„Az Év Partnere – Globális Technológia” kategóriában kapott díjat a Fujitsu

forrás: Prím Online, 2021. június 2. 15:18

A Fujitsu SAP Pinnacle díjat* kapott az idén „Az Év Partnere – Globális Technológia” kategóriában az ügyfelek SAP megoldásainak támogatása terén nyújtott rendkívüli képességei elismeréseként. Az SAP évente ítéli oda a díjat azoknak a partnereknek, akik a leghatékonyabban segítik ügyfeleiket az SAP rendszerek jobb működtetése terén. A díj elismeri, milyen kitartó figyelmet fordított és mennyi befektetést hajtott végre a Fujitsu az SAP-t használó ügyfelek támogatására. 

A Fujitsu megbízható tanácsadóként ütőképes globális csapatot és nemzetközi támogatást biztosít azoknak az SAP ügyfeleknek, akik egyre nagyobb számban váltanak ERP-ről felhőalapú SAP S/4HANA rendszerre. 

 

Mind több vállalat veszi igénybe a Fujitsu támogatását ellátási lánca átalakításakor a digitális ellenálló képesség megteremtéséhez. A Fujitsu és az SAP közös kezdeményezései erős partnerökoszisztémára, kiterjedt jelenlétre és fejlett biztonságra épülnek. Ezek a képességek különösen fontosak a főbb ERP vertikumokban, például a gyártószektorban és az Ipar 4.0 területén működő ügyfelek számára. 

 

„Partnereink kulcsszerepet játszanak az intelligens vállalat gyakorlati megvalósításában” – mutatott rá Christian Klein, az SAP SE vezérigazgatója. „A kihívásokkal teli környezet ellenére ökoszisztémánk ismét bizonyságát adta innovációs erejének, elhivatottságának és kiválóságának, amelyekkel az új működési módokat segítik elsajátítani az ügyfélvállalatoknak. Együtt továbbra is kategóriavezető megoldásokat, szolgáltatásokat és élményt tudunk biztosítani, hozzásegítve ügyfeleinket az SAP-vall elért sikerhez és növekedéshez.” 

 

Takahito Tokita, a Fujitsu vezérigazgatója hozzátette: „A Fujitsu világszerte vonzó kombinációt kínál az SAP ügyfelei számára – biztosítja számukra a felhővel támogatott ERP-rendszerekkel elérhető rezilienciát, és ezzel együtt az új beszállítókkal és partnerekkel való kapcsolatfelvételhez szükséges agilitást és skálázhatóságot is rendelkezésükre bocsátja. Meggyőződésünk, hogy az SAP a közös ügyfelek régebbi SAP-rendszereinek modernizálása terén felhalmozott szakértelmünket ismerte el a díjjal. Az SAP S/4HANA migráció köré épülő átfogó szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal csökkentjük az ügyfelek számára a jövőbeni átalakulás kockázatát.” 

 

A Fujitsu mélyreható tapasztalattal rendelkezik az SAP-rendszerek üzemeltetésében 

Az SAP-val fennálló több mint 40 éves globális partnerkapcsolat keretében a Fujitsu világszerte ügyfelek ezreit segítette már hozzá az egyszerűsítéshez, az innovációhoz és a növekedéshez. A Fujitsu lehetővé teszi az SAP-felhasználók számára saját üzleti céljaik elérését. Ez a szemlélet minden fél erősségeit kamatoztatja: a co-creation jegyében ötvözi egymással a Fujitsu mélyreható szakértelmét, a partnerek tehetségét és képességeit, valamint az ügyfelek cégspecifikus ismereteit. 

 

A Fujitsu minden területen támogatja az SAP-alapú innovációt – a felhőszolgáltatásoktól kezdve a menedzselt SAP-üzemeltetésen keresztül a helyi telepítésű rendszerekhez szánt megoldásokig és szolgáltatásokig. Az SAP-hoz kínált megoldások átfogó portfóliójának fejlett technológiái és szolgáltatásai testre szabott, jövőbiztos megoldások kialakítását teszik lehetővé. A Fujitsu az ügyfelekkel és szakértő partnereivel együttműködve mérsékli a komplexitást, és optimalizálja a beruházásokat az SAP-alkalmazások és az SAP HANA adatbázisok üzemeltetése terén. A végeredmény: hatékonyabb, intelligensebb vállalat, kivételes beruházásmegtérülés és jobb üzleti eredmények. 

 

______________

* Az SAP Pinnacle díjprogram a csapatmunka iránti elkötelezettség, a kivételes innováció és az ügyfélcélok eléréséhez nyújtott segítség terén ismeri el az SAP-partnerek teljesítményét. Több mint 20 ezer globális partnere közül az SAP 21-et jutalmazott meg az értékteremtés, a gyors ütemű növekedés és az egyszerűség iránti elkötelezettségéért.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dr. Hasznics Milán lett a Qualysoft Csoport globális vezérigazgatója

Dr. Hasznics Milán igazgatósági tag tölti be 2023 januárjától az IT-tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Csoport globális vezérigazgatói posztját. A kinevezés a szakember 2022-es magyarországi vezérigazgatói előléptetését követi. A magyarországi feladatkör mellett a cégcsoport német, osztrák, román, szerb és svájci tagvállalataiért is felelős.

2023. január 31. 15:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46