A világ legmagasabb épületén vetítették az Arcane animációs sorozat trailerét

forrás: Prím Online, 2021. november 4. 16:40

Dubaj jellegzetessége új köntösbe öltözött, a Riot Games különleges, a való világot is átívelő eseményt jelentett be a hamarosan megjelenő animációs sorozata, az Arcane kapcsán.

Magyar idő szerint november 7-én, 03:00-kor megjelenik a Riot Games animációs sorozata, az Arcane, mely a League of Legends világának, Runeterranak egy szegletét dolgozza fel. Ezen alkalomból a Riot Games RiotX Arcane néven az összes játékán átívelő eseményt jelentett be, a játékosok rengeteg ingyenes jutalomra, valamint prémium Arcane tematikus tartalomra tehetnek szert. Az ünneplés pedig nem csak a digitális térben, hanem a világ több nagyvárosában is zajlik majd.

 

Arcane a világ legmagasabb épületén

A maga 828 méteres magasságával a Burj Khalifa napjaink legmagasabb épülete, a Riot Games pedig ezt az elképesztő szerkezetet is Arcane köntösbe öltöztette. Egy speciális, kifejezetten erre az épületre készített 3 perces trailert vetítettek le, mely elképesztő látványt nyújtott.

 

 

Különleges expo 6 nagyvárosban

A varázslat átjárja a League of Legends világát, az Arcane egyik helyszínéül szolgáló Piltover tudósai pedig rájöttek arra, hogy hogyan ötvözhetik a technológiát a mágiával. Megalkották a Hextech technológiát, a Riot Games pedig találó módon Hextech Expo néven szervez november első felében 6 nagyvárosban egy eseményt, ahol a látogatók a cég legnagyobb újdonságait tekinthetik meg. Ezek a városok a következők:

●  Párizs

●  London

●  Madrid

●  Isztambul

●  Szingapúr

●  Los Angeles

 

Az Arcane megjelenését a 2021-es League of Legends világbajnokság döntője előzi meg, mely november 6-án 14:00-kor veszi kezdetét, a Riot Games pedig erre is Arcane tematikus megnyitóval készül.

 

A League of Legends világát felölelő játékok együttesen (League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics) 180 milliónál is több aktív havi játékost jegyeztek októberben.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Majd ötödével nőtt egy év alatt a Huawei márkaértéke

Tizennyolc százalékkal, 64.887 milliárd euróra nőtt a Huawei Technologies márkaértéke, ezzel már a kilencedik helyen áll az Európai Márkaintézet (European Brand Institute) 2022-es évi TOP100 globális márkákat rangsoroló listáján. A független tanácsadó szervezet által készített rangsor 16 szektor több mint 3000 vállalatának és azok márkáinak elemzésével a 2021-es pénzügyi év adatai alapján készült. A Huawei egy év alatt négy helyet lépett előre, immár a második legértékesebb kínai, és az ötödik legértékesebb technológiai márka a világon. 

2022. december 1. 09:56

Glami.hu: rekordokat döntött az idei Black Friday az online divatkereskedelemben

A több mint 200 magyar és nemzetközi webshop 1,4 millió termékét katalogizáló Glami.hu divatkereső statisztikái szerint az e-kereskedelem fellendülésének két erős éve után idén is tovább növekedett minden kulcsfontosságú mutató a Black Friday hete során.

2022. november 30. 21:18

Áttörést jelenthetnek az EKG-t mérő okosórák a tünetmentes szívproblémák felismerésében

Az európai kardiológusok legfrissebb irányelvei szerint* az egyik leggyakoribb szívritmuszavar, a pitvarfibrilláció azonosítása az EKG-funkcióval rendelkező okosórákkal új távlatokat nyithat az orvoslásban. A kereskedelmi forgalomban is kapható okoseszközök folyamatosan fejlődő algoritmusai és technológiái hozzájárulhatnak az egyébként tünetmentes szívritmuszavarok hatékonyabb szűréséhez, ezáltal sok páciens időben orvoshoz juthat a problémájával. A Huawei friss felmérése szerint** a magyar válaszadók 78 százaléka használná az EKG funkciót az okosóráján. 

2022. november 30. 20:11

Három országban, egyszerre három LAN e-sport verseny zajlott le sikeresen

2021 után, november utolsó hétvégéjén ismét megrendezésre került az esport CUP powered by Telekom helyszíni e-sport verseny, amely ezúttal már három ország - Csehország, Szlovákia és Magyarország - részvételével, vérbeli regionális esport eseménnyé nőtte ki magát. Az egész napos, maratoni verseny végén egy magyar csapat lett a végső győztes.

2022. november 30. 18:39

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics (LG), amelyeknek köszönhetően a vállalat felkészültebben nézhet szembe a jövő kihívásaival. A szervezeti átalakítás elsődleges célja, hogy felgyorsítsa a jövőbeni növekedést, és to-vábbra is garantálja, hogy az LG egyedi élményt és értéket kínáljon a vásárlók számára.

2022. november 30. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56