Új funkciókkal bővült a mydronespace

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 8. 12:29

Újabb funkciókkal bővült a HungaroControl drónpilóták számára fejlesztett mobilalkalmazása. A magyar légiforgalmi szolgáltató egyúttal közzétette azt a webes applikációt is, amelynek köszönhetően bármilyen operációs rendszert futtató eszközökön elérhetővé válik a mydronespace.

A drónok üzemeltetésére vonatkozó jogszabály előírásainak megfelelően, 2021. július 31-től a drónozóknak a mydronespace segítségével be kell jelölniük repüléseiket abban az eseti légtérben, amelyet a hatóság erre a célra engedélyezett. Az eseti légtérre vonatkozó műveleti korlátozásokról ezután a mydronespace automatikus értesítést küld a drónpilótáknak, akik ennek figyelembe vételével folytathatják a repülést. Megújult az applikáció személyes menüje is, így ezután a felhasználók a profiljukhoz tartozó adatokat egyszerűen módosíthatják. 

 

 

A HungaroControl élesítette a mydronespace webes változatát is, amely az app.mydronespace.hu címen érhető el. A böngészőben megnyitható felület funkcióit tekintve megegyezik a telefonos alkalmazással, előnye, hogy bármilyen operációs rendszerű eszközön működik. 

 

A társaság továbbra is elkötelezett az applikáció fejlesztésében, ezért folyamatosan várja a felhasználók észrevételeit, javaslatait az info@mydronespace.hu e-mail címre és a legnagyobb közösségi oldalon működtetett mydronespace csoportban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05