Hogyan válhatnak jövő- és válságállóvá a nagyvállalatok?

forrás: Prím Online, 2021. június 4. 09:55

A COVID sok tekintetben átalakította a fogyasztói szokásokat és a vállalatok körében felerősítette a transzformáció igényét. Ma már tudjuk, hogy az agilis megközelítés nemcsak a startupok és az IT cégek kiváltsága, hanem sikeresen alkalmazható nagyvállalati környezetben is. Az agilitás hozzájárul az üzleti eredmények javulásához, növeli az ügyfél- és munkatársi elégedettséget, valamint – ahogy a COVID helyzet bebizonyította – válságállóvá is teszi a nagyvállalatokat. 

Hogyan zajlott az átalakulás a legnagyobb hazai cégeknél és milyen kézzelfogható eredményeket hozott? Hogyan lehet megküzdeni az ismeretlen, eddig nem tapasztalt jelenségekkel, új piaci környezettel? Többek között a fenti kérdésekre is választ ad a hazai üzleti élet meghatározó szereplőivel zajló esemény, az Agile Enterprise Summit, június 9-én.  Az eseményen a Magyar Telekom, OTP, Lufthansa Systems és az NN Biztosító vezetői és szakértői vesznek részt.

 

 

Június 9-én, online követhető délutáni szakmai eseményen, az Agile Enterprise Summit-on különböző szempontok szerint ismerhetjük meg az agilis transzformációs tapasztalatokat. Többek között Rékasi Tibor (vezérigazgató, Magyar Telekom), Csányi Péter (vezérigazgató-helyettes, OTP), Csiszár Zoltán (cégvezető, Lufthansa Systems Hungary) és Holló Bence (elnök-vezérigazgató, NN Biztosító) osztja meg vezetői tapasztalatát. Róna Dániel (partner, McKinsey) moderálásával megtudhatjuk, hogy a nagyvállalati transzformáció akkor lehet sikeres, ha a vezetőtől indul el, aki a változások motorjává válik. 

 

Hallhatunk még arról is, hogy miképp látja mindezt a HR, az üzleti oldal, az operatív vezetés, vagy épp az agilis transzformációért felelős vezető, valamint megismerhetjük négy különböző szakterület agilis működését és sikeresen leszállított innovatív megoldásait.

 

 

A szakmai délutánt az átalakuló vállalatok kezdeti tapasztalatait tágabb kontextusba tevő, jövőbe mutató kerekasztal zárja. Friedl Zsuzsanna, (Chief People Officer, Magyar Telekom), Dr. Zolnay Judit (vezérigazgató, Metlife), Balogh Péter (vezérigazgató, Baconsult) és Kovach Anton (alapító vezérigazgató, Shiwaforce.com) olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy hogyan fognak működni a jövő nagyvállalatai, vagy milyen további lépései lehetnek az agilissá válásnak.

 

A szervezők várják azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak a nagyvállalati átalakulás tapasztalataira, agilis szakembereket, továbbá a cutting edge technológiákra és az agilis keretrendszerek alkalmazására nyitott fejlesztőket.

 

A rendezvény időpontja: 2021. június 9. 13:00-17:00 

Az online rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Zsebünkben a kassza

Január elseje óta a vállalkozások kötelesek a készpénzes fizetésen túl legalább egy elektronikus fizetési lehetőséget is biztosítani a vásárlók részére. Ennek legelterjedtebb módozata a POS terminálok létesítése, azonban ez nem minden vállalkozás számára a legjobb alternatíva.

2021. szeptember 24. 15:58

Digitális összefogásra hív fel az idei MENTA konferencián az IVSZ

A digitális fordulat az utolsó esély Magyarország számára, ezért társadalmi összefogásra szólít fel az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért a MENTA konferencián nyilvánosságra hozott kiáltványában. A digitalizáció minden magyar ember életét, minden hazai vállalat és intézmény működését jelentősen megváltoztatja, és a következő években alapjaiban rengeti meg mindennapjainkat – fogalmaz az informatikai és digitalizálódó vállalkozásokat tömörítő szervezet, amely éves nagy konferenciáján a megváltozott üzleti környezetre, az elérhető forrásokra, valamint az exportlehetőségek hatékony kihasználására fókuszál.

2021. szeptember 24. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46