Egyedülálló MBA-képzés indul a győri egyetemen

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 7. 10:13

Újra lehetőség nyílt jelentkezni a Széchenyi István Egyetem (SZE) amerikai University of Rhode Island (URI) egyetemmel indított kettős, angol nyelvű, online MBA-képzésére, amelynek végén a hallgatók mindkét intézmény oklevelét megkapják. 

A világban mintegy 15 ezer Master of Business Administration (MBA) képzés fut, amelyek csupán öt százaléka rendelkezik a legmagasabb, AACSB-akkreditációval, köztük a győri Széchenyi-egyetemen indított. 

 

 A Széchenyi István Egyetem MBA-képzésén Magyarországon teremtenek nemzetközi közeget a hallgatóknak

 

„Az 1916-ban létrehozott rangos minősítő intézmény garantálja, az általa elismert felsőoktatási programokon kizárólag a világ legjobban képzett üzleti vezetői szerezhetnek oklevelet. Az angol nyelvű, négy féléves MBA-programban az URI oktatóitól amerikai üzletvezetési ismereteket tanulhatnak a résztvevők. Az itt végzők pedig kettős diplomát kapnak: a Széchenyi István Egyetemét és a University of Rhode Islandét. Nálunk Executive MBA menedzser-szakközgazdász végzettséget, míg ezzel együttesen Amerikában MBA mesterfokozatú oklevelet vehetnek át a hallgatók” – tájékoztatott dr. Lukács Eszter, a Széchenyi István Egyetem oktatási rektorhelyettese.

 

Hozzátette: a legjobb 10 magyar, vagy külföldön élő magyar nemzetiségű hallgató ösztöndíj-támogatásban részesül, melynek összege a teljes önköltséget fedezheti. A támogatással a hazai felsőoktatás világszínvonalra emeléséhez kíván hozzájárulni az egyetem.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55