A Direct One-nal nyáron nyereményeső vár

forrás: Prím Online, 2021. május 25. 13:42

A Direct One TV szolgáltató meglepetéssel indítja a nyarat. 2021-ben nem csupán a csatornaválasztékát újította meg, de a digitális televíziózásban is élen jár.  Ráadásul akik most fizetnek elő a szolgáltatásra, sorsoláson vehetnek részt és értékes nyereményekhez juthatnak. 

 

Izgalmas nyereményjáték új előfizetőknek

Most érdemes csatlakozni a Direct One ügyfeleinek táborához, hiszen azok, akik május 24. és július 31.  között fizetnek elő a Direct One TV csomagjaira nyereményjátékban vehetnek részt. A játék keretében mintegy 40 nyeremény kerül kisorsolásra, melyek között márkás okostévék, tabletek és játékkonzolok is megtalálhatók. 

 

Részvételi feltételek

A játékban minden olyan új előfizető vehet részt, aki ePack szolgáltatással, azaz elektronikus számlafizetéssel fizet elő bármely Medium vagy Plus csomagra a nyereményjáték időtartama alatt, majd regisztrál a megadott weboldalon.

 

A sorsolásban való részvételhez az új előfizetőknek mindössze egy regisztrációt szükséges elvégezniük a  nyerj.directone.hu weboldalon. A regisztráció csupán egy percet vesz igénybe, melyet követően már csak az izgalommal teli várakozás következik egészen augusztus 19-ig, a sorsolás napjáig.

 

 

A jövő televíziózása: szórakozás bárhol, bármikor

De nem csak a nyereményjáték miatt érdemes most előfizetni. A Direct One a 21. századi trendeket szem előtt tartva nem állt meg a műholdas televíziós szolgáltatásnál, hanem a fogyasztói igényekre válaszolva az online tévézés területén is megvetette a lábát. Ezért született meg az online TV szolgáltatás és a Direct Now applikáció. A digitális szolgáltatással a kedvenc műsorok, filmek bármikor megtekinthetők, újranézhetők és visszajátszhatók, valamint extra videós tartalmak is hozzáférhetők az applikáció videótárában. A Direct One ügyfelek ingyenesen férhetnek hozzá az alkalmazáshoz és nézhetik a benne elérhető összes műsort, köztük a videótár tartalmait is, előfizetésük részeként. A teljes otthoni élményért az applikáció okostévéken is elérhető. 

 

Mindig megújuló tartalmak a Direct Now videótárban

A Direct Now applikáció videótárában egyre szélesebb kínálat érhető el, ráadásul az itt található műsorokat akár többször is megnézhetik a rajongók. A választékban megtalálható a National Geographic videótára, melyhez a Direct One előfizetők Magyarországon elsőként és jelenleg egyedüliként kaptak hozzáférést. Tavasz óta pedig a NatGeo mellett már az AMC, a Minimax és a JimJam tartalmai is bekerültek a kínálatba. Az elérhető részek időről időre frissülnek is az appban, ezért érdemes rendszeresen belépni a videótárba.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Széchenyi-egyetem képzési kínálatával és innovációival ismerkedtek a hazai középiskolák vezetői

Pályaorientációs fórumot rendezett a győri Széchenyi István Egyetem a zalaegerszegi ZalaZONE-on középiskolai vezetők számára. A dinamikusan fejlődő egyetemi ökoszisztéma stratégiai irányait, a legfrissebb képzési és felvételi információkat bemutató előadások mellett a vendégek a járműipari tesztpályán az intézmény legkorszerűbb technológiai fejlesztéseit is láthatták, az autonóm járművektől a drónokig.

2023. március 20. 11:23

Energiaügyi aggályok, amelyek kihatnak az üzleti versenyképességre, a munkaerőre és a dekarbonizációra

A felmérés azt mutatja, hogy a vállalkozásokat világszerte továbbra is aggasztják az energiabiztonság és az energiaárak hatásai, amelynek számos, további környezeti, társadalmi és gazdasági következménye lehet. Az ABB Electrification Energy Insights felmérése* szerint, amelyben különböző ágazatokban működő kis- és nagyvállalatok 2300 vezetője vett részt, a válaszadók 92 százaléka úgy érzi, hogy az energiaellátás folytatódó instabilitása veszélyezteti jövedelmezőségüket és versenyképességüket. 

2023. március 20. 09:58

Siemens technológiával automatizálja abroncsgyárait a Continental

Most aláírt stratégiai megállapodásuk értelmében a Siemens preferált partnerként automatizációs és hajtástechnológiát szállít a Continental gumiabroncs gyáraiba világszerte.

2023. március 19. 15:27

Bemutatkozott a Microsoft 365 Copilot

A Microsoft a mesterséges intelligencia felhasználását új szintre emelte azzal, hogy március 16-án bejelentette a Microsoft 365 Copilotot, ami az Office-alkalmazásokba építve töredékére csökkenti le a napi, klasszikus értelemben vett irodai munkát. 

2023. március 19. 13:54

Figyelemre méltó újítások a Huawei térképes szolgáltatásában

Több izgalmas újítással jelentkezett a Huawei saját térkép- és navigációs szolgáltatása, a Petal Térkép. Az alkalmazás teljes képernyős, sáv pontosságú navigációval, valós idejű forgalomfigyeléssel, változatos térképrétegekkel és okosórára szinkronizált navigációval teszi könnyebbé a tájékozódást. Emellett a vállalat bemutatta 3D-s térképmegoldásait, valamint nyílt, fejlesztői eszközkészleteket nyújtó platformját is.

2023. március 19. 12:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20