A TCL Electronics új szlogent jelentett be

forrás: Prím Online, 2022. január 5. 13:49

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai márkája egy virtuális sajtótájékoztatón jelentette be legújabb szlogenjét, amely így hangzik: Inspire Greatness.

“Az „Inspire Greatness” nem csupán a márka legújabb vállalati üzenete, hanem a TCL magabiztosságát és ambícióját is tükrözi, hogy a fogyasztókat szerte a világon olyan értékkel ruházza fel, amely inspirálja és ösztönzi őket arra, hogy az életükben nagyszerűségre törekedjenek.” - mondta Juan Du, a TCL Electronics elnöke.

 

A TCL büszke arra, hogy úttörő szerepet tölt be a kijelzőtechnológiák terén, ahol csaknem 31 milliárd dollárt költött eddig fejlesztésekre, melynek köszönhetően segíti az embereket, hogy valódi moziélményben legyen részük akár otthoni környezetben.

 

 

Globális technológiai márkaként a TCL olyan értékeket és inspirációkat kínál, amelyek túlmutatnak a termékeken.

 

A zöld szektorban, a mesterséges intelligenciában (AI) és az IoT-ben végzett elkötelezett erőfeszítéseivel a TCL a környezetbarátabb, előre tekintő és modern életmódot hirdeti, többek közt a globális tevékenységeivel, a fenntartható fejlesztéseivel és az intelligens gyártási technológiájával. A TCL a társadalmi felelősségvállalás terén is aktív szerepet vállalt, világszerte támogatta a helyi közösségeket.

 

A TCL-t az emberek bátorsága és ellenállása ihlette, akik fáradhatatlanul dolgoznak a járvány hatásai ellen, ezért a márka a globális elérését és jelenlétét a CES 2022-es kiállításán arra kívánja használni, hogy ösztönzi őket a továbblépésre ebben a nehéz időkben.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Többmilliárdos beruházást hajt végre, erősíti jelenlétét a Schneider Electric Zalaegerszegen

Összesen több mint 5 milliárd forintnyi beruházási program tervezése zajlik a Schneider Electric zalaegerszegi MG Zala üzemében. Az elképzelések eredményeként jelentős mértékben bővülhet az idén 30. születésnapját ünneplő gyár termelési kapacitása, illetve még inkább fenntartható és energiahatékony lehet a működése. 

2023. május 28. 10:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01