A HUAWEI Watch 3 Pro lett az év legjobb okosórája

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 2. 19:43

A HUAWEI Watch 3 Pro lett a 2021-2022-es év legjobb okosórája az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) szerint. A rangos elismerést a legismertebb 60 nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklapot, weboldalt és újságírót tömörítő szervezet szakmai zsűrije ítélte oda az okoseszköznek. Az ítészek elsősorban dizájnja, prémium anyaghasználata és számos egészségügyi funkciója miatt díjazták a HUAWEI Watch 3 Pro-t.  

Az EISA szervezet minden évben kiosztja azokat a díjakat, amelyekkel a legjobban sikerült szórakoztatóelektronikai termékeket szeretné jutalmazni. A HUAWEI Watch 3 Pro idei EISA-díja méltón gyarapítja a vállalat korábbi győztes termékeinek listáját.

 

Megismételt siker

A szervezet elismerően nyilatkozott a HUAWEI Watch 3 Pro formatervezéséről és prémium anyaghasználatáról. Többek között kiemelték az 1,43 hüvelykes AMOLED képernyőt körülölelő titánból készült készülékházat és annak zafírüvegét, valamint a HUAWEI saját operációs rendszerét, a HarmonyOS 2.0-t: „Ez a fejlett operációs rendszer számos alkalmazást és funkciót tartalmaz, beleértve a pulzusmérést és a vér oxigénszintjének monitorozását. Méri a stressz-szintet és érzékeli az esést, valamint több mint 100 különböző edzésmód támogat.”

 

„Miután tavaly a HUAWEI Watch GT 2 nyerte az EISA „2020–2021-es legjobb okosórája” díjat, rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy idén a HUAWEI Watch 3 Pro lett a legjobb. A készülék olyan független, okos és olyan erős, akár egy okostelefon. Megtiszteltetés, hogy elismerik ezt, valamint azt a számtalan egészségtámogató- és fitneszfunkciót, amelyek lehetővé teszik felhasználóink számára, hogy jobban figyelhessenek saját magukra” – mondta Kevin Ho, a Huawei Consumer BG operatív igazgatója.

Videót a számlapra, zenét az órára

A Watch 3 Pro a legújabb szoftverfrissítésnek köszönhetően a meglévők mellett a napokban további funkciókkal is gazdagodott: teljesen egyedi videós számlap is beállítható az óra háttereként, a letöltött zenék pedig már mobiltelefon használata nélkül, offline is hallgathatók, valamint a készülék gesztusokkal is vezérelhető a jövőben. 

 

A HUAWEI WATCH 3 Pro erős hardvere akár a mobiltelefonnal, akár más eszközzel készített vagy letöltött 5-10 másodperc hosszúságú videót is megjeleníti háttérként. Ehhez a szoftverfrissítés után a HUAWEI Egészség alkalmazásba belépve ”A videó óraszámlap testreszabása” menüpontban egy kattintással beállítható az egyedi mozgókép a számtalan előre telepített mellett. 

Már gesztusokkal is vezérelhető

A Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár 21 napig bírja egyetlen feltöltéssel. A legújabb frissítéssel kilenc további új óralap állítható be ebben a módban, hangemlékeztető segít minden edzésmódot, valamint gyalogos és sífutó edzés közben is méri a véroxigén-szintet.  

 

A HUAWEI Watch 3 Pro mostantól támogatja a gesztusvezérlést is: Az okosóra érzékeli a kéz mozgását, így a bejövő hívások egy csuklómozdulattal lenémíthatók. 

Titán szíj és készülékház az Elite verzión

A HUAWEI Watch 3 Pro Elite a nemrég megjelent Watch 3 Pro dizájn terén maximumra fejlesztett változata: az eszköz a 3-as modellek tudása mellett külsőleg a prémium kategóriás, klasszikus óramárkákat idézi titánium óraszíjjal és készülékházzal, valamint zafírüveg óralappal.

 

A HUAWEI Watch 3 Elite szeptember 6-tól elérhető a MediaMarkt, az eMag, az ExtremeDigital üzleteiben és a Huawei Szervízközpontokban bruttó 159.990 Ft-os, valamint bruttó 199.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.  

 

A HUAWEI Watch 3 Elite Pro szeptember 6-tól elérhető a MediaMarkt, az eMag, az ExtremeDigital, a Telekom üzleteiben, valamint a Huawei Szervízközpontokban bruttó 199.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.  

 

A szeptember 6. és 19. között előrendelt modellek mellé ajándék FreeBuds Pro fülhallgató jár a vásárlóknak 51.990 Ft értékben.   

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09