Európában is elérhető a Schneider Electric Easy Rack Series termékcsaládja

forrás: Prím Online, 2021. július 6. 14:17

Európában és a Független Államok Közösségében (FÁK) elérhetővé tette Easy Rack Series termékcsaládját a Schneider Electric. A különböző méretekben kapható rack szekrényeket úgy tervezték, hogy gyors és könnyű legyen a telepítésük, ugyanakkor egyszerű méretezhetőség, felszerelhetőség és testreszabás jellemzi őket. 

Az Easy Rack Series kiváló minőségű és hatékony rack-rendszer a kritikus alkalmazások széles köréhez, beleértve a hálózati szekrényeket (itt nem egészen értem, mire vonatkozik a network closets), az edge computing és az ipari környezeteket, a felhő- és kolokációs adatközpontokat. 

 

Az Easy Rack Series termékcsaládba tartozó rack szekrények teljesen testre szabhatók, és számos méretben kaphatók, 24U és 48U magasság közötti, 600 milliméter és 800 milliméter szélességű, valamint 800 milliméter és 1200 milliméter mélységű változatok érhetők el. A széles választékban oldallappal ellátott, illetve anélküli rack-rendszerek is szerepelnek, illetve arra is van lehetőség, hogy lapos csomagolásban/lapraszerelt módon (nem tudom, hogy pontosan mire gondoltak) szállítsák le a rack szekrényt, így könnyen alkalmazható olyan helyszíneken is, ahol a telepítés a hely- vagy magasságbeli korlátok miatt egyébként komoly kihívást jelentene. 

 

 

Az Easy Rack Series termékcsalád megbízható, kedvező árú és könnyen használható rack szekrények, tartozékok és alkatrészek kínálatát képviseli, amelyek egyszerűen telepíthetők és más komponensekkel is kiegészíthetők, beleértve a nemrégiben bevezetett és számos funkcióval rendelkező Easy Rack PDU sorozatot is. A Schneider Electric berendezései lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára, hogy egységesítsék a szervereik elhelyezését, jelentősen megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a telepítési folyamatot. 

 

"Az új Easy Rack sorozatunk világszínvonalú megbízhatóságot, teljesítményt és hozzáférhetőséget kínál a kritikus informatikai alkalmazások széles köre számára. Akár kolokációs létesítményekben, akár távoli telephelyeken vagy vállalati irodai környezetben használják, az Easy Racks kiváló minőségű, robusztus és könnyen telepíthető rack szekrények és tartozékok sorát kínálja, megfizethető áron" - hangsúlyozta Rob McKernan, a Schneider Electric Europe Secure Power divíziójának vezető alelnöke. 

 

Az Easy Rack Series termékcsalád teljes mértékben kompatibilis a Schneider Electric nyílt, interoperábilis és gyártófüggetlen EcoStruxure IT menedzsment szoftverével, ami lehetővé teszi a lokális és a több telephelyes, elosztott IT-infrastruktúra távfelügyeletét bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközzel. 

 

Az Easy Rack Series termékcsalád már elérhető Európában a Schneider Electric disztribúciós partnereinél, további információ pedig itt található a termékekről. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitalizáció javíthatja az egészségügyi ellátást a nehezen megközelíthető településeken

A közép-, kelet- és dél-európai országokban megkérdezett egészségügyi szakemberek és döntéshozók közel 60 százaléka úgy véli, hogy a digitális egészségügyi megoldások javítanák az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést a nehezen megközelíthető területeken. A magyarországi szakemberek szerint a digitalizáció a kórházakban is nagymértékben növelné a folyamatok hatékonyságát – derül ki az EIT Health InnoStars és az Emerging Europe közös felméréséből.

2022. május 24. 12:41

A jövő felhőnatív, és konténerekre épül

Egy friss felmérés szerint a szervezetek 86 százaléka tervezi modernizálni az infrastruktúráját Európában, ehhez pedig a felhőnatív alkalmazásokat és a mikroszolgáltatásokat látják a megfelelő választásnak. Az odáig vezető út azonban nehéz és rögös, mivel sok esetben hiányoznak a szükséges alapfeltételek. A SUSE szakértői szerint megkönnyíti a feladatokat a cégek számára, ha az új technológiák előnyeinek kihasználásához konténereket használnak megfelelő menedzsmenteszközökkel kiegészítve. 

2022. május 24. 11:19

Nehezebb lesz trükközni a jövőben a Black Friday akciókkal

Május végén hatályba lép egy jogszabály-módosítás, amelynek következtében a kereskedelmi vállalkozásoknak a kedvezményes ár mellett fel kell tüntetni az elmúlt legalább harminc napban alkalmazott legalacsonyabb árat is. Az árrendelet módosításának célja a kereskedők akciótartási gyakorlatának újraszabályozása és a fogyasztók megtévesztésének visszaszorítása, különös tekintettel az olyan országos kampányok során mint például az év végi Black Friday.

2022. május 23. 18:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20