A Palletways magyar hálózata Szlovákiában terjeszkedik

forrás: Prím Online, 2021. július 4. 17:28

Szlovákiában bővítette magyarországi hálózatát az Imperial csoporthoz tartozó Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban növekvő expressz raklapos teherhálózata. A szlovák tagvállalatokkal bővült hálózat a Biatorbágyon található központi raktárból működik tovább, ami elhelyezkedéséből adódóan a magyar-szlovák forgalom számára és a belföldi szállítmányok kezelésére is egyaránt kiváló. A határon átnyúló bővülés előnye, hogy a korábbi 24/48 órás tranzit időt már nem csak belföldön, de a Magyarország és Szlovákia közötti küldemények esetében is biztosítja a Palletways, ami jelenleg egyedülálló a piacon.

Marek Ondrejcak, a szlovák területi vezető megjegyzi: „Szlovákia egy 655 km hosszú határon osztozik Magyarországgal, ahogy szoros kulturális, kereskedelmi és gazdasági összekapcsolódások is vannak a két ország között, így a már sikeres magyar hálózat bővítése Szlovákiában logikus lépés a Palletways kelet-európai terjeszkedéséhez. Júniusra már kilenc független logisztikai szolgáltatóval szerződtünk le, akik komoly iparági tapasztalatokkal, műszaki és üzemeltetési szaktudással és kellő gyakorlattal rendelkeznek.” 

 

 

Kovács Péter, a Palletways Magyarország és Szlovákia ügyvezető igazgatója hozzáteszi: „Szlovákia fejlett, magas jövedelmű gazdaság. Átlag feletti ütemben növekedett, összehasonlítva az EU egészében tapasztaltakkal, miközben magát a piacot is rendkívül gyors bővülés jellemzi. Jelenleg is a világ 35. legnagyobb exportőre, a szlovák export értéke a GDP 89% -át teszi ki.  Erre építve úgy gondolom, hogy nemzetközi szolgáltatásaink kulcsszerepet kapnak majd az új hálózat munkájában." 

 

Luis Zubialde, a Palletways Group vezérigazgatója így fogalmazott: „Pár éve indítottuk csak el a magyar hálózatot, ezért az ilyen rövid időn belül megvalósuló szlovákiai terjeszkedés jelentős eredmény. A terjeszkedés amellett, hogy fantasztikus lehetőséget kínál a Palletways ügyfelei és tagjai számára, akik most még több európai célállomásra tudnak szállítani, egyúttal erős üzenetet küld a piacnak is a folyamatos növekedés iránti elkötelezettségünkről."

 

 

A kibővített hálózat a Palletways teljes körű hazai és nemzetközi szolgáltatásait kínálja, beleértve a 24 órás belföldi prémium szolgáltatást, a 48/72 órás economy szolgáltatást és a délelőtti kézbesítést, mindezt a Track and Trace online nyomon követési szolgáltatással karöltve.

 

Ezzel a szlovákiai terjeszkedéssel a Palletways Group immár 24 európai országot fed le, több mint 450 helyi depóval.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vékonykliens munkaállomásokkal támogatja a Delta Technologies a debreceni szakemberképzést

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények digitális felzárkóztatására. Ezen törekvés mentén a társaság leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Delta Informatika Zrt-vel közösen összesen 1 000 darab vékonykliens munkaállomással járult hozzá a Debreceni Szakképzési Centrum eszközparkjának fejlesztéséhez.

2021. november 29. 12:20

Magyarok is bekerültek a régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégei közé

Idén három magyar társaság is különdíjat kapott a közép-európai Deloitte Technology Fast 50 programban, a Growth Stars és Impact Stars kategóriákban. A program a régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalkozásait mutatja be, amire idén minden eddiginél több, közel 450 vállalat pályázott.

2021. november 29. 09:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12