Találjuk meg együtt Magyarország legnépszerűbb játékait!

forrás: Prím Online, 2021. október 15. 18:53

Neked mi a kedvenc játékod? Sokszor halljuk ezt a kérdést, de van erre jó válasz valójában? Van kedvenc játékunk, ha gyerekekkel vagyunk, van kedvenc játékunk, ha egyedül ütnénk el az időt, van kedvenc játékunk, ha kevés időnk van, és van megfelelő választás a hosszú téli estékre. Nem beszélve arról, hogy életkor és érdeklődési kör szerint is változik a kedvenc. Woody jó fej, de egy ideje már a padláson van, míg a kedvenc társasjáték kiemelt helyet kapott a könyvespolcon.

Nagyban megkönnyíti a helyzetünket, hogy a JátékNet webáruház immáron 8. alkalommal szervezi meg az Ország Játéka szavazást, ahova 17 forgalmazó 7 kategóriában, több mint 60 játékot nevezett. Tehát van lehetőség arra, hogy a saját kedvenceinket támogassuk egy-egy szavazattal.

 

Bébijáték, Családi/parti  társasjáték, Társasjáték kicsiknek, Készségfejlesztő, Interaktív játékok, Egyéb fiú, Egyéb lány kategóriákban lehet szavazni október 8-tól egészen november 7-én éjfélig.

 

A végső döntésben idén is részt vesz egy szakmai zsűri, melynek tagjai között gyermekpszichológus, pedagógus, védőnő, játékfejlesztő, lapkiadó, média képviselő és influenszer is megtalálható.

 

2020-ban összesen 55 000 szavazat érkezett online a játékokra, a cél nem lehet más, mint hogy idén még több ember elmondja a véleményét!

 

 

A részvétel mellett a jelentős nyereményeső miatt is érdemes szavazatot leadni, hiszen a voks leadása után minden szavazó megjelölhet egy óvodát vagy bölcsödét, amikből a kettő legtöbbet jelölt (egy ovi és egy bölcsi) 50 000 Ft értékű ajándék csomagot kap.

 

Természetesen a szavazók is jól járnak, hiszen a JátékNet csapata a szavazás időtartama alatt három részletben, október 20-án, október 27-én és november 3-án összesen mintegy 100 nyertest sorsol majd ki a szavazók közül, akik 2 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodhatnak.

 

Ha mindez nem lenne elég, akkor még esély nyílhat az 50 000 Ft-os fődíj megnyerésére is, amit a szavazás lezárása után az ÖSSZES résztvevő között sorsolnak ki.

 

Október 8-án kezdetét veszi a nemes verseny, ami egészen november 7-ig tart, tehát egy hónapunk van arra, hogy a www.orszagjateka.hu oldalon leadjuk a kedvenceinket támogató szavazatokat és ezzel magunk is nyerjünk. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2021.11.08-10 között kerül majd sor.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ellentmondás az adatokban

A legtöbb vállalat az adatok mennyiségének ugrásszerű növekedésére inkább teherként, mintsem előnyként tekint – derül ki a Forrester Consulting nemzetközi kutatásából, amelyet a Dell Technologies megrendelésére készített. Túlterheli a használt technológiai megoldásokat, az emberi erőforrásokat és a folyamatokat a hatalmas mennyiségű, sokféle adat gyors áramlása. A cégeknek vannak adathasználati céljaik – és sokan közülük úgy vélik, a működésük adatvezérelt –, de számos akadály lassítja őket. Ilyen akadály például az adathasználati szakértelem hiánya, az adatok elkülönített gyűjtése, az elszigetelt vállalati egységek, a manuális folyamatok, valamint az adatvédelmi és biztonsági hiányosságok. 

2021. december 6. 20:01

Már az Apple Music alkalmazás is elérhető az LG okostévéin

Tovább bővül az LG webOS platform által kínált otthoni szórakozási lehetőségek köre: már az Apple Music zenestreaming-szolgáltatás is elérhető az LG Electronics (LG) okostelevízióin.

2021. december 6. 18:22

Három évig tartó fejlesztési munkálatok végéhez ért a DIGI

Három évig tartó vezetékes hálózat fejlesztési munkálatokat zár le 2021 decemberében a DIGI. Az újításoknak köszönhetően a vállalat 16 vidéki nagyvárost is lefedő gerinchálózata saját optikai hálózaton kapcsolódik a budapesti központhoz. 

2021. december 6. 16:50

Gyors és felhasználóbarát töltés az ABB megoldásával

Az ABB bevezeti a Plug N Charge technológiát, amely egyszerűsíti, és még gördülékenyebbé teszi az elektromos járművek töltését és aztán a fizetést. A Pug N Charge alkalmazása esetén az elektromos autó vezetőjének csak annyi dolga lesz, hogy a járművel beáll a töltési ponthoz, majd a töltővezetéket csatlakoztatja az autóhoz. A töltési folyamat automatikusan indul, majd a folyamat végén a fizetés szintén automatikusan engedélyezve lesz.

2021. december 6. 15:13

A Nothing ear (1) fülhallgató fekete változata Magyarországra is megérkezik

A Nothing bejelentette, hogy első terméke, az ear (1) fülhallgató már fekete változatban is elérhető. A pehelysúlyú, teljesen vezeték nélküli fülhallgató matt fekete gumiharanggal, átlátszó tokban érkezik. Az új színváltozat az eredeti ear (1) specifikációihoz hasonlóan akár 34 órányi használatot biztosító tokkal, 11,6 milliméteres hangszóróval és aktív zajszűréssel érkezik.

2021. december 6. 13:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59