A Telekom digitalizációs kampányait díjazta a legrangosabb nemzetközi PR-verseny

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 4. 13:55

Az IPRA által évente meghirdetett Golden World Award a legjelentősebb globális kommunikációs szakmai elismerés, mely a legkiválóbb PR projekteket díjazza. A Magyar Telekom két, digitalizációs céllal született programjának kommunikációja is elnyerte a nemzetközi szervezet díját és az ezzel járó szakmai elismerést.

Az International PR Association évente meghirdeti a Golden World Award-ot, a benyújtott pályázatokat szigorú szempontrendszer szerint értékeli a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri. A Magyar Telekom két, digitalizációs programjának a kommunikációjával nevezett eredményesen a versenyre, melyek kategóriájuk győztesei lettek. „Kommunikációnk, kampányaink tervezésénél az a cél vezérel bennünket, hogy láthatóvá és kézzelfoghatóvá tegyük üzenetünket: a technológia az életünk számos pontján segítségünkre van, a digitalizáció által előbbre léphetünk. Kivételes öröm számunkra, hogy kreatív szakmai megoldásainkra a legjelentősebb nemzetközi PR szervezet is felfigyelt, jelentős szakmai elismeréssel díjazva munkánkat” – nyilatkozta az elismerés kapcsán Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

 

 

 

Digitalizáljuk Anti nagymamáját!

A karanténidőszak egyik legkedveltebb videósorozatát alkotta meg a Telekom szakembereivel együttműködve Rizmajer Antal fotós és nagymamája. A Z generációs alkotó szórakoztató és egyben edukatív videós anyagokkal mutatta be, hogyan tudja segíteni nagymamája digitalizációját, példát mutatva ezzel több ezer fiatal számára. A digitális PR megoldás ötlete házon belül született meg, az online térbe terelve a pandémia alatt a vállalat generációkon átívelő edukációs platformját, a Legyélteis! Most generációs programot. A kampány a hazai szakemberek elismerését is elnyerve CMA, INFLU és HRBEST díjakban is részesült.

 

 

#Digitálisegészség az idősekért

A Telekom tavaly indította el #Digitálisegészség edukációs programját, ráirányítva a figyelmet arra, mekkora segítséget nyújthat a digitalizáció és az okoseszközök használata a megelőzésben és az egészségmegőrzésben, különös tekintettel az idősebbekre, akik a pandémia időszakban a legveszélyeztetettebb csoportokhoz tartoznak. A program arra buzdította a fiatalokat, hogy segítsék idős hozzátartozóikat a digitális felzárkózásban, ezzel is hidat képezve a generációk között.  A social-PR kampányt a Telekom PR ügynökségével, az Uniomediaval közösen alkotta meg. A kampányvideók ITT tekinthetők meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39