Bővítse vezetékes otthoni hálózatát a Zyxel új hálózati adapteréve

forrás: Prím Online, 2021. december 21. 19:52

A Zyxel PLA6457 hálózati adaptere segít az otthoni felhasználóknak, hogy kihasználják a legújabb hálózati szabvány előnyeit a megnövelt adatátviteli sebesség és a nagyobb megbízhatóság érdekében.

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni megoldások szállítója, bejelentette a PLA6457 G.hn wave 2 Powerline Pass-thru Gigabit Ethernet Adapter érkezését, amely segít a családoknak és az otthoni felhasználóknak, hogy nagyobb lefedettséget és sebességet érjenek el teljes vezetékes otthoni hálózatukon, a 8K-s tartalom jobb streameléséhez és az adatigényes játékplatformokhoz.

 

Sok otthoni felhasználó számára a vezetékes hálózati kapcsolatok megbízhatóbb módon kínálnak internet kapcsolódást, mint a WiFi. Ennek oka lehet, hogy a jelerősség nem mindig képes megbirkózni a betonfalakkal, de a több emelet is megterhelheti a vezeték nélküli router elérését.

 

 

Ezekben a helyzetekben a hálózati adapterek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy más megközelítést alkalmazzanak, és kiterjesszék vezetékes hálózatuk elérhetőségét anélkül, hogy bonyolult beállítást kellene végezniük, vagy vezetékekkel kötnék össze a routert és a hálózati eszközöket – például laptopokat, játékkonzolokat vagy okostévéket.

 

Az új PLA6457 G.hn Powerline Adapter az egyik első a Zyxel kiterjedt powerline portfóliójában, amely az új G.hn wave 2 szabvány technológiát alkalmazza. A meglévő HomePlug AV szabványokhoz képest a G.hn kétszer olyan gyors, és nagyobb hatótávolsággal büszkélkedhet, mint a meglévő szabványon alapuló eszközök. Ezenkívül jobb interferencia elleni védelmet és nagyobb megbízhatóságot biztosít nagy adatforgalmú tartalom streamelésekor.

 

Az adapterek áteresztő kialakítása amellett, hogy a konnektorokat  gyors és megbízható hálózattá alakítja, nem zavarja az ugyanazon aljzathoz csatlakoztatott tápellátású eszközöket sem. A Plug-and-Play funkció megkönnyíti az eszközök beállítását - egyszerűen csak helyezze be a két hálózati eszközt, és már csatlakozhat is. A kompakt egységek színes jelzőfényekkel is jelzik a hálózati teljesítményt, és automatikusan készenléti üzemmódba kapcsolnak, hogy energiát takarítsanak meg, ha nem használják őket, így javítva az energiafogyasztást.

 

„A 8K-s filmek streamelésétől a virtuális valóságban való játék élményéig ma már minden eddiginél többet használjuk az internetet otthonainkban. Éppen ezért az otthoni felhasználók olyan gyors, megbízható hálózati kapcsolatot keresnek és várnak el, amely nem szakadozik, és képes kezelni az adatigényes alkalmazásokat, bárhol is legyenek otthonukban” – mondta Nathan Yen, a Zyxel Gateway Business Unit vezetője. „A G.hn szabvány támogatja ezt a robusztusabb hálózati megoldások iránti igényt, a PLA6457 Powerline Adapterünk pedig segít az otthoni felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki hálózataikból anélkül, hogy összetett telepítésre vagy látvány romboló vezetékekre lenne szükség.”

 

A Zyxel PLA6457 G.hn 2400 Wave 2 Powerline Pass-thiga Gigabit Ethernet Adapter az otthoni környezettől függően akár 2400 Mbps sebességet is elérhet. A Gigabit Ethernet port lehetővé teszi Ethernet-kompatibilis eszközök csatlakoztatását Gigabit sebességgel a jobb videó streaming és játék érdekében.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Biomasszából készült okosórával köszönti a tavaszt a Casio

Vadonatúj modellel bővül az ütésálló G-Shock márkához tartozó, sportolásra tervezett G-Squad termékcsalád kínálata. A GBD-H2000-res négy új színben érkezik meg, amelyek közös jellemzője, hogy minden eddiginél könnyebb kivitelben készülnek, ezáltal pedig kényelmesebb viseletet biztosítanak. 

2023. március 31. 15:51

Kis és közepes méretű épületek intelligensebb és egyszerűbb kezelése

A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez. A teljesítmény felhasználóbarát monitorozásával és optimalizálásával lehetővé teszi az energiahatékonyság akár 30 százalékos növelését, valamint a beltéri levegőminőség jelentős javítását olyan létesítményekben, mint az iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák.

2023. március 24. 19:28

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Samsung tanácsok a pihentető alváshoz

Életünk közel egyharmadát töltjük alvással, nem véletlenül, hiszen ez teszi lehetővé testünk és elménk regenerálódását, míg a hiánya csökkentheti a teljesítményt és a tiszta gondolkodási képességet. Azonban, sokak számára a valódi pihenés kihívást jelent, egyre többen küzdenek alvási nehézségekkel*. Mivel a minőségi alvás jóllétünk és egészségünk alapja, a Samsung a helyes alvási szokások kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet az Alvás Világnapján.

2023. március 17. 18:50

„Van kedvetek átjönni?” – Így töltjük az időt, ha buli van nálunk

Szabadidejükben a magyarok többnyire tévét néznek vagy zenét hallgatnak, és ezt jellemzően a vendégeik társaságában is folytatják – mutat rá a Samsung reprezentatív felmérése* . A szórakoztató elektronikai eszközök közül legtöbben a televíziót használják vendégség alkalmával: a készüléket a vendéglátók több mint fele be szokta kapcsolni az esetek legalább felében, és úgy tűnik, a technológia kínálta lehetőségeknek köszönhetően a házibulik lelke a konyhából lassan a képernyő mellé költözik.

2023. március 16. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08