztosít a privát kulcsunkhoz, emellett pedig jutalékok terén is kedvező választás. Nem véletlen, hogy a felhasználói bázisa meghaladja a százmillió főt.

 

CRO, avagy a Crypto.com saját kriptopénze

 

A CRO célja és egyértelmű jelentősége, hogy a Crypto.com ökoszisztémán belül funkcionáljon pénznemként. Főként azt hivatott egyébként elősegíteni, hogy a Crypto.com blokkláncon történő tranzakciókért fizetni tudjunk a segítségével.

 

Ennek ugyanis az lehet a hozzáadott értéke, hogy a CRO gyorsabban terjed és széles körű használat lesz rá jellemző. A teljes készletének a nagysága egyébként 30 milliárd. Ami pedig a gyenge pontját illeti, a kritikusok véleménye alapján most még a Crypto.com ökoszisztémán kívül nem igazán van bármiféle említésre méltó haszna.

 

A Crypto.com kártya jelentőségéről

 

Különböző kategóriába tartozó kártyákról van egyébként szó, amelyek egytől egyig különböző fokozatú stakelést tesznek lehetővé. A basic verzió a Midnight Blue. A saját kriptopénznek számító CRO stakelésében egyedül ezzel nem kell részt vállalni.

 

A maradék négyféle Crypto.com kártya esetében viszont CRO stakelők leszünk, a kedvezményekhez pedig legalább 5 ezer darab CRO stakelése szükséges. Maga a konkrét százalékos érték és mennyiség értelemszerűen kártyánként eltérő lehet.

 

Magyarul annak a mértéke is változik, hogy pontosan milyen CRO cashback jutalomban részesülünk. Úgymond a legkisebb kategóriába eső Crypto.com kártya esetében 1%-os értékre számíthatunk. Ami pedig a legmagasabb értéket illeti, ebben a kategóriában 8% visszatérítés jár a vásárlásaink után.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb környezettudatos SIM kártyát vezet be a Vodafone

Fenntarthatósági startégiája részeként új, környezettudatos, úgynevezett ecoSIM kártyát tesz elérhetővé ügyfelei számára a Vodafone. Nem ez az első ilyen lépés a szolgáltató részéről: tavaly a műanyag-felhasználás csökkentés jegyében SIM-kártyák méretét felezte le, idén augusztusban pedig környezetkímélő, plasztikkártya nélküli eSIM-et vezetett be a Vodafone Magyarország. A szolgáltató ezen intézkedésével műanyag-felhasználásának csökkentését kívánja támogatni, ezzel is hozzájárulva bolygónk megóvásához. Az ecoSIM-et a Vodafone a teljes európai piacán, valamint Egyiptomban, Törökországban és Dél-Afrikában is bevezeti.

2021. október 20. 14:17

Európa hogyan őrizheti meg versenyképességét a felhő terén?

Tíz éve a vállalatok felhőre való átállása leginkább az adattárolást és a hálózati működést érintette. Azóta robbanásszerűen fejlődik a felhőalapú innováció, ám sok európai cég még mindig csupán a sávszélesség-bővítés és a költségmegtakarítás eszközeként tekint a felhőre.

2021. október 20. 12:39

Hazánkba is megérkezett az LG legújabb fülhallgatója

Immár Magyarországon is kapható az LG Electronics (LG) teljes mértékben vezeték nélküli fülhallgató-családjának legújabb tagja, az LG TONE Free FP8, amely ideális választást jelent az aktív, energikus életmódot folytatók számára. Az új modell még kényelmesebb fülbe illeszkedést, még fejlettebb Meridian-hangzást, erőteljes aktív zajszűrést és a higiénikus használatot garantáló UVnano baktériumölő hatású*  töltőtokot kínál.

2021. október 20. 11:18

A Verizon Business és a CareAR stratégiai partnerséget kötött

A Verizon Business és a CareAR, A Xerox Company stratégiai partnerséget jelentett be annak érdekében, hogy átalakítsa a CareAR által a terepen dolgozó szakemberek és ügyfelek számára nyújtott szolgáltatást és ügyfélélményt. A Verizon 4G, 5G hálózatait és közel valós idejű számítási technológiát a CareAR kiterjesztett valóság (AR) és mesterséges intelligencia (AI) alapú platformjával ötvözve a technikusok távolról és proaktív módon gyorsabban, okosabban és biztonságosabban oldhatják meg a szolgáltatási problémákat, ami teljesebb felhasználói élményhez vezet.

2021. október 20. 09:57

A karbonlábnyom csökkentésében segíthet az Emissions Impact Dashboard

Mostantól a teljes értékláncukon belül megvalósuló, felhőhasználattal kapcsolatos károsanyag-kibocsátásról is kaphatnak pontos és megbízható képet a cégek a megújult Microsoft Emission Impact Dashboard segítségével. Havi lebontásban és az adott adatközpontokra vonatkozó információkat is képes szolgáltatni a rendszer a vállalatok vezetőinek, akik így még átfogóbb, jól elemezhető adatok birtokában hozhatják meg a legjobb döntéseket a fenntartható működés érdekében.

2021. október 19. 20:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20