Fejlett biztonság egy rendezett munkaállomáshoz

forrás: Prím Online, 2021. május 31. 14:57

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

 

Az USB-C rendszerező ereje

A Philips 243B9H el van látva egy USB-C porttal. Ez lehetővé teszi a videojel átvitelét (az USB-C DisplayPort alternatív üzemmódjával) a csatlakoztatott számítógépről a monitorra, és egyúttal az USB Power Delivery funkcióval ugyanazzal a kábellel akár 65 W teljesítménnyel töltheti a csatlakoztatott laptopot. A monitorba beépített 3 portos USB 3.2 elosztó nagysebességű adatátvitelt biztosít a csatlakoztatott perifériák, például külső merevlemezek vagy SSD-k számára.

Philips 243B9H

 

Üzleti használatra tervezve

Ezek a funkciók az új Philips 243B9H modellt mindenki számára könnyen használhatóvá teszik. A monitor egyéb, a szakembereket támogató funkciókkal, például multimédiás használathoz beépített sztereó hangszórókkal és biztonságos webkamerával is rendelkezik. 

 

Ez a készülékházból kinyíló webkamera fokozott biztonságot nyújt. A praktikus és diszkrét webkamera videokonferenciákhoz könnyen kihúzható és ha már nincs rá szükség, visszatolható a monitor kávájába. 

 

Ezenkívül a webkamera a Windows Hello arcfelismeréshez fejlett érzékelőkkel van ellátva, lehetővé téve a felhasználók számára a biometrikus bejelentkezést, amely gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a műveletet. Az otthoni felhasználók és az érzékeny adatokkal dolgozó (vagy nagyobb adatbiztonságot kereső) szakemberek egyaránt értékelni fogják a Philips 243B9H által nyújtott extra biztonságot.

 

Átfogó csomag

A Philips 243B9H olyan fontos technológiákkal is rendelkezik, amelyek csökkentik a monitor előtt eltöltött hosszú munkaidők okozta kellemetlenségeket. Az IPS panel extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget nyújt, amely lehetővé teszi, hogy csaknem minden szögből jól látható legyen a képernyő tartalma. Ezenkívül rendelkezik Low Blue Mode, FlickerFree technológiával és EasyRead Mode funkcióval is – olyan technológiákkal, amelyek elősegítik a szem egészségének megőrzését és vizuális kényelmet biztosítanak.

 

Az ergonomikus megjelenítési kényelmet és kábelkezelést biztosító Philips SmartErgoBase monitorállvány tovább fokozza a megtekintési élményt. Az állvány beállítások széles skáláját kínálja, beleértve a magasságállítást, forgatást, döntést és az elforgatást, így a monitor a felhasználó igényeinek megfelelően pozícionálható.

 

A 243B9H Philips monitor most 279 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39