Jelentős kedvezményekkel nyit a Xiaomi Store az Arena Mall-ban

forrás: Prím Online, 2021. november 26. 12:24

Április óta tartott zárva, november 27-én 10:00 órakor ünnepélyes keretek között, új üzemeltető partnerrel újra kinyit a Xiaomi Store Arena Mall. A nyitás napján érkező vásárlóknak kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskednek. 

Több mint fél év zárva tartás után, 2021. november 27-én újra megnyílik a Xiaomi Store Aréna Mall, a Xiaomi hivatalos jelenlegi egyetlen budapesti márkaboltja a budapesti Arena Mall üzletközpontban. 

 

A Mi Store-okban a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójának legújabb okostelefonjai és a Xiaomi AIoT és lifestyle termékei egyaránt kaphatóak lesznek: így például okosporszívók, légtisztítók, elektromos rollerek, otthoni biztonsági kamerák, okoskarkötők és még számtalan egyéb okoseszköz. 

 

“A Xiaomi büszkélkedhet a világ legnagyobb okoseszköz ökoszisztémájával, AIoT platformjához ma már több mint 400 millió okoseszköz csatlakozik világszerte. Fontos azonban tudni, hogy nemcsak a mennyiség, hanem a minőség és a biztonság terén is vezet a Xiaomi. A Xiaomi ökoszisztémát védő kiberbiztonsági és adatvédelmi keretrendszert az Internet of Things Security Foundation (IoTSF) a közelmúltban a világ egyik legjobbjaként nevezte meg. A Xiaomi Store Arena Mall ezeket a világszínvonalú készülékeket teszi elérhetővé a magyar vásárlóknak” - mondta el a megnyitó kapcsán Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi Country Managere. Az újranyitásra a bolt az alábbi kihagyhatatlanul kedvezményes ajánlatokkal készül:

 

 

A fenti kedvezmények csak a nyitás napján és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek az üzletben. A boltnyitásra időzített akció remek alkalom a karácsonyi ajándékok beszerzésére kedvezményes áron. A választék nagyon széles, így bármelyik családtagnak, rokonnak, ismerősnek lehet találni megfelelő ajándékot az újranyíló Xiaomi Store Arena Mall kínálatában.

 

Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a kötelező maszkviselést és a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és kiszolgálják a vevőket.

Kulcsszavak: Xiaomi Xiaomi Store

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szárnyaljon az új NIKKOR objektívvel

A Nikon bemutatja az új, teljes képméretű fix szupertelefotó objektívét beépített telekonverterrel – a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S objektívet. Gyors, f/2,8-as rekesze és lenyűgöző AF-teljesítménye rendkívüli objektívvé teszi sport-, vad- és természetfotózáshoz. Ugyanazt a lenyűgöző képminőséget kapja, 400 mm-nél és 560 mm-nél egyaránt az 1,4 telekonvertert aktiválva.

2022. január 20. 11:11

A Zyxel kibővített Nebula portfóliója már az 5G kapcsolatot is támogatja

A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti.

2022. január 20. 09:49

Az év információbiztonsági újságírója 2022

A 2004-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése. Ezzel a céljukkal összhangban 2022-ben ismét meghirdetik az „Az év információbiztonsági újságírója 2022” címet.

2022. január 19. 20:01

Ezek a világjárvány hosszútávú hatásai a fogyasztókra

A világon végigsöprő koronavírus járvány nagymértékben megváltoztatta a vásárlói szokásokat. Ennek következménye, hogy a Z*  és a millenniumi generáció napjainkban egyre inkább hajlamos közvetlenül a márkáktól terméket rendelni. Azonban nem ez az egyetlen változás, ami a fogyasztói szokásokat illeti. A vásárlók ugyanis egyre inkább visszavágynak az üzletekbe, hogy ott bonyolítsák le a vásárlást.  Mintegy 72 %-uk tervezi, hogy a járvány csillapodásával jelentős interakciója lesz a fizikai üzletekkel – emeli ki a Capgemini Kutatóintézet legfrissebb kutatása, a What Matters to the Consumer

2022. január 19. 18:32

A Xiaomi új globális IoT kiberbiztonsági szabványt tett közzé

Az IoT eszközök használatára vonatkozó új közös, globális szabványra vonatkozó javaslatot tett közzé Xiaomi Cyber Security Baseline for Consumer Internet of Things Device Version 2.0 (Kiberbiztonsági Alapok a Fogyasztói IoT Eszközökhöz 2.0) néven a Xiaomi. Ezzel egyidejűleg a vállalat bejelentette, hogy egy újabb IoT-terméke kapta meg a BSI IoT Kitemark tanúsítványt. Két fontos hír, amely tovább erősíti a Xiaomi IoT ökoszisztéma biztonságos működésébe vetett bizalmat.

2022. január 19. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35