Az „új normális”-hoz alkalmazkodva várja a nevezőket idén az Év Gyára Díj

forrás: Prím Online, 2021. november 11. 16:55

Idén is lehetőséget kapnak az ország leginnovatívabb és legeredményesebb gyártóvállalatai arra, hogy elnyerjék az Év Gyára díjat. A Process Solutions Kft. (PS), mint a verseny szakmai támogatója elmondta, idén is a nagyvállalatoktól külön értékeléssel teremtenek lehetőségeket a KKV-k számára.

A termelőegységgel rendelkező vállalatok november 19-ig nyújthatják be jelentkezésüket, a www.evgyara.hu weboldalon az idén immár hetedik alkalommal odaítélt Év Gyára díjakra. A pályázók cégméretenként kilenc-kilenc az alábbi kategóriákban mérettethetik meg magukat:

1. Legjobb menedzsment folyamatok

2. Innováció

3. Termelés

5. Energiahatékonyság

6. Gyártástámogató folyamatok

7. Vevői elégedettség

8. Beszállítói kapcsolatok

9. Ipar 4.0

 

Horváth Barbara, a PS Senior Managere szerint kiváló lehetőség az Év Gyára versenyen való indulás a gyártóvállalatoknak, hiszen a versenyre való aktív felkészülés és a kiértékelés során kapott visszajelzések segíthetnek egy hatékonyabb, eredményesebb működés kialakításában. A vírushelyzeten túl a vállalatok nagyobb versenyre kényszerülnek az olyan területeken is, mint az energiahatékonyság és az egészségmegőrzés, valamint a digitalizáció és a távmunka.

 

 

„Az elmúlt két év minden vállalatot a korábbiaktól eltérő kihívások elé állított, ezért sokaknak újra kellett értelmezniük folyamataikat, működésüket. Az auditok során láttuk, hogy szigorú egészségügyi szabályokat hoztak a gyárak és mindent megtettek a vírus terjedésének megakadályozására (pl. fokozott takarítás és fertőtlenítés, folyamatos tesztelés, irodai dolgozóknak HO bevezetése, cégen belüli kontaktkutatás, helyi fókuszcsoportok létrehozása) és a vírushelyzet okozta nehézségek leküzdésére. A PS, mint az Év Gyára Díj szakmai partnere elkötelezett annak irányába, hogy pontosan felmérje a pályázatban benyújtott információkat, igény esetén visszajelzésekkel segítse a gyárakat az említett területeken fejlődni. Izgatottan figyeljük, hogy mely vállalatok tudtak nyertesen kikerülni az elmúlt időszak kihívásaiból” – mondta el Horváth Barbara.

 

A PS a PPH Media-val szakmai partnerként együttműködve idén hatodik alkalommal gondoskodott a kiértékelés módszertanának levezetéséről, amely során minden évben egy objektív szempontrendszer szerint auditál, részt vesz a helyszíni gyárlátogatásokon, valamint kiértékeli és rendszerezi azokat az eredményeket, amelyek alapján kialakul az egyes kategóriák eredménysorrendje a zsűri döntése alapján. A PS csapata számára az Év Gyára versenyben való közreműködés nagyszerű lehetőség, hiszen a napi könyvelési és bérszámfejtési munka mellett más típusú speciális szolgáltatásokat is nyújtanak – legyen szó átvilágításról, ERP bevezetésről, folyamatfejlesztésről vagy tárgyi eszköz leltárról –, ez a projekt pedig érdekes és újszerű szakmai folyamatokba enged betekintést.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Viber AR lencsével és megosztható színes kártyákkal ünnepli a magyar hagyományokat

A Viber, az egyik vezető globális üzenetküldő alkalmazás egy különleges lokális kampánnyal ünnepli az államalapítás napját, hogy a felhasználók a platform kifejező digitális eszközeivel köszönthessék egymást. Az augusztus 20-i hétvége előtt elérhetővé válik többek között egy új lencse, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felpróbálják a koronát, mint az alapító királyunk, és ünnepi hangulatba kerüljenek. Az ünnep kapcsán a Viber felmérést végzett magyarországi felhasználói körében az államalapítással kapcsolatos történelmi tudnivalókról, a több ezer válaszadó pedig összességében tájékozottnak bizonyult.

2022. augusztus 19. 19:11

Jamie Cooke bemutatta a Warner Bros. Discovery vezetői csapatát

Jamie Cooke – akit júniusban neveztek ki a Warner Bros. Discovery Közép- és Kelet-Európa, Baltikum, Közel-Kelet, mediterrán térség és Törökország (CEE MENAT) vezérigazgatójává – ma bejelentette vezetői csapatát, amely a jövőben irányítani fogja a CEE MENAT régiót, valamint az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló térség (EMEA) fizetős TV hálózatait és kreatív ügynökségét.

2022. augusztus 19. 17:07

Napközis tábor a LEGO gyárban

Izgalmasan telik a nyári szünet azoknak a nyíregyházi gyerekeknek, akiknek szülei nyíregyházi LEGO gyárban dolgoznak, hiszen a nyár utolsó heteit különleges helyen, apukájuk, anyukájuk vagy éppen nagyszüleik munkahelyén tölthetik. A gyerekeket a LEGO gyár nyári napközis táborában fejlesztő játékokkal, gyárlátogatással és sportprogramokkal várják a szervezők.

2022. augusztus 19. 15:32

A legbefolyásosabb afroamerikai cégvezetők között a Unisys alelnöke

A vállalat szenior alelnökét és vezető jogtanácsosát, Claudius Sokenu-t 2022 legbefolyásosabb színesbőrű vállalatvezetői közé választotta a Savoy című amerikai magazin.

2022. augusztus 19. 13:59

A Check Point szerint világszerte 42%-kal nőtt a cyber-támadások száma

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat kutatórészlege, a Check Point Research (CPR) kiadta a ’Cyber-támadási trendek: 2022 évközi jelentését’, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy a cyber-támadások állami szintű fegyverként való használata megerősödött, ami olyan formákban van jelen mint az országokra irányuló, úgy nevezett ’Country Extortion’ zsaroló program módszer, az államokhoz köthető hacktivizmus, vagy a zsaroló programok első számú fenyegetéssé válása.

2022. augusztus 19. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40