Jelentős kedvezményekkel nyit a Xiaomi Store az Arena Mall-ban

forrás: Prím Online, 2021. november 26. 12:24

Április óta tartott zárva, november 27-én 10:00 órakor ünnepélyes keretek között, új üzemeltető partnerrel újra kinyit a Xiaomi Store Arena Mall. A nyitás napján érkező vásárlóknak kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskednek. 

Több mint fél év zárva tartás után, 2021. november 27-én újra megnyílik a Xiaomi Store Aréna Mall, a Xiaomi hivatalos jelenlegi egyetlen budapesti márkaboltja a budapesti Arena Mall üzletközpontban. 

 

A Mi Store-okban a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójának legújabb okostelefonjai és a Xiaomi AIoT és lifestyle termékei egyaránt kaphatóak lesznek: így például okosporszívók, légtisztítók, elektromos rollerek, otthoni biztonsági kamerák, okoskarkötők és még számtalan egyéb okoseszköz. 

 

“A Xiaomi büszkélkedhet a világ legnagyobb okoseszköz ökoszisztémájával, AIoT platformjához ma már több mint 400 millió okoseszköz csatlakozik világszerte. Fontos azonban tudni, hogy nemcsak a mennyiség, hanem a minőség és a biztonság terén is vezet a Xiaomi. A Xiaomi ökoszisztémát védő kiberbiztonsági és adatvédelmi keretrendszert az Internet of Things Security Foundation (IoTSF) a közelmúltban a világ egyik legjobbjaként nevezte meg. A Xiaomi Store Arena Mall ezeket a világszínvonalú készülékeket teszi elérhetővé a magyar vásárlóknak” - mondta el a megnyitó kapcsán Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi Country Managere. Az újranyitásra a bolt az alábbi kihagyhatatlanul kedvezményes ajánlatokkal készül:

 

 

A fenti kedvezmények csak a nyitás napján és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek az üzletben. A boltnyitásra időzített akció remek alkalom a karácsonyi ajándékok beszerzésére kedvezményes áron. A választék nagyon széles, így bármelyik családtagnak, rokonnak, ismerősnek lehet találni megfelelő ajándékot az újranyíló Xiaomi Store Arena Mall kínálatában.

 

Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a kötelező maszkviselést és a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és kiszolgálják a vevőket.

Kulcsszavak: Xiaomi Xiaomi Store

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bejelentették Magyarország egyik legnagyobb állásbörzéjét

Segíti a toborzást, ha a cégek személyesen, állásbörzéken is jelen vannak. Ezeken az eseményeken közvetlenül megszólíthatók a potenciális jelöltek számos munkakörben, ráadásul az állásinterjúknál gyakran előforduló drukk sem zavarja a két fél nyílt kommunikációját. A közvetlen toborzási szándék mellett a cégeknek azért is érdemes állásbörzéken részt venniük, mert így hatékonyan növelhetik az ismertségüket a számukra releváns munkaerőpiaci csoportokban.

2022. május 21. 15:21

A Xiaomi saját fejlesztésű technológiával segít a beszédzavarral élő embereknek

Az internetes szolgáltatásokat nyújtó, valamint IoT platformon keresztül kommunikáló okostelefonokat és egyéb intelligens eszközöket gyártó Xiaomi most rántotta le a leplet legújabb, az akadálymentesítés jegyében létrehozott, fejlett algoritmusokra és saját fejlesztésű beszédtechnológiára épülő alkalmazásáról. A Xiaomi AI Lab által kifejlesztett, a szöveget beszédhanggá alakítani képes Text-To-Speech technológiát arra használják, hogy egyedi és testreszabott hangot generáljanak beszédzavarral élő felhasználók számára. 

2022. május 21. 14:16

Nemzetközi szakmai találkozókat szervez a TIER Tech Hub az új budapesti irodájában

Különleges előadásokkal indult újra a fővárosi Kotlin-fejlesztők közösségi élete május elején. A több elismert szakértőt is foglalkoztató TIER új központjában tartott Meetupon külföldi szakértők osztották meg a tapasztalataikat a résztvevőkkel. A szervezők az eseménysorozat újraindításával szeretnének hagyományt teremteni és innovatív megoldásokra inspirálni a hazai fejlesztői közösséget.

2022. május 21. 12:10

Nógrádi faluból egy globális bank informatikai központjába

Az előző tanévben 16 vállalat, köztük a Morgan Stanley budapesti központja vett részt a HBLF Romaster programban azzal a céllal, hogy a roma társadalomban bővüljön a megfelelő nyelvtudással és felsőfokú végzettséggel rendelkező közösség. A támogató vállalatok ehhez nemcsak anyagi segítséget nyújtanak – legalább ilyen fontos, hogy szakembereik mentorként segítik a diákokat, akik így betekintést nyerhetnek a cégeknél folyó szakmai munkába is.

2022. május 21. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24