Itt a világ első PCI v6-os tanúsítvánnyal rendelkező önkiszolgáló POS terminálja

forrás: Prím Online, 2022. február 7. 19:03

A felügyelet nélküli fizetési megoldások piacán vezető szerepet betöltő Ingenico bemutatta a világ első PCI PTS v6.x tanúsítvánnyal rendelkező önkiszolgáló POS terminálját. A Self-Modular bevezetésével az Ingenico Self Series termékcsaládja immár teljes körűen képes kiszolgálni az összes olyan beltéri és kültéri önkiszolgáló alkalmazási területet, mint például az étel-ital automaták, a parkolóautomaták, a jegy- és bérlet automaták, vagy az elektromos jármű töltőállomások kártyás fizetési igényei.

A felügyelet nélküli fizetési megoldások piaca erőteljes növekedést mutatott az elmúlt években, mivel a világjárvány hatására új alkalmazási területek jelentek meg, valamint a felhasználói oldalon megnőtt a hatékonyság, a kényelem, a gyorsaság és a biztonság iránti igény. Mindez párhuzamosan az érintés nélküli fizetés gyors ütemű globális terjedésével, valamint a fizetési limitek növekedésével új fejlesztési lehetőségeket hozott az önkiszolgáló fizetési szektor számára.

 

 

Az új Ingenico Self-Modular POS a legzordabb környezeti körülményeknek is ellenáll,  kompaktságának és kétmodulos konfigurációjának köszönhetően könnyen integrálható bármely meglévő értékesítés ponton. A Self/8000 (PIN Pad és érintésmentes olvasó) és a Self/7000 (smart hibrid érintőolvasó) típusok az „all-in-one” terminálokat tartalmazó Self sorozat új tagjaiként csatlakoznak a tavaly bemutatott a Self/2000, Self/4000 és a Self/5000 modellekhez. A termékcsalád így teljesen átfogó és sokoldalú megoldást kínál a fizetési pontok felszereléséhez beltéren és kültéren egyaránt. Az új modul a termékcsalád többi tagjához hasonlóan TETRA OS operációs rendszert használ. 

 

 

„Az innovatív felügyelet nélküli hardver eszközöket, valamint a fizetési és üzleti szolgáltatások portfólióját tartalmazó Self család a piacon egyedülálló módon minden önkiszolgáló felhasználási területre nyújt megoldást. A PCI PTSv6 tanúsítványának és a méretezhető architektúrának köszönhetően a Self Series teljesen jövőbiztos megoldást kínál a piaci szereplők számára” – mondta Vincent Bernard, az Ingenico önkiszolgáló termékekért felelős vezetője.

 

„A következő lépés, hogy megkönnyítsük ezeknek a felügyelet nélküli fizetési termináloknak a telepítését és távfelügyeletét. A Self Series natívan kompatibilis az innovatív és hatékony PPaaS (Payments Platform as a Service) fizetési koordinációs megoldásunkkal, amely elősegíti az önkiszolgáló piac növekedésének támogatását, valamint a legegyszerűbb és leghatékonyabb módon történő skálázását” – tette hozzá hozzá Michel Léger, az Ingenico üzleti megoldásokért és innovációért felelős alelnöke.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gazdaságos megoldás egyszerűsíti az áruszállítást

Ahhoz, hogy egy termék eljusson A-ból B pontba, az esetek nagyon nagy százalékában egy dologra biztosan szükség van: ez az úgynevezett sztreccsfólia. A raklapcsomagolás gazdaságosabb és kedveltebb fóliatípusát lehetővé tette egy magyar cég úgy, hogy az nemcsak gazdaságosabb lett a piacon kapható termékeknél, de környezetbarát is, hiszen a vékonyabb fólia használatával kevesebb hulladék keletkezik. Az AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft. innovációja az áruszállítást nagyságrendekkel könnyítheti meg a közeljövőben.

2023. június 8. 15:40

Kényszerből előny: emiatt állhatnak át zöld működésre az irodaházak

A tavaly ősszel bekövetkezett gázáremelkedés hatására feje tetejére állt az irodaházak piaca, a magas fenntartási költségek miatt ugyanis a legtöbb üzemeltető zöld útra lépett. Kaloczkai Sándor, a Gree légkondicionálók műszaki vezetője arról beszélt, ma már nem az a kérdés, hogy az energiahatékonysági beruházások megtérülnek-e, hanem az, hogy azok nélkül a működés fenntartható marad-e. Zöld irányban is példaértékű a világ első számú klímamárkája magyarországi vezérképviseletének szarvasi irodaháza, a Hi-Tech épület ugyanis látványban és műszaki tartalomban is a világ elithez tartozik.

2023. június 8. 12:49

Füstöljenek a gumik: a norelem szabványos alkatrészekkel segíti a tanulókat a drift triciklik építésében

A norelem folyamatosan támogatja a fiatal mérnöki tehetségeket, aminek újabb állomásaként számos szabványos alkatrésszel támogatta a Müncheni Műszaki Iskola diákprojektjét. A hallgatók dolgozták ki a motoros drift trike koncepcióját, és a projektet a tervezéstől a befejezésig vitték végig.

2023. június 8. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39