Ismét együtt jótékonykodik a Raben, a Danone és a Numil

forrás: Prím Online, 2021. október 20. 15:50

A Danone két hazai vállalatával, a Danone Magyarország Kft.-vel és a Numil Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.-vel együtt vett részt az idei Élelmezési Világnap alkalmából szervezett Adománykonvojban a logisztikai szolgáltató Raben Trans European Hungary Kft. A két élelmiszeripari cég az idén mintegy kétszer akkora mennyiségű termékkel járul hozzá a rászoruló családok megsegítéséhez, mint tavaly.

A vállalatok sok éve állnak üzleti kapcsolatban egymással, az együttműködésük a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett tavalyi Adománykonvoj kapcsán fűződött szorosabbra. Vincze Adrián, a Raben Trans European Hungary Kft. belföldi szállítmányozási üzletágvezetője elmondta: „Mivel partnerünk a felajánlott termékeket a dunaharaszti raktárunkban tárolta, kézenfekvő megoldás volt, hogy az elszállításukhoz mi nyújtunk segítséget. Ezzel a jótékonysági akció közös küldetéssé vált, amit a teherautónk külön erre az alkalomra tervezett feliratozása is jelképez. Külön figyelmet érdemel, hogy míg tavaly egy 12 tonnás teherautóval szállítottuk a termékeket, az idén ehhez már egy teljes méretű kamionra volt szükség, hiszen csaknem 30 raklapnyi adományról van szó.”

 

A Raben az utóbbi években rendszeresen vállalt jótékony szállításokat, többek között kereskedelmi cégek felajánlásait juttatta célba különböző segélyszervezetek révén. Emellett tavaly óta két család támogatásával is részt vett a „Fogadj örökbe egy családot” kezdeményezésben, valamint jelentős anyagi támogatást nyújtott a koronavírus elleni küzdelemhez. A karitatív tevékenységek összehangolására a cég munkatársai idén külön jótékonysági nagykövetet választottak maguk közül.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új szakember érkezik a Yettel Magyarország felsővezetésébe

Mohamed ElSayad 2023. január 31-gyel távozik a Yettel Magyarországtól, pozícióját Nemanja Zilovic tölti be a kereskedelmi divízió élén.

2023. február 1. 09:54

Dr. Hasznics Milán lett a Qualysoft Csoport globális vezérigazgatója

Dr. Hasznics Milán igazgatósági tag tölti be 2023 januárjától az IT-tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Csoport globális vezérigazgatói posztját. A kinevezés a szakember 2022-es magyarországi vezérigazgatói előléptetését követi. A magyarországi feladatkör mellett a cégcsoport német, osztrák, román, szerb és svájci tagvállalataiért is felelős.

2023. január 31. 15:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46