Ismét együtt jótékonykodik a Raben, a Danone és a Numil

forrás: Prím Online, 2021. október 20. 15:50

A Danone két hazai vállalatával, a Danone Magyarország Kft.-vel és a Numil Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.-vel együtt vett részt az idei Élelmezési Világnap alkalmából szervezett Adománykonvojban a logisztikai szolgáltató Raben Trans European Hungary Kft. A két élelmiszeripari cég az idén mintegy kétszer akkora mennyiségű termékkel járul hozzá a rászoruló családok megsegítéséhez, mint tavaly.

A vállalatok sok éve állnak üzleti kapcsolatban egymással, az együttműködésük a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett tavalyi Adománykonvoj kapcsán fűződött szorosabbra. Vincze Adrián, a Raben Trans European Hungary Kft. belföldi szállítmányozási üzletágvezetője elmondta: „Mivel partnerünk a felajánlott termékeket a dunaharaszti raktárunkban tárolta, kézenfekvő megoldás volt, hogy az elszállításukhoz mi nyújtunk segítséget. Ezzel a jótékonysági akció közös küldetéssé vált, amit a teherautónk külön erre az alkalomra tervezett feliratozása is jelképez. Külön figyelmet érdemel, hogy míg tavaly egy 12 tonnás teherautóval szállítottuk a termékeket, az idén ehhez már egy teljes méretű kamionra volt szükség, hiszen csaknem 30 raklapnyi adományról van szó.”

 

A Raben az utóbbi években rendszeresen vállalt jótékony szállításokat, többek között kereskedelmi cégek felajánlásait juttatta célba különböző segélyszervezetek révén. Emellett tavaly óta két család támogatásával is részt vett a „Fogadj örökbe egy családot” kezdeményezésben, valamint jelentős anyagi támogatást nyújtott a koronavírus elleni küzdelemhez. A karitatív tevékenységek összehangolására a cég munkatársai idén külön jótékonysági nagykövetet választottak maguk közül.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Három évig tartó fejlesztési munkálatok végéhez ért a DIGI

Három évig tartó vezetékes hálózat fejlesztési munkálatokat zár le 2021 decemberében a DIGI. Az újításoknak köszönhetően a vállalat 16 vidéki nagyvárost is lefedő gerinchálózata saját optikai hálózaton kapcsolódik a budapesti központhoz. 

2021. december 6. 16:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59