Itt a Qjob: megoldás mindenre mobilapplikáció!

forrás: Prím Online, 2021. november 2. 14:59

A 2019 márciusában alapított Qjob szakemberkereső portál újabb mérföldkőhöz ért 2021 őszén, immáron a mobil applikáción keresztül is megoldást találhatunk elvégzendő munkáinkra!

A 2020-ban indult piactér, mely a lakossági felhasználóknak nyújt azonnali segítséget a háztartás-körüli és egyéb problémák megoldásában és mára már több, mint 25.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik - újabb mérföldkőhöz érkezett 2021. októberében, amikor elindította mobilalkalmazását Android és iOS készülékeken, melyet a felhasználók a GooglePlay és App Store áruházakban tölthetnek le.

 

A szolgáltatás országszerte működik és már néhány, regisztrációt nem igénylő kattintással meghirdetheti azt a problémáját, melyhez szakembert keres. A regisztrált szakemberek pedig, akár a térkép segítségével böngészhetnek a környékükön megjelenő, érdeklődési körükbe tartozó munkák között.

 

 

Alapvetően 180 különböző feladat létrehozását biztosítja az applikáció, emellett egyéni megnevezésű feladat is közzétehető, így bármilyen munkára is keressen megoldást egy megrendelő – minden bizonnyal talál is rá szakembert! A gyorsgomboknak köszönhetően lehetőség nyílik a feladat elvállalását követően felhívni a megrendelőt vagy a chat felületen üzenni neki, ezzel is felgyorsítva a kommunikációt. Szállítási feladatok esetén az útvonaltervezést is biztosítja a felület a gyors árkalkuláció érdekében. 

 

Minden megrendelő és szakember saját profilt hozhat létre a Qjob applikáció felületén, ahová feltöltheti személyes adatait, elérhetőségeit, meglévő referenciáit, illetve az elvégzett feladatok után a felek egymás értékelését is megtehetik, ezzel is visszajelzést adva, amely a jövőben mások döntését segíti kiválasztás során.

 

A Qjob egy innovatív C2C piactér, ahol az alkalmi feladatok és a helyi szakemberek találhatnak egymásra. Ezáltal gyorsan és megbízható keretek között találhatnak szakembert a piaci áraknál akár 40%-kal olcsóbban! A franchise rendszerben működő start-up, mely a közösségi értékelési rendszerre alapuló szolgáltatásközvetítő weboldal és immáron applikáció digitális megoldást kínál a kereslet és a kínálat részére Magyarországon és egyre több környező országban.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okostelefonból POS-terminál

Kiugróan sikeres évet zárt az OTP Bank fintech leányvállalata, az OTP Mobil, amely széles körben kínál készpénzmentes fizetési és a mindennapi ügyintézést megkönnyítő szolgáltatásokat. A Simple megoldások „legfiatalabb tagja”, a SimpleBusiness alkalmazás a 2020-as elindítása óta négy, két QR-kód alapú és két fizetési linken alapuló lehetőséget kínál a vállalkozásoknak elektronikus fizetésre. Ez a csomag bővül most egy ötödik elemmel, a bankfüggetlen és sokoldalú érintéses fizetési funkcióval.

2022. május 20. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24