Európában is elérhető a Schneider Electric Easy Rack Series termékcsaládja

forrás: Prím Online, 2021. július 6. 14:17

Európában és a Független Államok Közösségében (FÁK) elérhetővé tette Easy Rack Series termékcsaládját a Schneider Electric. A különböző méretekben kapható rack szekrényeket úgy tervezték, hogy gyors és könnyű legyen a telepítésük, ugyanakkor egyszerű méretezhetőség, felszerelhetőség és testreszabás jellemzi őket. 

Az Easy Rack Series kiváló minőségű és hatékony rack-rendszer a kritikus alkalmazások széles köréhez, beleértve a hálózati szekrényeket (itt nem egészen értem, mire vonatkozik a network closets), az edge computing és az ipari környezeteket, a felhő- és kolokációs adatközpontokat. 

 

Az Easy Rack Series termékcsaládba tartozó rack szekrények teljesen testre szabhatók, és számos méretben kaphatók, 24U és 48U magasság közötti, 600 milliméter és 800 milliméter szélességű, valamint 800 milliméter és 1200 milliméter mélységű változatok érhetők el. A széles választékban oldallappal ellátott, illetve anélküli rack-rendszerek is szerepelnek, illetve arra is van lehetőség, hogy lapos csomagolásban/lapraszerelt módon (nem tudom, hogy pontosan mire gondoltak) szállítsák le a rack szekrényt, így könnyen alkalmazható olyan helyszíneken is, ahol a telepítés a hely- vagy magasságbeli korlátok miatt egyébként komoly kihívást jelentene. 

 

 

Az Easy Rack Series termékcsalád megbízható, kedvező árú és könnyen használható rack szekrények, tartozékok és alkatrészek kínálatát képviseli, amelyek egyszerűen telepíthetők és más komponensekkel is kiegészíthetők, beleértve a nemrégiben bevezetett és számos funkcióval rendelkező Easy Rack PDU sorozatot is. A Schneider Electric berendezései lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára, hogy egységesítsék a szervereik elhelyezését, jelentősen megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a telepítési folyamatot. 

 

"Az új Easy Rack sorozatunk világszínvonalú megbízhatóságot, teljesítményt és hozzáférhetőséget kínál a kritikus informatikai alkalmazások széles köre számára. Akár kolokációs létesítményekben, akár távoli telephelyeken vagy vállalati irodai környezetben használják, az Easy Racks kiváló minőségű, robusztus és könnyen telepíthető rack szekrények és tartozékok sorát kínálja, megfizethető áron" - hangsúlyozta Rob McKernan, a Schneider Electric Europe Secure Power divíziójának vezető alelnöke. 

 

Az Easy Rack Series termékcsalád teljes mértékben kompatibilis a Schneider Electric nyílt, interoperábilis és gyártófüggetlen EcoStruxure IT menedzsment szoftverével, ami lehetővé teszi a lokális és a több telephelyes, elosztott IT-infrastruktúra távfelügyeletét bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközzel. 

 

Az Easy Rack Series termékcsalád már elérhető Európában a Schneider Electric disztribúciós partnereinél, további információ pedig itt található a termékekről. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elkelt a legrégebbi magyar ár-összehasonlító portál

Gazdát cserélt a hazai internet egyik legrégebbi szereplője, a depo.hu. A felvásárló Eazy Digital ügynökségnek komoly tervei vannak az online piactérrel. 

2022. január 25. 12:41

Együtt a biztonságért

Az együttműködő robotok számos előnnyel rendelkeznek. Könnyen telepíthetők és programozhatók, kompakt méretűek, és nem kell biztonsági kerítést építeni köréjük. A feladatok és műveletek széles skáláját képesek elvégezni, éjjel-nappal dolgoznak, és nagymértékű megtérülést biztosítanak, emellett az automatizálást elérhetőbbé teszik a kis- és középvállalkozások számára. Legfontosabb előnyük azonban mégis az, hogy segítenek megóvni az alkalmazottak egészségét. 

2022. január 25. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58