Szórakozáshoz és munkához is használható Technics fülhallgatók

forrás: Prím Online, 2021. október 1. 14:11

A Technics bejelentette két új valódi vezeték nélküli fülhallgatóját, az EAH-AZ60 és az EAH-AZ40 modelleket. A prémium hangminőséggel és fejlett technológiákkal rendelkező fülhallgatókat úgy tervezték, hogy kiváló élményt nyújtsanak, akár konferenciahíváson vesz részt, akár kedvenc zenéjét vagy podcastjét hallgatja.

Tavaly sokan kezdtek otthonról dolgozni, és konyhák, étkezőszobák és hálószobák változtak irodává. Fogyasztói igényeink és szükségleteink megváltoztak, amikor az átalakult környezetünk új kihívások elé állított minket, például gyerekek, háziállatok és a háztartás zajai versengtek egyszerre a figyelmünkért. Ez befolyásolta, a konferenciahívásokon és megbeszéléseken a koncentrációs képességünket, és azt, hogy mennyire hallanak minket mások. A Technics a zavartalan hangzás iránti igény kielégítésére a JustMyVoice technológiát alkalmazza az EAH-AZ60 és EAH-AZ40 valódi vezeték nélküli fülhallgatóknál. Ez a speciális hangfelismerő technológia mikrofonok és szoftver segítségével érzékeli beszéd közben a hangokat, miközben a két MEMS-mikrofon aktívan rögzíti a hangot, és sugárformáló technológiával csökkenti a környezeti zajt, hogy még a legzajosabb környezetben is tiszta legyen a hívás hangja.

 

 

A Technics valódi vezeték nélküli fülhallgatói a kategóriavezető zajszűréssel és a Bluetooth és LDAC technológiával ellátott nagy felbontású hangminőséggel magával ragadó hangzást biztosít munka és szórakozás közben egyaránt. Minden felhasználási mód egyedi, ezért a Technics fülhallgatókban "Természetes" és "Figyelem" környezeti hangmód is található, hogy a felhasználók szabályozhassák, mennyi háttérzajt halljanak. Természetes módban az összes környező zaj hallható, míg Figyelem módban csak az emberi hang frekvenciatartományában lévő hangok szólalnak meg.

 

Amikor véget érnek a virtuális megbeszélések és a konferenciahívások, a szélzajcsökkentést és IPX4 védelmet biztosító Technics valódi vezeték nélküli fülhallgatók kiválóan használhatók kikapcsolódásra is. Akár az edzőterembe tart, akár zenével vagy podcasttal lazít egy hosszú nap után, ezeket a fülhallgatókat úgy tervezték, hogy bárhová önnel tartsanak.

 

 

"Mérnökcsapatunk több mint 55 évnyi hangmérnöki tapasztalatát kamatoztatta ezekben az új fülhallgatókban. Izgatottan vártuk, hogy az EAH-AZ60 és az EAH-AZ40 valódi vezeték nélküli fülhallgatókkal bővíthessük prémium audiotermékeink sorát" - mondta Ellison Ferdinand, a Technics Egyesült Államok termékmenedzsere. „Mindannyian új munka- és életritmushoz alkalmazkodtunk, és reméljük, hogy ezek a fülhallgatók segítenek abban, hogy arra koncentráljunk, ami a legfontosabb."

 

A prémium audioeszközök terén régóta vezető szerepet betöltő Technics 1996-ban mutatta be első fejhallgatóját, amely magasra helyezte a lécet, és a márka a világ zenerajongóinak - köztük a professzionális DJ-knek is - nagy kedvencévé vált. Az egyedi és érzelemdús hangzásélményt nyújtó termékek a kompromisszumok nélküli "Technics Sound” filozófiával készülnek, miközben hűek maradnak a márka stílusához, amely kiállja az idő próbáját.

 

 

Az EAH-AZ60 ezüst és fekete, az EAH-AZ40 pedig ezüst, fekete és rózsaarany színben lesz kapható.

 

 

Ezenfelül 2022 elején a Technics kiadja új EAH-A800 vezeték nélküli fejhallgatóját is.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Genesis termékei már a Media Marktban is kaphatók

Az elsősorban gamer perifériákat gyártó Genesis termékei mostantól már a Media Marktban is kaphatók. Elsőként billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kaptak helyet a kínálatban, mely a jövőben fokozatosan tovább bővül. Ennek a lépésnek köszönhetően a magyar gamerek számára még könnyebben elérhetővé váltak a kedvező áron jó minőséget nyújtó márka termékei.

2021. november 27. 19:26

Új okosórát hoz a magyar piacra a HUAWEI

Klasszikus karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra a Watch GT 3. A HUAWEI legújabb, valódi stílusikon okosórájának előlapja rozsdamentes acélból, hátlapja polimer szálas kompozit anyagból készült, ami egyrészt ellenállóbbá teszi a környezeti behatásokkal szemben, másrészt igazán egyedi és különleges stílus-kiegészítővé válik a csuklón. És emellett akár két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel. 

2021. november 27. 16:22

Új audio termékekkel készül a LAMAX a karácsonyra

Több új modelljét is a napokban vezette be a magyar piacra a LAMAX. Vezeték nélküli fülhallgatói között már megtalálható a Dots2 Touch és a Trims1 is; Bluetooth hangszóróinak kínálatát pedig a Sounder2 Minivel és a Sounder2 Max-szal bővítette.

2021. november 24. 20:14

CES innovációs díjat zsebelt be a TCL csúcstévéje és úttörő robotporszívója

A TCL Electronics, a globális TV-ipar egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai cége bejelentette, hogy két terméke is bekerült a CES 2022 Innovation Awards díjazottjai közé. A TCL 8K OD Zero X925 PRO Mini LED TV elnyerte a tekintélyes Best of Innovation díjat, a Sweeva 6500 robotporszívó pedig az Innovation Awards kitüntetettje között szerepel.

2021. november 19. 13:56

Robbanásbiztos megoldások az intelligens gyártáshoz

Az Ipar 4.0 térképen a veszélyes területek továbbra is fehér foltként jelennek meg számos gyártási műveletben. A robusztusságra és a robbanásvédelemre vonatkozó követelmények magasak, a terület túl szerteágazó, a csatlakoztathatóság pedig gyakran korlátozott. A Pepperl+Fuchs ECOM Instruments márkájának gyújtószikramentes okoseszközei azonban még a veszélyes területeken is paradigmaváltást hoztak. Az SPS - Smart Production Solutions rendezvényen (2021. november 23-25.) az ECOM Instruments a 7A csarnok330-as standján mutatja be, hogyan lehet áthidalni a szakadékot a veszélyes területek biztonsági követelményei és az intelligens gyár adatéhsége között.

2021. november 17. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12