A Cisco bemutatta a Webex legújabb innovációit

forrás: Prím Online, 2021. július 3. 09:56

A jövőben a megbeszélések és konferenciák 98 százalékához legalább egy résztvevő távolról fog csatlakozni. Az aktuális trendek, mint a hibrid munkavégzés és a hibrid rendezvények szükségessé teszik a hagyományos konferenciatermen túlmutató megoldásokat.

„A Cisco vállalati együttműködési megoldásai elengedhetetlenné váltak az ügyfeleink számára” – mondta Chuck Robbins, a Cisco vezérigazgatója. „Szeptember óta mintegy 800 új funkcióval és eszközzel bővítettük a portfóliót, ezzel miénk a piac legátfogóbb megoldása, amely támogatja a hibrid munkavégzést.”

 

 

Az új Webex többek között a következő fejlesztésekkel bővült:

•  Több funkció, kevesebbért: Az új Webex Suite az iparág első olyan szoftvere, amely a megbeszéléseket, a hívásokat, az üzenetküldést, a szavazást és az eseményeket egyetlen ajánlatban kínálja, a különálló megoldásoknál akár 40 százalékkal kevesebbért.  Az innovációhoz megújult Webex arculat és logó is kapcsolódik. 

•  Eseményszervezés, elejétől a végéig: A hibrid rendezvényekhez teljeskörű eseményszervezési platformra van szükség, amely a Socio cég akvizíciójának lezárultával áll rendelkezésre. 

•  Audience Interaction Tools / Közönséginterakciós eszközök: Szavazás, kvízek, Q&A-k, stb. – mindez a Slido megoldásával válik elérhetővé, amely az iparág első, együttműködéses technológiákkal integrált közönséginterakciós applikációja. A Slido hatféle interaktív eszköze már elérhető a Meetings-ben, és hamarosan érkezik az Eventsbe is. 

•  Jobb hangminőség mesterséges intelligenciával: A Webex piacvezető zajeltávolítási és beszédjavító képességeire építve a felhasználók a My Voice Only funkcióval kiküszöbölhetik a háttérzajt, beleértve már a háttérben folyó beszélgetéseket is, hogy kizárólag a fő beszélő mondandóját hallják. A My Voice Only funkció 2021 augusztusától válik elérhetővé világszerte.

•  Intelligens kamera: A korábban már beharangozott People Focus funkció 2021-ben érkezik a Webexre. A People Focus a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia segítségével automatikusan keretbe helyezi és a lehető legjobb képelrendezésben mutatja a résztvevőket, hogy mindenki jól láthassa a többiek testbeszédét és arckifejezését. 

•  Új generációs eszközök: A Webex Desk egy érintőképernyős all-in-one együttműködési eszköz, amit munkahelyi vagy otthoni felhasználásra terveztek. 

•  Biztonságos élmények: A Webex valós idejű adatvesztés-védelmi megoldása, amely automatikusan blokkolja és eltávolítja a bizalmas információkat, a Webex Messagingben lesz elérhető. Ezzel a valós idejű adatvesztés-védelemmel a felhasználók eleve nem tudnak bizalmas tartalmat közzétenni, így nem a közzététel után kell szerkeszteniük vagy törölniük azt. Mindemellett a Webex európai felhasználói az Európai Unión belül tárolhatják tartalmaikat. A Webex felhasználói számára elérhető lesz a megerősített végpontok közötti titkosítási opció is, beleértve a végpontok közötti azonosítással kibővített végpontok közötti titkosítást. Leegyszerűsítve, az ügyfeleknek nem kell választaniuk a használhatóság és a biztonság között – ugyanis mindkettőt megkapják egyszerre.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05