Most akkor vidd, vagy ne vidd nyaralásra a laptopod?

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 11. 11:07

Miként lehet feloldani azt a sokakat érintő dilemmát, miszerint érdemes-e magaddal vinni a laptopod a nyaralás idejére? Mikor célszerű tényleg elvinni magaddal a laptopot, illetve mikor járhatsz jobban azzal a választással, ha egyszerűen otthon hagyod a készüléket?

A cikkben a kérdés megválaszolásához igyekszünk megadni minden segítséget. Mindezen felül annak kapcsán is adunk néhány praktikus támpontot, hogy mire érdemes figyelned a laptop állapotának megőrzése érdekében nyaralás közben.

 

Őszintén reméljük, hogy a cikk nemcsak a gondtalan nyaralásod segítheti elő, hanem a laptopod védelmét is szolgálja.

 

 

Amiért célszerű nyaralás idejére is magaddal vinni a laptopod

 

Nyilván nincs választás olyankor, ha a munkád nem engedi a távolléted még a nyaralás ideje alatt is. Ha fontos a pozíciód és nem tudnak nélkülözni, akkor bizony dolgozni kell nyaralás közben is legalább napi néhány órát.

 

Persze az is elképzelhető, hogy munkamániásként nem szeretnél kihagyni huzamosabb időt munka nélkül. Meg lehet érteni, elvégre van, akinél pont a munka jelent ideális elfoglaltságot és feltöltődést. Ha pedig a nyaralás alatt videót vágnál és szerkesztenél, vagy ütős posztokat tennél ki a közösségi média felületekre, a laptopra akkor is szükség lehet.

 

Ha a következő a helyzet, akkor jobb otthon hagyni a laptopot

 

Van az a mondás, hogy „nyaralgatás helyett nyaralni kell ahhoz, hogy később dolgozgatás helyett aktívan dolgozni tudj”. Vagyis ha tényleg nem szakad ennek hatására minden kötél, akkor egész bátran otthon hagyhatod a laptopot.

 

Pláne annak fényében, hogy a laptop miatt még egy táskának helyet kell szorítani, és plusz egy vagyontárgy épségére figyelmet is kell fordítani. Márpedig a nyaralás ideje alatt sokkal inkább az önfeledt kikapcsolódás az, ami igazán célravezető.

 

Annál is inkább, mivel a laptop megsérülhet, vízzel találkozhat vagy mechanikai ütés is érheti. Tényleg vigyázni kell rá.

 

Amennyiben nyaralni is magaddal viszed a laptopot, akkor a következőkre tényleg figyelj

 

Ha viszed a laptopot, akkor célszerű kellően erős és védelmet biztosító laptoptáskában megtenned ezt. Persze útközben arra figyelj oda, hogy a laptoptáska el ne tűnjön. A strandra ne feltétlenül vidd le a gépet, mert belemegy a homok, ráadásul az élénk napsütésben a kijelzőt is alig lehet látni.

 

Szerencsére arra az eshetőségre is lehet hathatós megoldás, ha a laptopod pont a nyaralás ideje alatt sérül meg. Ha ez történik, akkor a LAPTOP hardware laptop szerviz üzleteit bátran keresheted. Csak vidd be hozzájuk a készüléket, ők pedig alaposan átnézik hardware és szoftver oldalról is.

 

Miután sikerült megállapítani a hiba forrását, javaslatot tesznek a javítás lehetőségeit illetően. Vagyis szabadon dönthetsz arról, hogy a nyaralás alatt megsérült laptop milyen úton és módon funkcionálhat ugyanabban a minőségben, mint előtte.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari technológia a fogászatban?

A XXI. századi technológia nem kerülte el a fogászatokat sem. A komolyabb fogklinikák a modern tudomány adta vívmányokat használnak. Az egyik legfontosabb irány a CAD/CAM technológia, amelyet ipari gyártások során is alkalmaznak.

 

2021. szeptember 15. 09:07

Glett kisokos mindenkinek

Egy építkezésnél vagy felújításnál alapvető fontosságú, hogy az esztétikai szempontokon felül az alapanyagok kiválasztásakor az anyag funkciója és tulajdonságai legyenek azok, amelyek befolyásolják döntésünket.

2021. szeptember 2. 09:51

Milyen magassági ágvágót érdemes vásárolni?

Az ágak metszése az egyik legtöbb erőkifejtést igénylő munka. Akár száraz, akár zöld ágról van szó, minden esetben a feladathoz legalkalmasabb készüléket kell kiválasztani. A professzionális magassági ágvágóknak köszönhetően nem okozhat gondot a sűrű lombkorona és néhány magasan lévő ág. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a vásárlás során.

2021. szeptember 2. 09:15

A szépségápolás elengedhetetlen kellékei

Minden szakmában fontos, hogy hozzuk a kellő professzionalitást, s ebben a rendelkezésre álló eszközök is segítenek nekünk. A kozmetikai, körmös szakmában például minden kelléknek megvan a maga szerepe.

2021. szeptember 1. 13:10

5 CSOK tévhit, amin talán még te is meglepődsz

Hoztam neked 5 CSOK tévhitet, a legjellemzőbbeket. Egy CSOK igényléssel akár 10 millió forintnyi támogatáshoz is hozzájuthatunk, és akár maximum 3%-os kamatozású hitelt is igényelhetünk.

2021. szeptember 1. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46