Az OPPO nagyszabású élő eseményen mutatja be legújabb fejlesztéseit

forrás: Prím Online, 2021. december 11. 18:11

Az OPPO vezető okoseszköz márka idén is a két napos OPPO INNO Day eseményén mutatja be legújabb termékeit és technológiai innovációt. A rendezvényen Tony Chen alapító-vezérigazgató tart nyitóbeszédet a márka fejlesztési stratégiájának új irányairól, valamint több áttörést jelentő technológiai újdonság bejelentése is várható. A forradalmi online élményt ígérő online bemutatóhoz személyre szabott avatarjaikkal távolról is csatlakozhatnak az érdeklődők.

 

 

Az OPPO okoseszköz világmárka 2021. december 14-én és 15-én az OPPO INNO Day-en  mutatja be legújabb technológiai fejlesztéseit és stratégiai terveit.  A márka korábban az INNO Day eseményeken jelentette be az 5G CPE, az OPPO Watch, az OPPO X 2021, az AR Glass 2021 és a CybeReal termékeket.

 

 

A vállalat idén is számos újdonsággal készül, az eseményen leleplezik többek között az OPPO első saját fejlesztésű NPU-ját, bemutatják az új OPPO Air Glass-t, szemléltetni fogják a Retractable Camera és a Digital Human technológiák részleteit, valamint több képalkotáshoz, AI-hoz, AR-hez és 5G-hez kapcsolódó innovációval kapcsolatos bejelentés is várható.  

 

 

Az idei évre az OPPO digitalizálta és egy szórakoztató interaktív világba, az OPPO INNO WORLD-be helyezte az élőben követhető eseményt. Az érdeklődők személyre szabott avatarjaikkal távolról is csatlakozhatnak, szabadon látogathatják az összes virtuális kiállítótermet, kapcsolatot hozhatnak létre egymással, valamint egy közös játékban való részvételre is meghívhatják egymást.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05