Magyar oktató a világ legjobb hálózati szakemberei között

forrás: Prím Online, 2021. június 11. 12:29

A Training360 oktatóját, Ország Tamást is beválasztották a világ 50 legjobb Cisco hálózati szakértője közé. A Cisco Instructor Excellence díjjal egy-egy kategóriában az éves szinten legjobb hallgatói visszajelzésekkel rendelkező oktatókat díjazzák világszerte.

A CISCO a világ egyik legnagyobb hálózati eszközgyártója. Megoldásait kizárólag minősített trénerek oktathatják, számuk világszerte több, mint 10 ezerre tehető. A vállalat nemzetközi sztenderdek alapján folyamatosan méri a trénerek teljesítményét, mégpedig a hallgatók online visszajelzései alapján. Ennek eredményét minden évben összesítik és a legkiválóbbakat különböző kategóriákban Cisco Instructor Excellence díjjal ismerik el. A 2020-as évben a Nagyvállalati hálózati megoldások kategóriában világszerte 54 oktató ért el kimagasló teljesítményt, köztük Magyarországról Ország Tamás, a Training360 oktatója. 

 

Kovács Zoltán

„Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk oktat a világ egyik legkiválóbb hálózati szakembere. Tamás egyébként már másodszor részesül ebben az igazán szűk kört érintő elismerésben, ráadásul most egy olyan időszakban, amikor egyik pillanatról a másikra kellett a klasszikus tantermi képzésről teljes egészében online-ra váltani” – mondta Kovács Zoltán, a Training360 oktatási és fejlesztési igazgatója.

 

Ország Tamás

Ország Tamás 14 éves kora óta foglalkozik számítástechnikával. Pályáját programozóként kezdte, majd rendszerszervezőként, üzemeltetőként dolgozott számos pozícióban, főképp bankoknál. Első nemzetközi minősítését 1999-ben szerezte, oktatói debütálása is erre az időszakra tehető. „Ekkor kaptam felkérést egy oktatóközponttól arra, hogy tartsak hálózatüzemeltetői képzéseket. Mostanra már az oktatás vált a fő hivatásommá, de a Training360 üzemeltetői csapatának aktív tagjaként továbbra is gyakorlom a szakmát” – mondta Ország Tamás. A szakembernek ez utóbbi kapcsán komoly kihívást jelentett a vállalat online oktatásra történő tavalyi átállítása, melyet az üzemeltetői csapat a covid járvány első hullámának indulásakor mindössze néhány nap alatt sikeresen megoldott.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59