A realme hamarosan bemutatja a realme GT-t és legújabb AloT stratégiáját

forrás: Prím Online, 2021. június 9. 12:31

A realme, a világ leggyorsabban fejlődő okostelefon-márkája globális bemutató keretében, 2021. június 15-én, kedden, magyar idő szerint 14.00 órakor mutatja be a várva-várt „flaghip killer” készülékét, a realme GT-t. 

A „Sheer Speed Flagship” mottója egybecseng a realme GT és a vállalat „Dare to Leap” szlogenjével, amely a legmodernebb designt és csúcstechnológiát hozza el a Grand Touring (GT) élményével, a fiatal célközönség számára.  

 

A realme GT globális piacra dobásával egy időben a vállalat bejelenti legújabb, AIoT termékekre vonatkozó üzleti stratégiáját is, számos új termékkel realme TechLife márkanév alatt. Az AloT ökoszisztéma továbbfejlesztésével a realme célja, hogy a fiatal fogyasztók modern életmódjához kapcsolódó valamennyi technológiai igényét kielégítse, legyen az személyes, családi vagy éppen utazással kapcsolatos elvárás. 

 

 

A realme vezérigazgatója, Sky Li nyitja meg a globális eseményt, ezt követi a realme globális üzleti stratégiájáról szóló beszéd, melyet Madhav Sheth, a realme indiai és európai piacokért felelős alelnöke és igazgatója mond el. A továbbiakban Johnny Chen, a realme globális márkaigazgatója hivatalosan is bejelenti a realme TechLife-ot, a vállalat továbbfejlesztett AIoT ökoszisztémáját, míg Alessio Bradde, a realme termékmarketing menedzsere nagyközönségnek elsőként itt mutatja be a realme GT-t. Végül Kwan Jun Jie, a realme vezető termékmarketing-menedzsere zárja az eseményt a realme új, AIoT termékcsaládjának bemutatásával.

 

A 2021-es év első zászlóshajójaként a realme GT érkezését nagy várakozás övezi.  A Realme GT további tengerentúli piacokra is eljutva arra törekszik, hogy világszerte minden fiatal fogyasztója magas színvonalú technikai élményekben részesüljön.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Divatfotózás a HONOR csúcskategóriás készülékével

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

2023. június 7. 15:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39