Magyar márka ruhadarabjai a magabiztos magyar nőkre tervezve

forrás: Prím Online, 2021. július 1. 14:50

Talán már te is gondolkodtál azon, hogy vajon miért külföldi márkákkal vannak telis tele az üzletek, miközben tehetséges magyar tervezők is fantasztikus kollekciókat álmodnak meg, kifejezetten a magyar nőkre. Miért is fontos ez? Gondolj csak bele! Egy olyan kollekció, amelynek minden egyes darabját te magad ihletted! Érted már?

Livello di vita - stílus és elegancia

 

Hol vannak már azok az idők, amikor csak az számított jónak, ami külföldről való?! Íme itt egy tökéletes példa arra, hogy milyen meseszép kollekciók születnek itthon, Magyarországon is. A Livello di vita maga a stílus és elegancia, amely azért jött létre, hogy mi, nők megtaláljuk és megőrizzük az öltözködésben rejlő örömünket. 

 

Egy márka, amelyet mi magunk ihletünk és amely azoknak a nőknek - nekünk! - készült, akik magabiztosan állnak ebben a világban, céltudatosan törekedve céljaik felé. A határozott, ugyanakkor ízig-vérig nőies magyar nőknek, legyenek akármilyen életkorúak vagy akármilyen alkatúak.

 

A márka hitvallása, hogy a teltkarcsú nők számára is magas minőségű és csodálatos ruhákat kínáljon, nem véletlen, hogy a gömbölyded formáikra büszke hölgyek körében is rendkívül népszerű a Livello di vita.

 

A Livello di vita ugyanakkor maga a megújulás is, hiszen a legújabb trendek nyomán szezonról szezonra újjászülető darabjaival kényezteti lelkes vásárlóközönségét, hogy folyamatosan a legdivatosabb és legstílusosabb darabokkal frissíthessék ruhatárukat.

 

Állandóan megújuló termékkínálat

 

Az Ildi Divat Dunaharaszti is lépést tart az állandóan változó divattal, ennek megfelelően a Livello di vita termékkínálata is folyamatosan bővül a legfrissebb újdonságokkal. Legyen szó felsőkről, blúzokról vagy ingekről, blézerekről, kardigánokról, tunikákról vagy ruhákról, minőségi termékek várnak náluk. Kabátok és mellények, szoknyák és overálok és teljes szettek is várnak rád. Ne feledd, mindez neked készült, te voltál a múzsája és az egyéniségeddel, stílusoddal szétbogozhatatlanul összefonódva harmóniát és kivételes megjelenést sugároz majd.

 

Színkavalkád vagy elegáns egyszerűség, sportos elegancia vagy tengerészcsíkos nyári hangulat, esetleg egy kis púderes csipke - mindezt nyújtani tudja a felsők és tunikák választéka. Legyen akár munkanap az irodában vagy egy kellemes hétvégi program, biztosan megtalálod azt a blúzt vagy felsőt, amely tökéletesen passzol az alkalomhoz. A blézerekkel és szoknyákkal elegáns és üzleties magabiztos és vidám megjelenést varázsolhatsz magadnak, míg a kardigánokba öröm lesz belesimulni a fárasztó munkanap után. 

 

A ruhák között irodai, elegáns eseményre, például esküvőre is tökéletes, valamint a hétköznapokban is hordható sikkes darabok várnak. Az overálok garantáltan vidám hangulatba hoznak. A kabátokkal pedig már a hűvösebb nyárestékre és az őszre készülve csinos, de sportos, illetve kifejezetten elegáns darabokat is találsz, így tökéletes kiegészítői lehetnek a Livello di vita ruhatáradnak. 

 

Válaszd te is a magyar nőkre tervezett minőségi darabokat, és leld újra örömödet a vásárlásban!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari technológia a fogászatban?

A XXI. századi technológia nem kerülte el a fogászatokat sem. A komolyabb fogklinikák a modern tudomány adta vívmányokat használnak. Az egyik legfontosabb irány a CAD/CAM technológia, amelyet ipari gyártások során is alkalmaznak.

 

2021. szeptember 15. 09:07

Glett kisokos mindenkinek

Egy építkezésnél vagy felújításnál alapvető fontosságú, hogy az esztétikai szempontokon felül az alapanyagok kiválasztásakor az anyag funkciója és tulajdonságai legyenek azok, amelyek befolyásolják döntésünket.

2021. szeptember 2. 09:51

Milyen magassági ágvágót érdemes vásárolni?

Az ágak metszése az egyik legtöbb erőkifejtést igénylő munka. Akár száraz, akár zöld ágról van szó, minden esetben a feladathoz legalkalmasabb készüléket kell kiválasztani. A professzionális magassági ágvágóknak köszönhetően nem okozhat gondot a sűrű lombkorona és néhány magasan lévő ág. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a vásárlás során.

2021. szeptember 2. 09:15

A szépségápolás elengedhetetlen kellékei

Minden szakmában fontos, hogy hozzuk a kellő professzionalitást, s ebben a rendelkezésre álló eszközök is segítenek nekünk. A kozmetikai, körmös szakmában például minden kelléknek megvan a maga szerepe.

2021. szeptember 1. 13:10

5 CSOK tévhit, amin talán még te is meglepődsz

Hoztam neked 5 CSOK tévhitet, a legjellemzőbbeket. Egy CSOK igényléssel akár 10 millió forintnyi támogatáshoz is hozzájuthatunk, és akár maximum 3%-os kamatozású hitelt is igényelhetünk.

2021. szeptember 1. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46