Megerősítették a Work Force menedzsmentjét

forrás: Prím Online, 2021. április 22. 13:31

Czellecz Zoltánt nevezték ki a Work Force operációs igazgatójának. A HR-szolgáltatások területén több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember irányítja a jövőben a társaság valamennyi üzletágát, de feladatai közé tartozik majd a vállalati stratégia átdolgozása is.

A Work Force új operációs igazgatója 2010-ben szerzett diplomát a Pannon Egyetemen műszaki menedzser szakán. Karrierjét az Adecco-nál kezdte 2007-ben, ahol kezdetben tanácsadóként dolgozott, majd 2011-es távozásakor már kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser volt. 2012 és 2013 között már megfordult a Work Force-nál, akkor üzletágvezetői pozíciót töltött be. Pályafutását 2013 augusztusa és 2017 márciusa között a Randstad Hungary-nél folytatta, több mint két évig üzletfejlesztési igazgatóként dolgozott a vállalatnak. Ezt követően közel 4 évig erősítette a Talentify Co. csapatát, 2018 márciusától a cég ügyvezető igazgatója volt. Az egyik legnagyobb hazai HR szolgáltatónak számító Work Force csapatához 2020 októberében csatlakozott újra operációs igazgatóként. 

 

„Örömmel vállaltam el az adódó lehetőséget, hogy újra a Work Force csapat tagja lehessek. A cégnél felhalmozódott sokéves tapasztalat, a jövőbe vetett hitünk és közös szakmai vízióink mind a segítségünkre lesznek az elkövetkező években, hogy még tovább fejlesszük üzletmenetünket, szolgáltatásainkat és a lehető legsokoldalúbban álljunk mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók rendelkezésére” – mondta el Czellecz Zoltán a kinevezése kapcsán. 

 

Az új pozícióban a vezető a magyar tulajdonban lévő társaság valamennyi üzletágának eredményes működtetéséért, valamint a vállalat stratégiájának átdolgozásáért is felel majd. Az elkövetkező időben a szolgáltatási paletta megújításán, valamint a további terjeszkedés megalapozásán is dolgozik majd.  

 

„A tavalyi sikerek, valamint a munkaerő-piacon jelenleg érzékelhető lehetőségek nem csupán lehetőséget adtak rá, de indokolttá is tették egy olyan pozíció létrehozását, amelyben egy felsővezető felel valamennyi üzletágunkért. Czellecz Zoltán eredményorientált, az innovációt és a hatékonyságot kulcskérdésnek tekintő vezető, aki a stabil növekedési pálya fenntartása mellett az új szolgáltatások elindításában és az üzleti stratégiánk átdolgozásában is komoly támogatást nyújt majd a cégünknek” - fogalmazott az új operációs igazgató kinevezése kapcsán Csákvári Róbert, a munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó Work Force Kft. ügyvezető igazgatója. 

 

„Ahogy szinte minden iparágban, a HR szolgáltatásoknál is jelentős változásokat hozott a COVID-járvány, amihez a Work Force gyorsan és rugalmasan tudott alkalmazkodni. A mostani helyzet komoly kihívásokat, egyben pedig lehetőségeket is tartogat. A jövőben nagyobb figyelmet tervezünk fordítani a komplexebb munkakörök betöltésére, mind a munkaerő-kölcsönzés, mind a munkaerő-közvetítés területén. Új szolgáltatások bevezetését tervezzük erre az évre, emellett tovább bővítjük az irodahálózatunkat és erősítjük a nemzetközi toborzási kompetenciánkat is” - tette hozzá az új operációs igazgató. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összeolvadnak az adesso magyarországi egységei

A nemzetközi képviselettel rendelkező IT-szolgáltató adesso Group megerősíti magyarországi pozícióját hazánkban működő leányvállalatainak összeolvasztásával. Az adesso orange Kft. és az adesso Hungary Software Kft. tevékenységeinek közös üzleti szervezetbe való egyesítésével a vállalat célja, hogy ügyfeleinek teljeskörű támogatást nyújtson az informatikai létesítmények SAP S/4HANA-ra és a felhőalapú technológiákra történő átállásában.

2023. március 31. 17:28

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08