Együttműködik a BOOKR Kids és a Samsung

forrás: Prím Online, 2021. december 10. 15:24

A legújabb Galaxy készülékek*  idén karácsonykor a mesék birodalmába repítenek. A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a felhasználók egy éves, díjmentes hozzáférést kaphatnak a BOOKR Kids Mesetárának teljes kínálatához**. A promócióban résztvevő készülékek tulajdonosai az erre feljogosító kódot már igényelhetik a Samsung Members alkalmazásban, majd a BOOKR Kids oldalán válthatják be. Az éves előfizetéssel korlátlanul férhetnek hozzá a Mesetár több száz könyvéhez, interaktív hangoskönyvekhez, animált tartalmakhoz és fejlesztő játékokhoz.

A Samsung a sikeres tavalyi együttműködés után újra összefog a szakemberek által is elismert BOOKR Kids programmal, hogy többezer gyermek és szülő számára tegyék még kellemesebbé az ünnepi időszakot. A több mint 400 interaktív könyvet és számos foglalkoztató, fejlesztő játékot tartalmazó BOOKR Kids Mesetár ismét díjmentesen elérhetővé válik a Galaxy felhasználók számára. 

 

A Mesetárban klasszikus és modern, az animált digitális könyvek és képességfejlesztő játékok keverékeként megjelenő interaktív mesék találhatók. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szabó Győző, Györgyi Anna és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A különböző történetek közül a szülők korcsoportonként választhatják ki a saját kedvenceiket, amelyeket szeretnének továbbadni gyermekeiknek vagy közösen fedezhetik fel a legújabb meséket. 

„Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek az ünnepi időszakban, az iskolai szünetben vagy a karácsonyfa alatt is olyan játékokkal játsszanak, és olyan tartalmakat fogyasszanak, amelyek hozzájárulhatnak a fejlődésükhöz is és akár a szülőkkel közösen is kellemes időtöltést jelenthetnek. Nagy öröm számunkra, hogy a Galaxy felhasználók családjába idén mi hozhatjuk el azt a szolgáltatást, amely mindezt biztosítja. Bízunk benne, hogy az egy éves előfizetés alatt sokan megszeretik a Mesetárat, amely így minél több magyar gyermekhez eljuthat” – mondta el Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids alapítói.

 

A Mesetár kínálatához idén karácsonykor a Galaxy felhasználók egyéves, díjmentes hozzáférést kaphatnak. A hozzáférést biztosító kód a Samsung Members alkalmazásban igényelhető egészen 2022. február 28-ig. A kupont a BOOKR Kids oldalán válthatják be, itt regisztrálhatnak, vagy beléphetnek meglévő fiókjukba, majd az Aktiváló kód felhasználása mezőbe írhatják be az egyedi kódot. Az egyéves előfizetés ezután automatikusan hozzáadódik a fiókjukhoz, így minden mese azonnal elérhető lesz a Bookr Kids alkalmazásban

 

„A tavalyi együttműködésünk során rengetegen fedezték fel velünk a BOOKR Kids meséinek világát. Bízunk benne, hogy a technológia segítségével idén karácsonykor is összehozhatjuk a családokat és erre nagyszerű lehetőséget adnak a Mesetár interaktív történetei. – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – Büszkék vagyunk rá, hogy az együttműködésünknek köszönhetően a Galaxy felhasználók idén akár a karácsonyfa alatt nemcsak új készüléküknek, hanem egy ilyen nagyszerű szolgáltatásnak is örülhetnek.”

 

Az együttműködés részleteiről és a Mesetár elérhetőségéről további információ a https://bookrkids.com/bejelentkezes oldalon érhető el. 

 

___________________

*  Az ingyenes hozzáférés a következő, a promócióban résztvevő készülékekkel igényelhető: Galaxy A52, A52 5G, A52s 5G, A72, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Galaxy Z Flip3 és Galaxy Z Fold3 okostelefonok, Galaxy Tab A7 és Tab A7 Lite, valamint Galaxy Tab S6 Lite, Tab S7, Tab S7+ és Tab S7 FE tabletek. 

**  Az ingyenes hozzáférésre limitált számú igénylés adható le, a készlet erejéig.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikon siker az EISA Awards-on

A Nikon négy terméke is sikeres volt az EISA Awards 2022-2023 rendezvényen. A Nikon vezető tükör nélküli fényképezőgépe, a Z 9, lenyűgözte a zsűrit, és elnyerte a „Camera of the year“ címet. A NIKKOR objektívek szintén diadalmaskodtak: a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S a „Telephoto Lens” díjat, a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a „Professional Telephoto Lens” díjat hozta el, a NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S pedig a „Macro Lens” kategóriában nyert.

2022. augusztus 16. 17:00

Új gyerek okosórával jelentkezik a norvég Xplora

Az Xplora, az 5 és 12 év közötti gyermekek számára készült okosórák világelső gyártója piacra dobta legújabb készülékét, az új XGO3-at. A még gyorsabb, pontosabb és strapabíróbb okosórák már a hazai piacon, a Media Markt üzleteiben is elérhetőek.

2022. augusztus 16. 15:10

Titkos fegyver a rezsicsökkentésben: a LED izzó

Az energiaválság réme itt lebeg a fejünk felett, a rezsi csökkentése pedig várhatóan sok családra ró extra terheket. A megoldás egyértelműen a spórolásban rejlik, ám a drasztikus megoldások helyett sokszor érdemes kicsiben gondolkozni – olvasható a ledfiller.hu-n.

2022. augusztus 16. 12:46

Új trendek a contact centerek világában

A contact centerek összes kommunikációs csatornáját egyidejűleg lefedő, mesterséges intelligenciára épülő magyar innováció támogatja a jövőben az ügyfélszolgálatok munkáját.

2022. augusztus 16. 11:24

Tömegesen dolgoznának itthonról külföldre a magyar informatikusok

Egy magyar informatikusok körében készült friss felmérés eredményei szerint a hazai IT-szakemberek jóval nagyobb arányban szeretnének élni az atipikus foglalkoztatási formákkal, mint amennyire ezt a hazai munkáltatók számukra jelenleg lehetővé teszik. Ezért egyre többen fontolgatják, hogy külföldi munkáltatónak dolgozzanak itthonról távmunkában vagy digitális nomádként. A külföldi cégek leginkább a magasabb fizetések, érdekesebb szakmai kihívások és a jobb karrierkilátások miatt vonzóbbak a „virtuális kivándorlást” fontolgató informatikusok számára a hazai vállalatoknál.

2022. augusztus 16. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40