Ilyen a jobb élet az LG szerint

forrás: Prím Online, 2021. december 19. 18:26

Az LG Electronics (LG) a díjnyertes művész és egyben az LG SIGNATURE márka új nagykövete, John Legend közreműködésével egy mozgalmas videón jelentette be részvételét a 2022-es CES kiállításon. A jobb élet, amit megérdemelsz (The Better Life You Deserve) témát feldolgozó, körülbelül 30 másodperces kedvcsináló videó az LG világpremierjére, azaz a CES-re időzített hivatalos bejelentő eseményére hívja fel a figyelmet, amelyet január 4-én, helyi idő szerint 17 órakor, egy online esemény keretében tart meg a vállalat.

Különleges, You Deserve It All című ünnepi dalát énekelve Legend mindenkit arra invitál, hogy csatlakozzon az LG-hez a CES-en, és ismerje meg azokat az újdonságokat, amelyekkel életük megérdemelten jobbá válhat majd. Az LG első világpremierjén a vállalat CES-weboldalát és globális YouTube-csatornáját felkeresők láthatják és hallhatják majd a vállalat jövőről alkotott elképzeléseit, amelyek egyúttal választ adhatnak a napjaink életmódját érintő legújabb kihívásokra.

 

A 2022-es CES új formátumával összhangban az LG a fizikai és a digitális elemeket ötvözi, amivel világszerte még több érdeklődőt vonhat be a kiállítás élményébe. Fejlett virtuális- és kiterjesztettvalóság-technológiáit alkalmazva az LG célja, hogy zökkenőmentesen összekapcsolja a Las Vegasba ellátogató és a világ minden tájáról bejelentkező érdeklődőket, így egyszerre ismerhetik meg a vállalat legújabb innovációit és az azokat egyesítő jövőképet.

 

„Vásárlóink megérdemlik, hogy könnyebb, teljesebb életet éljenek, és ez az, ami az LG-t minden nap innovációra készteti” — mondta Lee Jeong-seok, az LG Electronics globális marketingközpontjának vezetője. „Alig várjuk, hogy a CES-en megmutassuk, hogyan teszi ezt lehetővé az LG, illetve hogyan tehető jobbá az élet még azokkal a kihívásokkal együtt is, amelyekkel nap mint nap szembesülünk.”

 

Az LG világpremierjét az érdeklődők január 4-én, 17 órakor tekinthetik meg a www.LG.com/CES2022 weboldalon.

Kulcsszavak: CES 2022 LG Electronics LG

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB E-mobility megnyitotta eddigi legnagyobb DC villámtöltőket gyártó üzemét

Az ABB E-mobility a toscanai Valdarnóban megnyitotta a vállalat eddigi legnagyobb, DC villámtöltőket gyártó üzemét, az E-mobility Centre of Excellence-t, s ezzel megerősítette globális vezető pozícióját az elektromos járművek (EV-k) töltési megoldásai terén.  

2022. július 4. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24