Új audio termékekkel készül a LAMAX a karácsonyra

forrás: Prím Online, 2021. november 24. 20:14

Több új modelljét is a napokban vezette be a magyar piacra a LAMAX. Vezeték nélküli fülhallgatói között már megtalálható a Dots2 Touch és a Trims1 is; Bluetooth hangszóróinak kínálatát pedig a Sounder2 Minivel és a Sounder2 Max-szal bővítette.

A kiváló ár-érték arányú termékeiről ismert LAMAX több új audio eszközét is bevezette a magyar piacra az elmúlt napokban. A cseh gyártó ezúttal is szem előtt tartotta, hogy megbízható és hosszú élettartamú modelljeit megfizethető áron tegye elérhetővé a vásárlók számára.

 

A LAMAX legnépszerűbb vezeték nélküli fülhallgatója, a Dots2 az eredeti fekete mellett már sokak örömére fehér színben is kapható. A Dots2 egy feltöltéssel akár 6 órányi lejátszást biztosít, ami kétszer több, mint a Dots1 esetében. További fejlesztés elődjéhez képest, hogy a dokkoló vezeték nélkül is tölthető, illetve hogy a méretét 30%-kal csökkentették, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülbe. Bolti ára jelenleg 15 000 ft. 

 

A Dots2 most megjelent új változata, a Dots2 Touch legjelentősebb újítása, hogy a nyomógombos vezérlést - a vásárlók visszajelzését figyelembe véve - érintésvezérlés váltotta fel. A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően ez a modell is akár 10 méteres hatótávolságú, megszakítás nélküli zenelejátszásra alkalmas, az AAC és SBC kodekek pedig a legmagasabb minőségű hangzást teszik lehetővé. A Dots2 Touch fekete és fehér színben is megvásárolható, 20 000 ft körüli áron.

 

Szintén mindkét színben elérhető a LAMAX másik új TWS fülhallgatója, a Trims1. Ez a modell dizájn tekintetében tér el társaitól: a füldugó fülből kilógó szárban végződik, amelyben egy beépített mikrofon kapott helyet. A Trims1 ennek köszönhetően nem csak zenehallgatásra, de telefonálásra is kiválóan alkalmas. Bolti ára: 15 000 ft.

 

A LAMAX másik népszerű termékkategóriáját, a Bluetooth hangszórók kínálatát is tovább bővítte. A 20-25 ezer ft-ért kapható Sounder2 számos olyan közkedvelt terméktulajdonsággal rendelkezik, amelyek indokolttá tették egy kisebb és nagyobb teljesítményű változat, vagyis a Sounder2 Mini és a Sounder2 Max megjelenését. Mindhárom típusra jellemző a Bluetooth 5.0; a 360 fokos, egyenletes térhatás; a gazdag és kiegyensúlyozott Beatbass hangzás; illetve a Beatshare technológia, amelynek köszönhetően egy további vezeték nélküli hangszórót csatlakoztathatunk, hogy megduplázzuk a zenei élményt.

 

A Sounder2 Max 50 Wattos teljesítményre és akár 20 órás lejátszási időre képes, IP67 tanúsításával pedig könnyen ellenáll a fröccsenő víznek, pornak vagy hónak. A 15 Wattos Sounder2 Mini a közel 30 órás üzemidejével kompenzálja a szerényebb teljesítményt, védettségét pedig IP66 tanúsítvány igazolja. A Sounder2 Max 30 000 ft-ért, a Sounder2 Mini pedig 12-13 ezer ft-ért vásárolható meg a boltokban.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Casio rendhagyó karórákkal bővítette kínálatát

A Casio Vintage karóracsaládja idén több ikonikus modellel bővült. Ez a kategória világszerte egyre népszerűbb, de a retró japán karórák iránt mutatkozó kereslet itthon is folyamatosan élénkül. A Pac-Man videójáték előtt tisztelgő példány, valamint az első Alien filmben feltűnő Casio karóra már a hazai vásárlók számára is elérhetőek. 

2021. december 5. 16:09

Minden harmadik magyar tervez valamilyen okosotthon megoldást

Minden harmadik válaszadó tervezi, hogy belekezd otthona „felokosításába”, a legtöbben 50 és 100 ezer forint között költenének erre – derül ki a Schneider Electric online felméréséből. Az idén a világ legfenntarthatóbb vállalatának választott cég kutatása szerint az alacsonyabb rezsiköltség, nagyobb biztonság és a „zöldebb” életvitel segítése egyaránt elvárás egy okosotthon felé. A Schneider Electric kérdőíve alapján arra is számítani lehet, hogy a jövőben kelendőbbek lesznek a piacon a felokosított ingatlanok.

2021. december 5. 12:17

A Genesis termékei már a Media Marktban is kaphatók

Az elsősorban gamer perifériákat gyártó Genesis termékei mostantól már a Media Marktban is kaphatók. Elsőként billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kaptak helyet a kínálatban, mely a jövőben fokozatosan tovább bővül. Ennek a lépésnek köszönhetően a magyar gamerek számára még könnyebben elérhetővé váltak a kedvező áron jó minőséget nyújtó márka termékei.

2021. november 27. 19:26

Új okosórát hoz a magyar piacra a HUAWEI

Klasszikus karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra a Watch GT 3. A HUAWEI legújabb, valódi stílusikon okosórájának előlapja rozsdamentes acélból, hátlapja polimer szálas kompozit anyagból készült, ami egyrészt ellenállóbbá teszi a környezeti behatásokkal szemben, másrészt igazán egyedi és különleges stílus-kiegészítővé válik a csuklón. És emellett akár két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel. 

2021. november 27. 16:22

Új audio termékekkel készül a LAMAX a karácsonyra

Több új modelljét is a napokban vezette be a magyar piacra a LAMAX. Vezeték nélküli fülhallgatói között már megtalálható a Dots2 Touch és a Trims1 is; Bluetooth hangszóróinak kínálatát pedig a Sounder2 Minivel és a Sounder2 Max-szal bővítette.

2021. november 24. 20:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59