Mintegy 105 milliárd forint értékű keretmegállapodás részese a Delta Systems Kft.

forrás: Prím Online, 2021. december 12. 17:44

Jelentős, mintegy 105 milliárd forint értékű keretmegállapodás nyertese a Delta Systems Kft., a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata. A rendszerintegrátor társaság a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított, IT biztonságtechnikai termékek és szolgáltatások szállítására és integrálására vonatkozó uniós közbeszerzési eljárásban közös ajánlattevőként más iparági szereplőkkel konzorciumban vett részt.

A DKÜ által meghirdetett, közel 105 milliárd forintos keretmegállapodás vonatkozásában a Delta Systems Kft. közös ajánlattevőként további kettő, a társaságtól független gazdasági szereplővel alkotott konzorciumban került nyertesként kihirdetésre.

 

A megbízás szerint a társaság IT biztonságtechnikai termékek beszerzését, beállítását és beüzemelését látja el. A keretmegállapodás összesen 42 termék-, illetve szolgáltatáskategóriára, többek között vállalati tűzfal-, vírusvédelmi- és tartalomszűrő eszközök, valamint megoldások szállítására vonatkozik.

 

A megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 39 hónapos időtartamra jön létre, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35