Megérkezett a Samsung Internet 15.0 béta verziója

forrás: Prím Online, 2021. július 17. 12:40

Bemutatkozik a Samsung böngészőjének legújabb verziója, a Samsung Internet 15.0 béta, amely az új funkcióknak köszönhetően még könnyebbé teszi a mindennapi feladatok elvégzését és a továbbfejlesztett biztonsági megoldásaival hatékonyan védi a felhasználók személyes adatait. 

„A Samsung célja, hogy az elérhető legjobb felhasználói élményt biztosítsa, és fejlett adatvédelmi funkciókkal segítse a felhasználók személyes információinak megőrzését – mondta el Du Kim, a Samsung Mobilkommunikációs üzletág web K+F csapatának vezetője és alelnöke. – A Samsung Internet 15.0 béta könnyen kezelhető eszközeivel és hatékony biztonsági megoldásaival a böngészés egészen újszerű élményt nyújt.”    

 

Védelem a felhasználói tevékenységet követő weboldalak ellen  

A Samsung Internet 15.0 béta verziója védelmet nyújt a fingerprinting támadások ellen. Ezzel a technikával követhető a készülékek hálózati tevékenysége és a támadók információkat nyerhetnek a felhasználókról. A Samsung továbbfejlesztett követésmegelőzési technológiájával az új böngésző biztonságban tartja a felhasználók személyes adatait.

 

A böngésző legújabb verziója lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy töröljék az eszközeiken tárolt adatokat, és részletesen ellenőrizhessék, mit távolítanak el. Amint a felhasználók aktiválják a Titkosított módot, a böngésző alapértelmezetten ebben a módban marad, így azt nem szükséges minden alkalommal külön elindítani.

 

Gyors keresés és Gyors navigáció

A Samsung Internet 15.0 bétájának új, intuitív keresőmodulja minden eddiginél egyszerűbbé teszi a keresést a kezdőképernyőn. A felhasználóknak elég elkezdeniük gépelni vagy kimondani, mit keresnek és a hangalapú vezérléssel azonnal elindul az online keresés. 

 

A gördülékenyebb böngészési élmény érdekében a Samsung Internet 15.0 béta ideiglenesen tárolja a korábban meglátogatott weboldalakat, így a felhasználók könnyedén megnyithatják azokat újratöltés nélkül, melynek köszönhetően csökken az adatforgalom, miközben több oldal, gyorsabban válik elérhetővé.

 

A béta tesztelési időszakot követően a Samsung Internet 15.0 várhatóan augusztus végén jelenik meg. A meglévő Samsung Internet felhasználók értesítést kapnak, amikor az új verzió elérhetővé válik.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rohamosan terjednek a gyermekeket veszélyeztető online kihívások

„Újabb halálos kihívás terjed a gyerekek között” – gyakori cím a médiában, de sajnos sokan nem is sejtik, hogy miről szól egy-egy virtuális kihívás és mitől veszélyes. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének tanácsadó testületeként működő Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal szeptember 28-i ülésén az online kihívások veszélyeivel, visszaszorításuk lehetőségeivel és a szülői tudatosság növelésének fontosságával foglalkozott.

2022. szeptember 30. 20:25

Tippek a lombhullató szezon fotózásához és videózásához

Vége a nyaralásnak, hűl az idő, és fokozatosan veszi fel a természet is őszi színeit. Az új évszak remek lehetőségeket biztosít arra, hogy kiránduljunk vagy utazzunk, ott pedig egyedi felvételeket készíthessünk. Akár bakancsot húzunk, akár autóba ülünk, akár csak az otthon melegéből szemlélünk, okostelefonunkkal príma fotókat és videókat alkothatunk.

2022. szeptember 30. 18:47

Idén a lányoké az első lépés a világ sakktábláján

Mindenkit vár idén is a Polgár Judit által szervezett eddigi legnemzetközibb Világsakkfesztivál október 8.-án Budapesten, a Magyar Nemzeti Galériában – ahol a lányok uralják majd a sakktáblát. Ezen a héten ráadásul Polgár Judit egyik híres partijából vett sakkfeladvánnyal találkozhatnak a New York-i járókelők a Time Square egyik óriásképernyőjén. 

2022. szeptember 30. 17:06

Rendszerváltozások: az átláthatatlan vállalati informatika az innovációt is megöli

A verseny által kikényszerített folyamatos költségcsökkentési spirál, a munkaerőhiány pótlására fejlesztett informatikai megoldások és robotizáció, valamint a technológia fejlődése mind a digitalizáció irányába hat. Ennek következtében komplex, sok területet lefedő, integrált rendszerek és célrendszerek jelennek meg a vállalati IT-környezetben. 

2022. szeptember 30. 15:15

Vadonatúj kameratechnológiával jön a Mate 50 Pro

Bemutatta Magyarországon új zászlóshajó okostelefonját a Huawei. A HUAWEI Mate 50 Pro-t vadonatúj kameratechnológiával szerelték fel, amely a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkezik

2022. szeptember 30. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38