Fejlett biztonság egy rendezett munkaállomáshoz

forrás: Prím Online, 2021. május 31. 14:57

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

 

Az USB-C rendszerező ereje

A Philips 243B9H el van látva egy USB-C porttal. Ez lehetővé teszi a videojel átvitelét (az USB-C DisplayPort alternatív üzemmódjával) a csatlakoztatott számítógépről a monitorra, és egyúttal az USB Power Delivery funkcióval ugyanazzal a kábellel akár 65 W teljesítménnyel töltheti a csatlakoztatott laptopot. A monitorba beépített 3 portos USB 3.2 elosztó nagysebességű adatátvitelt biztosít a csatlakoztatott perifériák, például külső merevlemezek vagy SSD-k számára.

Philips 243B9H

 

Üzleti használatra tervezve

Ezek a funkciók az új Philips 243B9H modellt mindenki számára könnyen használhatóvá teszik. A monitor egyéb, a szakembereket támogató funkciókkal, például multimédiás használathoz beépített sztereó hangszórókkal és biztonságos webkamerával is rendelkezik. 

 

Ez a készülékházból kinyíló webkamera fokozott biztonságot nyújt. A praktikus és diszkrét webkamera videokonferenciákhoz könnyen kihúzható és ha már nincs rá szükség, visszatolható a monitor kávájába. 

 

Ezenkívül a webkamera a Windows Hello arcfelismeréshez fejlett érzékelőkkel van ellátva, lehetővé téve a felhasználók számára a biometrikus bejelentkezést, amely gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a műveletet. Az otthoni felhasználók és az érzékeny adatokkal dolgozó (vagy nagyobb adatbiztonságot kereső) szakemberek egyaránt értékelni fogják a Philips 243B9H által nyújtott extra biztonságot.

 

Átfogó csomag

A Philips 243B9H olyan fontos technológiákkal is rendelkezik, amelyek csökkentik a monitor előtt eltöltött hosszú munkaidők okozta kellemetlenségeket. Az IPS panel extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget nyújt, amely lehetővé teszi, hogy csaknem minden szögből jól látható legyen a képernyő tartalma. Ezenkívül rendelkezik Low Blue Mode, FlickerFree technológiával és EasyRead Mode funkcióval is – olyan technológiákkal, amelyek elősegítik a szem egészségének megőrzését és vizuális kényelmet biztosítanak.

 

Az ergonomikus megjelenítési kényelmet és kábelkezelést biztosító Philips SmartErgoBase monitorállvány tovább fokozza a megtekintési élményt. Az állvány beállítások széles skáláját kínálja, beleértve a magasságállítást, forgatást, döntést és az elforgatást, így a monitor a felhasználó igényeinek megfelelően pozícionálható.

 

A 243B9H Philips monitor most 279 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08