TabLog érkeztetés és beléptetés a Hungária Office Parkban

forrás: Prím Online, 2021. október 25. 18:18

A Hungária Office Parkban kiemelt szerepet kap a prémium vendégérkeztetés és a mobiltelefonos dolgozói beléptetés a Real Estate Awards díjazott TabLog rendszerének a segítségével.

A hagyományos recepcióknál csúcsidőszakba kialakuló torlódások teljes mértékben kiküszöbölhetők a magyar fejlesztésű, Real Estate Awards nyertes TabLog vendég- és dolgozói érkeztető rendszerrel. A TabLog csapata számos ingatlanfejlesztővel már több sikeres projektet valósított meg. A Futureal-csoporttal az Advance Towers I-II. és BudapestONE irodaházakban történő vendégérkeztetés rendszerének a kiépítését, illetve a Property Market-tel a Budapark Gate irodaházakban történő fejlesztést.

 

 

A legújabb irodapark, amelyben bevezetésre került a TabLog rendszere a Hungária Office Park. A fejlesztési program keretein belül a rendszer nem csak a dolgozói és vendég érkeztetést teszi még egyszerűbbé és gyorsabbá, hanem mobil telefonos ajtónyitást is kínál. A felhő alapú rendszer kiemelt hangsúlyt fektet a bérlői igények kielégítésére. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a recepción történő be- és kilépések megtekinthetőek az üzemeltetés számára, illetve, hogy a munkavállalók esetében a munkaidő a belépéstől kezdve számolja a munkaidejüket. 

 

A munkaidőnyilvántartást a megoldás ezzel egy új szintre emeli. A mobiltelefonra letölthető applikáció segítségével a munkavállaló belépési adatai összekapcsolhatóak a munkaidő nyilvántartást vezető bérszámfejtő programokkal, így egy pontos, teljes képet kap a bérszámfejtő és a munkavállaló is.

 

Az applikáció letöltése több egyéb előnyt is magában rejt, amelyek segítségével egyszerűbbé válhat a munkavégzés. Bevezetésre kerül a dolgozói beléptetés is, melynek segítségével az irodaházi dolgozók mobiltelefonjuk használatával nyithatják ki irodájuk ajtaját. Az innováció segítségével megszűnnek a beléptető kártya és a kulcsok okoszta kellemetlenséget, hiszen a mobiltelefon manapság állandóan nálunk van.

 

 

A prémium vendégérkeztetésnél a vendégek egy QR kódot kapnak, mellyel a recepciónál érintés nélkül juthatnak keresztül a lengőkapukon vagy forgóvillákon. A meghívó fél a látogatója érkezéséről valós idejű értesítést kap. Így vendége gyorsan, akadálymentesen, egy prémium élménnyel gazdagodva érkezhet meg a céghez.

 

Mindezeken felül a TabLog alkalmas arra is, hogy az éppen home office-ban dolgozók munkaidejét is nyilvántartsa, illetve elősegíti a kollégák együttműködését egy valós idejű státuszkövetéssel, amely megmutatja mikor, ki, honnan dolgozik, illetve elérhető-e. 

 

A rendszer az irodapark személyi- és parkoló bejáratainál kerül kiépítésre, valamint ezen felül az irodaépületek ajtói is mobiltelefonnal nyithatók a kiosztott jogosultságok alapján. A beléptető és vendégérkeztető rendszer minden bérlő számára könnyedén elérhető. Elegendő egy applikáció letöltése, mellyel az irodaházi dolgozók egy egyszerű, gyors regisztráció után máris használhatják a TabLog beléptető rendszerét. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy az irodapark a digitalizáció adta lehetőségekkel tűnjön ki versenytársai közül.

 

 

A Hungária Office Park sok szempontból különleges. Egyik legnagyobb előnyét a lokációja jelenti: kiemelt közlekedési csomópontban, mégis nyugodt, zöld környezetben található, a város és a budapesti agglomeráció szinte minden pontjáról könnyedén megközelíthető az 1-es villamossal, elővárosi vasúttal, illetve számos belvárost is érintő buszjárattal és trolival. Ezen felül bicikli út is vezet az irodaparkhoz, valamint a Zugló vasútállomás karnyújtásnyira található az épülettől.

 

A Hungária Office Park területre a WING egy több ütemben megvalósítandó, fejlesztési, valamint újrahasznosítási programot készített elő. Elsőként az ingatlankomplexum legmagasabb irodaépülete, a Gizella Loft-ként ismert épület alakult át irodaházzá.

 

A Hungária Office Parkban mindkét TabLog szolgáltatás bevezetésre kerül, amely elősegíti, hogy mind a dolgozók, mind vendégeik kényelmesebben, gyorsabban juthassanak be az irodájukba. A szolgáltatás elérhető individuális vállalatok számára is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tűzvédelmi és mentési célokra fejlesztett négylábú robotplatformot a Unitree

A fogyasztói és ipari felhasználású bionikus robotok területén egyaránt vezető szerepet betöltő kínai Unitree Robotics professzionális tűzoltási, tűzmegelőzési, felderítési és mentési célú robotot mutatott be. A négylábú platform a katasztrófavédelem szinte bármely területén alkalmazható adatgyűjtési, felderítési és mentési feladatok ellátására.

2023. március 30. 16:03

Közel húszezer érdeklődő vett részt a Műegyetemi Állásbörzén

Több mint 150 kiállító négyezer állásajánlata közül válogathattak a hallgatók a tavaszi Műegyetemi Állásbörzén, ahol ismételten a villamosmérnökök iránt volt a legnagyobb kereslet. A K épületben a szakértői tanácsadás kapott új köntöst, a Q épületben pedig neves cégek tartottak előadásokat kiemelt szakmai témákban. A kétnapos eseményre közel húszezren látogattak ki, amely a külföldi diákok körében is egyre népszerűbb. Ezzel összehangban jól látható, hogy közülük egyre többen maradnának Magyarországon az egyetem elvégzése után is.

2023. március 30. 12:48

Újabb 180 általános iskolában lesz elérhető az élményszerű tanulás

A Delta Systems Kft. szállítja azt a 600 darab 3D nyomtatót és induló nyomtató anyagkészletet, amelyet hátrányos helyzetű térségek 180 általános iskolája kap a Klebelsberg Központ által indított nyílt uniós közbeszerzési eljárásban. A Budapesti Értéktőzsdén is jegyzett Delta Technologies 100%-os leányvállalata által megvalósuló nettó 346 millió forintos beruházás az Okostanterem 2 folytatásaként köznevelési intézményekben teremti meg a diákok élményszerű oktatásának lehetőségét modern eszközökkel, támogatva a műszaki érdeklődésüket. 

2023. március 30. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08