A Fujitsu maximumra növeli a munkahely rugalmasságát és a mobilitást

forrás: Prím Online, 2021. december 6. 11:10

A Fujitsu új technológiákat vezetett be napjaink változó otthoni és irodai munkavégzéssel kapcsolatos igények kiszolgálására: a nagy teljesítményű és ultramobil, AMD processzoros LIFEBOOK U9311A  noteszgépet és a 10. generációs Fujitsu kijelzőt.

 

10. generációs kijelzők 

Ma már a közös íróasztalhasználat az új norma, az irodák, az iskolák és az otthoni környezetetek íróasztalait is több felhasználó veszi igénybe. Így a gépeknek rendkívül sokféle igénynek kell megfelelniük. Mivel a videókonferenciák a munka és a magánélet szerves részévé váltak, a kijelzőknek kifogástalan ergonómiát, fejlett funkcionalitást és lenyűgöző teljesítményt kell nyújtaniuk ahhoz, hogy megállják a helyüket a közös használatú íróasztalon. 

 

A Fujitsu 60,5 cm-es 10. generációs kijelzőit a felhasználói kényelmet szem előtt tartva terveztük meg. Az emberközpontú formatervet nagy teljesítménnyel ötvöző, nagy felbontású (1920 x 1080 pixeles) kijelző és az integrált webkamera kiváló képminőséget garantál a konferenciahívások alatt. A kék fényt kiszűrő Low Blue Light panel és az integrált automatikus fényerőérzékelő kíméli a munkanap során több órán keresztül a képernyő előtt ülő felhasználó szemét.

 

 

A munkahelyi hub kényelme 

A mechanikai záras full HD kamera támogatja a Windows Hello arcfelismerést, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bejelentkezés után jelszó megadása nélkül, azonnal dolgozni kezdjen. Az egyszerű használat érdekében a kijelző automatikusan alvó üzemmódra vált, amikor észleli a felhasználó távozását. A csomagban megtalálható DisplayView szoftverrel a monitor egyszerűen konfigurálható távfelügyeletre. 

 

A beépített portreplikátorral a Fujitsu kijelzője munkahelyi hubbá alakítható, így különböző felhasználók osztozhatnak ugyanazon a munkahelyen, és könnyen hozzáférhetnek az összes perifériához, például a nyomtatóhoz vagy a szkennerhez, és egyetlen USB-C kábellel csatlakozhatnak minden eszközhöz. Az innovatív jobbkezes USB-hub az ergonómiát is javítja, és 95 watt teljesítményt biztosít a külső eszközökhöz a hang, a videók és az adatok villámgyors továbbításához.

 

Környezetbarát kialakítás

A Fujitsunak sikerült teljesítenie az ellátási lánccal kapcsolatban kitűzött céljait (köztük 100%-ban kartonalapú csomagolást bevezetnie, amelynek 90%-a újrahasznosított anyag). Ennek köszönhetően 24”-os kijelzői a világon elsőként szerezték meg a társadalmi és környezeti felelősség következő lépését igazoló TCO 9.0 tanúsítást.

 

 

LIFEBOOK U9311A

A Fujitsu kiterjedt noteszgépkínálatának legújabb darabja, a LIFEBOOK U9311A a mobil munkavégzést preferáló felhasználóknak készült. A kizárólag a Fujitsu SELECT értékesítési partnereitől megvásárolható, versenyképes árú, elegáns ultramobil noteszgép nagy teljesítményű AMD-processzorokkal (max. AMD Ryzen 7) dolgozik, és beágyazott AMD Radeon grafikus kártyával biztosít kiváló megjelenítést. 

 

A maximális kényelem és hordozhatóság érdekében a LIFEBOOK U9311A súlya mindössze 885 gramm, vastagsága 15,5 mm, ugyanakkor egész napos akkumulátor-üzemidőt biztosít. Tükröződésmentes full HD kijelzője a kiváló vizuális élményről is gondoskodik. A minimalista stílus, a vékony keret és az ultrakompakt webkamera maximumra növeli a képernyő méretét.

 

A biztonsági funkciók – köztük a beépített infravörös HD-kamerán keresztül működő Windows Hello arcfelismerés – stresszmentes működést garantálnak. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu kijelzői azonnal megrendelhetők márványszürke (P2410 WE CAM) és fekete (P2410 TS CAM) színben, nettó 390 euró induló áron. 

A LIFEBOOK U9311A azonnal megrendelhető, konfigurációtól és országtól függő, nettó 1100 euró induló áron.

Kulcsszavak: Fujitsu noteszgép kijelző

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46