Szállítmányozás, akár gombnyomásra

forrás: Prím Online, 2021. május 18. 12:17

Újabb funkcióval bővítette ügyfélportálját a Raben Trans European Hungary Kft. A cég jelenlegi és jövőbeli partnerei önállóan, automatizált rendszerben kérhetnek ajánlatot raklapos és nagycsomagos küldeményeik eseti szállítmányozására. Az ügyfelek a leggyakoribb viszonylatok esetében szinte azonnali kalkulációt kapnak, amely alapján rögtön megbízást is adhatnak.

MyOffer néven debütált a Raben Group magyarországi leányvállalatának új megoldása, amely az eddigieknél is gyorsabb ajánlatkérést, illetve ajánlatadást tesz lehetővé. A myRaben ügyfélportálra történt regisztráció után az állandó partnerek, illetve az eseti megrendelők legtöbbször perceken belül megkapják a megadott paraméterek alapján készített kalkulációt e-mailben. Ezután a portálon keresztül azonnal beküldhetik a küldeményre szóló megrendelésüket is. A felülethez való hozzáférést a cég ügyfélszolgálatánál kérhetik az érdeklődők, a már aktív felhasználók bejelentkezés után használhatják az új lehetőségeket.

 

Üveges Zoltán, a Raben Trans European Hungary Kft. értékesítési és marketingigazgatója elmondta: „A myOffer felületen az ajánlatkérőknek néhány fontos részletet kell megadniuk, melyek megkönnyítik az ajánlatadást. Később, a megbízás rögzítésekor ezek újra betölthetők, egyszerűsítve a megrendelést. Ugyanitt választhatnak az ügyfelek számos kiegészítő szolgáltatásunk közül is. Az új funkcióval elsősorban gyűjtőszállítmányozás keretében kézbesíthető küldeményekre összpontosítunk, de igény szerint komplett, illetve részrakományokra szóló ajánlat is kérhető.”

 

A legforgalmasabb, azaz az egyes Raben-leányvállalatok központi raktárait érintő szállítási útvonalakon felül csaknem bármilyen viszonylatra készülhet ajánlat. Az összetettebb számításokat igénylő megkereséseket az ügyfélszolgálat egyedileg, munkaidőben kezeli.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoseszközzel erősít a DACHSER

Egész Európában, így Magyarországon is új eszközök kísérik mostantól a DACHSER szállítmányait, az új  kézi szkennerek – SAM (Short distance Assistance Mobile) - segítségével jelentős mértékben csökkent a logisztikai cég papírfelhasználása, egyszerűbb és gyorsabb lett a szállítások mindennapi adminisztrációja, követése. A jövőben az eszközök online összeköttetésben lesznek a tervezőprogramokkal, amelyek valós forgalmi adatok alapján és nyitva tartási idők figyelembe vételével egy algoritmus segítségével tervezik majd meg az útvonalakat.   

2021. december 2. 13:46

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59