Új országos HR vezető a Continental élén

forrás: Prím Online, 2022. február 2. 13:56

A Continental technológiai vállalat hat év után magyar vezetőt bízott meg a hazai cégcsoport szintű HR startégia megvalósításával. Kalmár Ákos 2022. február 1-től Sarah Frachet-től veszi át az országos HR vezetői feladatokat, új munkakörében a magyarországi Continental csoport országigazgatójának, Dr. Keszte Róbertnek tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Kalmár Ákos szakmai karrierjét 2005-ben kezdte, a vállalathoz 2015-ben csatlakozott, ahol 2017 óta a budapesti gyár HR igazgatói pozícióját töltötte be. A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti vállalatánál több különböző HR funkcióban is kiemelkedő eredményeket ért el, vezetői feladatai mellett a Continental Egymásért Alapítvány kuratóriumának elnöki tisztségét is betölti.

 

Kalmár Ákos

 

A Continental Magyarországon: meghatározó gazdasági szereplő és felelős munkaadó

A magyarországi Continental csoport jelenleg nyolc hazai telephelyen, közel nyolcezer munkatárssal végez fejlesztési, gyártási, és kereskedelmi tevékenységet, kiemelt pozíciót elfoglalva a német székhelyű vállalatcsoport globális térképén. Az egyes magyarországi vállalatok a helyi üzleti céljaikat megvalósítva közösen alakítják a Continental országos stratégiáját, mely keretében beruházási és fejlesztési projekteket indítanak, kiemelt üzleti területek feladatait irányítják, és élnek a vállalati szinergiák adta lehetőségekkel. A tehetséggondozás, a munkatársak fejlesztése, a jó munkakörülmények és a versenyképes juttatások biztosítása a HR terület kiemelt feladati közé tartozik. Az országos funkciók, mint a HR, beszezés és vállalati kommunikáció cégcsoport szintű irányítása az országigazgató, Dr. Keszte Róbert felelősségi körébe tartoznak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24