A világ legmagasabb épületén vetítették az Arcane animációs sorozat trailerét

forrás: Prím Online, 2021. november 4. 16:40

Dubaj jellegzetessége új köntösbe öltözött, a Riot Games különleges, a való világot is átívelő eseményt jelentett be a hamarosan megjelenő animációs sorozata, az Arcane kapcsán.

Magyar idő szerint november 7-én, 03:00-kor megjelenik a Riot Games animációs sorozata, az Arcane, mely a League of Legends világának, Runeterranak egy szegletét dolgozza fel. Ezen alkalomból a Riot Games RiotX Arcane néven az összes játékán átívelő eseményt jelentett be, a játékosok rengeteg ingyenes jutalomra, valamint prémium Arcane tematikus tartalomra tehetnek szert. Az ünneplés pedig nem csak a digitális térben, hanem a világ több nagyvárosában is zajlik majd.

 

Arcane a világ legmagasabb épületén

A maga 828 méteres magasságával a Burj Khalifa napjaink legmagasabb épülete, a Riot Games pedig ezt az elképesztő szerkezetet is Arcane köntösbe öltöztette. Egy speciális, kifejezetten erre az épületre készített 3 perces trailert vetítettek le, mely elképesztő látványt nyújtott.

 

 

Különleges expo 6 nagyvárosban

A varázslat átjárja a League of Legends világát, az Arcane egyik helyszínéül szolgáló Piltover tudósai pedig rájöttek arra, hogy hogyan ötvözhetik a technológiát a mágiával. Megalkották a Hextech technológiát, a Riot Games pedig találó módon Hextech Expo néven szervez november első felében 6 nagyvárosban egy eseményt, ahol a látogatók a cég legnagyobb újdonságait tekinthetik meg. Ezek a városok a következők:

●  Párizs

●  London

●  Madrid

●  Isztambul

●  Szingapúr

●  Los Angeles

 

Az Arcane megjelenését a 2021-es League of Legends világbajnokság döntője előzi meg, mely november 6-án 14:00-kor veszi kezdetét, a Riot Games pedig erre is Arcane tematikus megnyitóval készül.

 

A League of Legends világát felölelő játékok együttesen (League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics) 180 milliónál is több aktív havi játékost jegyeztek októberben.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek Magyarországra a CHASING professzionális robot-tengeralattjárók

Magyarországon is megkezdődött a CHASING víz alatti drónkutatással és -fejlesztéssel, valamint integrált gyártási technológiákkal foglalkozó vállalat termékeinek kereskedelmi forgalmazása. A vállalat világelső a fogyasztói- és ipari víz alatti robotok szegmensében.

2023. február 1. 21:19

A képernyőn túl: immerzív internet vállalatok számára

Bár maga a metaverzum kifejezés már 1992-ben létrejött, fejlődésében az elmúlt években jelentős változás következett be. A kiterjesztett virtuális valóság mögött álló technológiák egyre megfizethetőbbek lettek, a COVID-19 világjárvány okozta kulturális változás eredményeként pedig egyre szélesebb körben lett elfogadott vélekedés, hogy a digitális világok az emberi kapcsolatok életképes helyszínei lehetnek. A vállalkozások megduplázták a virtuális világok iránti érdeklődésüket: a Deloitte adatai szerint tavaly több tízmilliárd dollárnyi kockázati tőkebefektetés érkezett ilyen területre, az elemzők 2024-re 800 milliárd dolláros piacot becsülnek.

2023. február 1. 20:06

Elismerték a Schneider Electric egyenlő fizetésekért tett erőfeszítéseit

A Világgazdasági Fórum egyik szervezete iránymutatóként nevezte meg a Schneider Electric-et a sokszínűség, egyenlőség és befogadás területén indított Globális béregyenlőségi kezdeményezéséért. A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat programja 2014-ben indult el 12 országban, kísérleti jelleggel, azóta több mint 100 országban valósult meg, és 2020 végére a vállalat dolgozóinak 99,6 százalékát érte el. 

2023. február 1. 18:33

Interaktív kiállításon ismerhetők meg a különböző iparágaknak szánt LG készülékek

Az LG Electronics (LG) a barcelonai Integrated Systems Europe (ISE) 2023 kiállításon mutatja be a csúcstechnológiát képviselő digitáliskijelző-megoldásainak teljes portfólióját, beleértve a LED, a Micro LED és az átlátszó OLED kijelzőket is. A készülékeket több digitalizált térben tárják a közönség elé, bemutatva a különböző iparágak – többek között a kiskereskedelem, a vállalati szféra, az oktatás és a vendéglátóipar – számára kínálkozó felhasználási lehetőségeket és alkalmazásokat.

2023. február 1. 16:58

A legtöbb pénzt az internetre költjük, de a tévé előtt töltjük a legtöbb időt

Háztartásonként több mint 18 ezer forintot költünk médiára havonta – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hiánypótló kutatásából. A felmérés szerint átlagosan napi 300 percet tévézünk és több mint 200 percet internetezünk.

2023. február 1. 15:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46