Elsők között érkezik a TCL 144Hz-es Mini LED TV-je

forrás: Prím Online, 2022. január 5. 09:54

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai cége bejelentette a videójátékosok nagy örömére, hogy 2022-ben 144Hz-es Mini LED TV-ket fog piacra dobni a még élvezetesebb és professzionálisabb játékélmény érdekében.

Az új generációs játékkonzolokra egyre több olyan cím érkezik, amely 120 FPS-ben (képkocka per másodperc) is játszható, továbbá a korábban kiadott játékokat is folyamatosan optimalizálják ennek érdekében. Az akár 144 Hz-es frissítési frekvenciájú TCL Mini LED TV-k előremutató fejlesztése előnyt jelenthetnek a gamereknél, különösen azoknál, akik professzionális szinten űzik azt, ahol az ezredmásodpercek is kulcsfontosságúak egy-egy győzelemhez, de az amatőr játékosok is gyorsan megkedvelhetik a technológiával járó direktebb és akadozásmentes játékélményt.

 

 

A TCL Mini LED technológiájával felvértezett TV-k nem csak a konzol vagy PC játékosoknak mutathat újat, de a hagyományos tartalom is sokkal látványosabb módon jelenik meg ezeket a készülékeken. A legújabb generációs TCL Mini LED TV-k több mint 1000 local dimming zónával lélegzetelállító fényerőt biztosítanak, szemet kápráztató kontrasztot és még több részletet felfedve emeli a nagyképernyős otthoni tartalomfogyasztást egy új szintre.

 

Előremutató fejlesztéseivel igazolja TCL a Mini LED technológia iránti elkötelezettségét és törekszik arra, hogy a következő években a Mini LED iparág piacvezető szereplőjévé váljon saját fejlesztésű és gyártású megoldásainak köszönhetően.

 

A TCL Electronics közösségi felületein, továbbá a #TCLInspireGreatness, a #TCL_MiniLED és a #CES2022 hashtagek segítségével követheti a kínai gyártóóriás bejelentéseit CES 2022 alatt.

Kulcsszavak: TCL Mini LED TV CES 2022

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20