Fejlett biztonság egy rendezett munkaállomáshoz

forrás: Prím Online, 2021. május 31. 14:57

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

 

Az USB-C rendszerező ereje

A Philips 243B9H el van látva egy USB-C porttal. Ez lehetővé teszi a videojel átvitelét (az USB-C DisplayPort alternatív üzemmódjával) a csatlakoztatott számítógépről a monitorra, és egyúttal az USB Power Delivery funkcióval ugyanazzal a kábellel akár 65 W teljesítménnyel töltheti a csatlakoztatott laptopot. A monitorba beépített 3 portos USB 3.2 elosztó nagysebességű adatátvitelt biztosít a csatlakoztatott perifériák, például külső merevlemezek vagy SSD-k számára.

Philips 243B9H

 

Üzleti használatra tervezve

Ezek a funkciók az új Philips 243B9H modellt mindenki számára könnyen használhatóvá teszik. A monitor egyéb, a szakembereket támogató funkciókkal, például multimédiás használathoz beépített sztereó hangszórókkal és biztonságos webkamerával is rendelkezik. 

 

Ez a készülékházból kinyíló webkamera fokozott biztonságot nyújt. A praktikus és diszkrét webkamera videokonferenciákhoz könnyen kihúzható és ha már nincs rá szükség, visszatolható a monitor kávájába. 

 

Ezenkívül a webkamera a Windows Hello arcfelismeréshez fejlett érzékelőkkel van ellátva, lehetővé téve a felhasználók számára a biometrikus bejelentkezést, amely gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a műveletet. Az otthoni felhasználók és az érzékeny adatokkal dolgozó (vagy nagyobb adatbiztonságot kereső) szakemberek egyaránt értékelni fogják a Philips 243B9H által nyújtott extra biztonságot.

 

Átfogó csomag

A Philips 243B9H olyan fontos technológiákkal is rendelkezik, amelyek csökkentik a monitor előtt eltöltött hosszú munkaidők okozta kellemetlenségeket. Az IPS panel extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget nyújt, amely lehetővé teszi, hogy csaknem minden szögből jól látható legyen a képernyő tartalma. Ezenkívül rendelkezik Low Blue Mode, FlickerFree technológiával és EasyRead Mode funkcióval is – olyan technológiákkal, amelyek elősegítik a szem egészségének megőrzését és vizuális kényelmet biztosítanak.

 

Az ergonomikus megjelenítési kényelmet és kábelkezelést biztosító Philips SmartErgoBase monitorállvány tovább fokozza a megtekintési élményt. Az állvány beállítások széles skáláját kínálja, beleértve a magasságállítást, forgatást, döntést és az elforgatást, így a monitor a felhasználó igényeinek megfelelően pozícionálható.

 

A 243B9H Philips monitor most 279 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20