Névváltozás a Xiaomi termékcsaládjánál

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 25. 13:10

A Xiaomi "Mi" termékcsaládja a "Xiaomi" nevet fogja viselni 2021 harmadik negyedévétől kezdve. A termékcsalád nevének változása segít egységesíteni a Xiaomi globális márkamegjelenését, és segítségével közelebb kerül a “Xiaomi” termékek valódi tudásához az eszközökkel kapcsolatos előzetes fogyasztói elvárás. A névváltás más-más időben mehet végbe a különböző régiókban.

Az új márkaarculat bevezetésével az anyamárkához két termékcsalád tartozik majd: a Xiaomi termékek csúcstechnológiát testesítenek meg és prémium élményt nyújtanak. A Redmi termékek pedig a fiatalabb közönséget megcélozva elérhetőbb áron kínálják az innovatív technológiai fejlesztéseket. 

Ez a megkülönböztetés tükröződik a megújult logókban, az anyamárka logója alatt elhelyezkedő Xiaomi és Redmi emblémában is. 

 

A termékcsaládok elnevezésével kapcsolatos gyakorlatot – Xiaomi és Redmi – középtávon az ökoszisztéma- és IoT-termékeinkre is alkalmazni fogják. 

Kulcsszavak: Xiaomi

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

200 millió dolláros tőkeemelést hajtott végre a TIER

A TIER, Európa vezető mikromobilitási szolgáltatója bejelentette, hogy sikerrel zárta legújabb, 200 millió dolláros, D sorozatú tőkebevonását, ezzel a vállalat megszilárdította pozícióját, mint Európa legtöbb tőkét bevonó mikromobilitási vállalata. A mostani tőkeinjekció, egy szélesebb körű tőke- és hitelfelvétel részeként, a korábbi befektetők, valamint az új partnerként belépő, a környezettudatos befektetéseiről ismert M&G Investments révén valósult meg. A 2 milliárd dollárra értékelt TIER eddig összesen, 660 millió dollárnyi forrást gyűjtött tőkejuttatás és hitelfinanszírozás formájában.

2021. október 26. 11:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20