Ismerje meg a hibrid automatizálást

forrás: Prím Online, 2021. október 28. 19:43

Ahol elmosódnak a határok a fizikai és a digitális világ között, ott születnek az új ötletek és hibrid koncepciók: a Pepperl+Fuchs automatizálási szakemberei ezzel a vízióval egyesítik első alkalommal a nürnbergi SPS szakvásárral (2021. november 23-25, 7A csarnok, 330. stand) saját ingyenes „Digital Expo” bemutatójukkal (2021. november 15-26.). A projekt célja az analóg és digitális kommunikáció előnyei közötti kölcsönhatás a „Your Future Automation” mottó alatti megteremtése és mindkét eseményt holisztikus hibrid élménnyé alakítása a látogatók számára.

 

Személyes párbeszéd a kiállításon, kiegészítő tartalom 3D környezetben

Céljai eléréséhez a vállalat a virtuális, böngészőalapú 3D környezetét, a termékek, gyár- és folyamatautomatizálási megoldások részletes bemutatásához készült Digital Expo-t használja. Ezeket a háromdimenziós modelleket néhány kiválasztott klasszikus kiállítási látványossággal kiegészítve ugyanabban az időben adaptált formában mutatják be a nürnbergi SPS szakvásár digitális „érintőasztalain”. A látogatók közvetlenül a Pepperl+Fuchs szakértőivel együtt barangolhatják be a digitális kiállítást. Az SPS meglátogatása után igény szerint újra visszatérhetnek azokhoz a termékekhez, amiket a virtuális Digital Expo-n láttak. A Digital Expo további digitális tartalmakat is kínál majd, például prospektusokat vagy 3D animációkat. Ezenkívül az SPS élő prezentációi is kizárólag streamen keresztül lesznek láthatók a Digital Expo keretein belül.

 

 

Fókuszban az automatizálási technológia jövője

A Pepperl+Fuchs mindkét rendezvényen az automatizálási technológia három fókuszpontjával foglalkozik.

 

Minden tartalom német és angol nyelven is elérhető lesz:

E-Mobility – új megoldások új gyártási folyamatokhoz;

Funkcionális biztonság – a nem megszokott termékektől a személyre szabott biztonsági koncepciókig;

Ipari kommunikáció – veszélyes területek digitalizált folyamatai

  

Az érdeklődők a www.pepperl-fuchs.com/expo-2021-pr oldalon ingyenesen regisztrálhatnak a Pepperl+Fuchs Digital Expóra. az egyszeri regisztráció a két korábbi Pepperl+Fuchs digitális kiállítás összes tartalmához is hozzáférést biztosít. Az SPS 2021 kiállításra ingyenes jegyek az alábbi linken érhetők el: www.pepperl-fuchs.com/sps-ticket

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden második rendelést csomagautomatába kérnek a Vaterafutáron

A magánszemélyek közötti értékesítés hazai szintlépését mutatja, hogy a Vatera saját, a piactéren vásárolt tételek biztonságos és gyors továbbítását biztosító Vaterafutár szolgáltatásán keresztül minden második feladott csomag már valamelyik csomagautomatán keresztül jut el új tulajdonosához. A legtöbben könyvet és ruhát küldenek ezen a módon, de rengeteg zenei CD és DVD-film talál új gazdára automatán keresztül – sokan gyűjtői pénzérmét vagy háborús relikviákat is az átvétel e kényelmes módján veszik át.

2023. október 2. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38