Jelentős kedvezményekkel nyit a Xiaomi Store az Arena Mall-ban

forrás: Prím Online, 2021. november 26. 12:24

Április óta tartott zárva, november 27-én 10:00 órakor ünnepélyes keretek között, új üzemeltető partnerrel újra kinyit a Xiaomi Store Arena Mall. A nyitás napján érkező vásárlóknak kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskednek. 

Több mint fél év zárva tartás után, 2021. november 27-én újra megnyílik a Xiaomi Store Aréna Mall, a Xiaomi hivatalos jelenlegi egyetlen budapesti márkaboltja a budapesti Arena Mall üzletközpontban. 

 

A Mi Store-okban a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójának legújabb okostelefonjai és a Xiaomi AIoT és lifestyle termékei egyaránt kaphatóak lesznek: így például okosporszívók, légtisztítók, elektromos rollerek, otthoni biztonsági kamerák, okoskarkötők és még számtalan egyéb okoseszköz. 

 

“A Xiaomi büszkélkedhet a világ legnagyobb okoseszköz ökoszisztémájával, AIoT platformjához ma már több mint 400 millió okoseszköz csatlakozik világszerte. Fontos azonban tudni, hogy nemcsak a mennyiség, hanem a minőség és a biztonság terén is vezet a Xiaomi. A Xiaomi ökoszisztémát védő kiberbiztonsági és adatvédelmi keretrendszert az Internet of Things Security Foundation (IoTSF) a közelmúltban a világ egyik legjobbjaként nevezte meg. A Xiaomi Store Arena Mall ezeket a világszínvonalú készülékeket teszi elérhetővé a magyar vásárlóknak” - mondta el a megnyitó kapcsán Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi Country Managere. Az újranyitásra a bolt az alábbi kihagyhatatlanul kedvezményes ajánlatokkal készül:

 

 

A fenti kedvezmények csak a nyitás napján és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek az üzletben. A boltnyitásra időzített akció remek alkalom a karácsonyi ajándékok beszerzésére kedvezményes áron. A választék nagyon széles, így bármelyik családtagnak, rokonnak, ismerősnek lehet találni megfelelő ajándékot az újranyíló Xiaomi Store Arena Mall kínálatában.

 

Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a kötelező maszkviselést és a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és kiszolgálják a vevőket.

Kulcsszavak: Xiaomi Xiaomi Store

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nehezebb lesz trükközni a jövőben a Black Friday akciókkal

Május végén hatályba lép egy jogszabály-módosítás, amelynek következtében a kereskedelmi vállalkozásoknak a kedvezményes ár mellett fel kell tüntetni az elmúlt legalább harminc napban alkalmazott legalacsonyabb árat is. Az árrendelet módosításának célja a kereskedők akciótartási gyakorlatának újraszabályozása és a fogyasztók megtévesztésének visszaszorítása, különös tekintettel az olyan országos kampányok során mint például az év végi Black Friday.

2022. május 23. 18:03

Megbízható munkaadó elismerést kapott a hazai Continental Csoport

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) megbízható munkaadó elismerését nyerte el a hazai Continental Csoport. A hazánkban már több mint 30 éve jelen lévő, kilenc lokációban közel nyolcezer munkavállalót foglalkoztató cég tisztességes gazdasági és felelős munkáltatói szerepvállalásáról kapott visszaigazolást. 

2022. május 23. 16:27

27. Év Menedzsere Díjátadó Gála

A Menedzserszövetség május 21-én, immáron 27. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb eseményét, az Év Menedzsere Díjátadó Gálát, a magyar vállalatvezetők Oscar-ját, ahol a 2021-es év legkiválóbb vezetőit díjazták 8 kategóriában. 

2022. május 23. 14:59

Az ABB Robotics bemutatta a visszanyert tengeri műanyagot felhasználó kiskereskedelem jövőjét

A kiskereskedelem jövőjébe egy izgalmas 3D nyomtatási bemutatón keresztül nyerhettek bepillantást az érdeklődők egy ABB robot segítségével London egyik legjelentősebb áruházában, a Selfridgesben, az Oxford Streeten. A bemutatót áprilisban, egy kirakatban tekinthették meg a vásárlók, ahol láthatták azokat a különféle személyre szabott dizájntárgyakat, melyek egy ABB robot segítségével 3D nyomtatással készültek Parley Ocean Plastic-ból, azaz a Parley globális tisztítóhálózatából összegyűjtött tengeri műanyaghulladékból.

2022. május 23. 13:51

Innovatív képzési programban vehetnek részt a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

Második alkalommal rendezi meg a győri Széchenyi István Egyetem innovatív járműipari képzési programját, az Audi Development Campet az Audi AG és az Audi Hungaria támogatásával. A július 3-án kezdődő négyhetes, angol nyelvű táborban a hallgatók nemzetközi szaktekintélyektől, mentoroktól tanulhatnak, miközben valós ipari problémát oldanak meg, és akár karrierlehetőséget is nyerhetnek. Az érdeklődők május 31-ig jelentkezhetnek.

2022. május 23. 12:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20