Már 100 millió felhasználója van a Samsung SmartThings Find szolgáltatásnak

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 13. 14:28

A 2020 októberében indult, gyorsan bővülő felhasználói körrel rendelkező Samsung SmartThings Find szolgáltatás elérte a 100 millió regisztrált készüléket. A SmartThings rendszerét használó, egyedülálló technológiával naponta átlagosan 230.000 készüléket találnak meg a felhasználók világszerte.

„Nagyon büszkék vagyunk a SmartThings Find szolgáltatás gyors, egyéves növekedésére és arra, hogy ennek következtében emberek sokaságának segíthettünk megtalálni az eltűnt készülékeit – mondta el TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A SmartThings Find egy újabb remek példa arra, hogy a vállalat innovációi hogyan járulnak hozzá a stresszmentes mindennapokhoz.”

 

 

A gyorsan növekvő felhasználói kör tagjai a SmartThings Find segítségével könnyen megtalálhatják a regisztrált Galaxy okostelefonjukat, okosórájukat, fülhallgatójukat vagy akár az S Pen Pro eszközüket. A Galaxy SmartTag és SmartTag+ készülékekkel pedig bármilyen személyes tárgy, így a kulcscsomó vagy a pénztárca is kereshetővé válik. A Find a SmartThings ökoszisztéma egyik kiemelkedő megoldása, amely a Bluetooth Low Energy (BLE) és az ultraszélessávú technológiák segítségével képes megtalálni az eltűnt eszközöket. Még ha az elveszett készülék ki is van kapcsolva, más, a közelben lévő felhasználók engedélyezhetik, hogy a Galaxy okostelefonjuk vagy tabletjük érzékelje azt és jelezze a rendszer számára a helyzetüket.  

 

A SmartThings Find az újonnan induló SmartThings Find Tagok szolgáltatással lép következő szintre, amelynek köszönhetően mostantól a felhasználók meghívhatják barátaikat és családtagjaikat, hogy hozzáférhessenek a SmartThings fiókjukhoz, így ők is megtalálhatják és kezelhetik a csatlakoztatott eszközöket. A felhasználók mostantól akár 19 másik személyt is meghívhatnak és egyszerre akár 200 eszközt is megtalálhatnak a fiókjukban. Miután egy felhasználó elfogadta a SmartThings Find tagságra szóló meghívót, a fiók tulajdonosa hozzáférést adhat neki a kiválasztott eszközökhöz és azok helyzetéhez.

 

A SmartThings Find Tagok különösen hasznos családok számára, akik szeretnék nyomon követni kisállataikat, vagy könnyebben megtalálni a kulcsokat, még akkor is, ha éppen nincsen náluk a saját telefonjuk. 

 

A SmartThings alkalmazással és a SmartThings Find szolgáltatással kapcsolatos további információ a www.smartthings.com/partners/smartthings-find weboldalon érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56