Új hordozható hangszórót mutatott be a HUAWEI

forrás: Prím Online, 2021. december 22. 14:56

Megérkezett Magyarországra a HUAWEI és a Devialet audió vállalat közösen fejlesztett hordozható hangszórója, a HUAWEI Sound Joy. A kompakt és stílusos készüléket mindennapi használatra tervezték, intelligens funkciói kényelmet, emellett prémium hangélményt biztosítanak a felhasználóknak. A hangszórót nagy kapacitású beépített akkumulátorral szerelték fel, amely akár 26 órányi lejátszást tesz lehetővé, mindössze tíz perces gyorstöltéssel pedig akár egy órát is bír az akksi. 

 

Tiszta, torzításmenetes hangzás 

A Sound Joyt közösen fejlesztette a HUAWEI és prémium termékeiről ismert Devialet, a világ egyik legjobb audiomárkája. A készülék a Devialet SAM technológiáját kihasználva hiteles hangélményt nyújt, minimális torzítással. Az ikonikus Push-Push passzív hangszóró két membránt tartalmaz, amelyek egymás mellett helyezkednek el, hogy megszüntessék a zavaró hanghullámokat a tisztább és torzításmentes hangzás érdekében. A mindössze 202 mm magas, 680 g tömegű és 73 mm átmérőjű HUAWEI Sound Joy könnyen hordozható, kis helyen elfér, például egy kisebb táskásban is. 

 

 

Kis hangüreg, nagy hangerő 

A HUAWEI Sound Joy kétutas hangszórórendszerrel rendelkezik, amely magas frekvenciákat és mély basszust biztosít – egyaránt nagy hangerőn. Az eszköz egy magassugárzót és egy hangszóróegységet is tartalmaz a közép- és mélyhangokhoz, melyek kombinálva tisztább és áthatóbb hangot biztosítanak. A kisméretű, 0,25 literes hangüreg ellenére a HUAWEI Sound Joy akár 79 dBA@2m hangerőre is képes. A hangszóró még zajos helyeken vagy kültéren sem hagyja cserben a felhasználókat köszönhetően hangos és kiváló minőségű hangzásának.

 

 

Egy töltéssel több mint egy napig szól 

A nagy, 8800 mAh-s akkumulátorral a HUAWEI Sound Joy hosszú élettartamú, 26 órás akkumulátor-élettartamot biztosít egyetlen teljes feltöltéssel. A 40 W-os gyorstöltőnek köszönhetően 10 perces töltéssel a hangszóró még egy órán át tud játszani. A teljes feltöltéshez pedig mindössze 3 óra szükséges. 

 

 

Intelligens funkciók a kényelemért 

A HUAWEI Sound Joy-t többféle intelligens funkcióval szerelték fel. A Sztereó összeköttetés rázással funkcióval a készülék két egységét úgy lehet párosítani, illetve csatlakoztatni egymáshoz, hogy azok sztereó rendszert alkossanak, így még magával ragadóbb és izgalmasabb hangélményt biztosítanak. Az Egyérintéses Kapcsolódásnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen a hangszóróra helyezve csatlakoztathatják eszközüket a hangszóróhoz, és azonnal átvihetik rajta a lejátszott tartalmakat. A Hangasszisztens gomb megnyomásával kéréseket küldhetnek a hangasszisztensnek okostelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, még akkor is, ha nem HUAWEI eszközről van szó. 

 

 

A Zenevezérlés funkció lehetővé teszi, hogy egy HUAWEI okosórával, irányítsák a hangszórót, így könnyedén szüneteltethetik, kihagyhatnak dalokat, vagy épp fel- és letekerhetik a hangerőt. Az Atomatikus Felfedezés funkciónak köszönhetően a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják a közelben lévő okostelefonjukat, laptopjukat vagy táblagépüket a HUAWEI Sound Joy-hoz, néhány érintéssel a készülékükön megjelenő felugró ablakon. 

 

 

Ára és elérhetőségek: 

A Sound Joy hangszóró bruttó 49.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el többek között a https://www.huawei-store.hu/ webshopban, illetve a Media Markt és Emag üzleteiben. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental a CES 2022 kiállításon mutatta be a mobilitás jövőjét

A Continental technológiai vállalat törekvéseinek középpontjában a jövő mobilitása áll, amely biztonságosabb, magasabb szinten hálózatba kapcsolt és kényelmesebb. Az elmúlt több mint 150 évben a Continental forradalmasította azt, ahogyan közlekedünk, és most a CES 2022 kiállításon a vállalat a manapság felmerülő mobilitási igényekre kifejlesztett megoldások bemutatásával nyújtott bepillantást a jövőbe.

2022. január 13. 13:49

A TCL innovatív megoldásait díjazták a CES 2022-n

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztató elektronikai márkája a TWICE, az Asia Digital Group és a Europe Digital Group elismerésében részesült a CES 2022 kiállításon bemutatott technológiai újdonságaiért.

2022. január 8. 10:25

Gamerek számára készült a Panasonic új gaming hangszórórendszere

A Panasonic bemutatta SC-GN01 hordható gaming hangszórórendszerének (WIGSS) FINAL FANTASY XIV Online kiadását. A SQUARE ENIX Co. Ltd-vel közösen fejlesztett különleges kiadás egyedi csomagolást kapott és a FINAL FANTASY XIV Online logó valamint a legendás meteoros logó is szerepel a termék külsején.

2022. január 7. 12:36

Az LG új megoldásai a fenntarthatóbb, befogadóbb, összekapcsolhatóbb jövőt szolgálják

Az LG Electronics (LG) a 2022-es CES kiállításon mutatta be vízióját egy fejlett, jobb jövőről. Az est házigazdájaként William Cho, az LG vezérigazgatója LG World Premiere címmel prezentálta a vállalat változatos, innovatív megoldásait az új évben, és felvázolta, hogyan képzeli el a vállalat a befogadóbb felhasználói élményt és a fenntarthatóbb jövőt. 

2022. január 6. 12:13

A Samsung bemutatja hordozható szórakoztató központját

A Samsung a CES 2022 kiállításon mutatja be a legújabb szórakoztató eszközét, a The Freestyle hordozható projektort. A The Freestyle különleges technológiájának és sokoldalúságának köszönhetően a felhasználók szinte bárhová magukkal vihetik a kedvenc filmes tartalmaikat és zenéiket.

2022. január 6. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32