A Samsung a Galaxy élmény érdekében négy generáción át biztosítja a frissítéseket

forrás: Prím Online, 2022. február 11. 16:50

A Samsung a lehető legjobb, biztonságos felhasználói élmény érdekében mostantól négy generáción keresztül elérhetővé teszi a One UI és Android rendszerfrissítéseket egyes Galaxy okoseszközökön.  

A vállalat korábban három generáción át garantálta a frissítések elérhetőségét, így Galaxy felhasználók milliói férhettek hozzá a legújabb biztonsági funkciókhoz, a hatékonyságot növelő lehetőségekhez és a kényelmi megoldásokhoz, amelyekkel tovább növelhették a készülékük élettartamát. Az egyes Galaxy S, Galaxy Z és Galaxy A szériás okostelefonokon, valamint táblagépeken elérhető frissítéseket a Samsung a jövőben a Galaxy Ökoszisztéma további készülékein is elérhetővé teszi, partnereivel együttműködve pedig biztosítja az Android operációs rendszer One UI felületen keresztüli elérhetőségét. A vállalat négy éven keresztül biztosít frissítéseket a One UI Watch és a Samsung által kifejlesztett Wear OS rendszerekhez is, így a felhasználók a Galaxy Watch készülékeket is tovább használhatják naprakész szoftverrel. 

 

A One UI kibővített támogatása mellett a Samsung egyes Galaxy készülékek esetében akár öt éven keresztül támogatja a biztonsági frissítések elérhetőségét. A frissítéseknek és a díjnyertes Samsung Knox biztonsági platformnak köszönhetően a Galaxy okoseszközök teljeskörű védelemmel rendelkeznek az esetleges fenyegetésekkel szemben. A Samsung Galaxy Enterprise Edition felhasználók ezek mellett akár egy évig díjmentesen használhatják a Samsung Knox Suite megoldásokat is. Ezekkel könnyedén kezelhetnek egyszerre több készüléket is, a hozzájuk tartozó biztonsági frissítéseket pedig egy egyszerű felületen állíthatják be. 

 

A négygenerációs One UI frissítés és az öt éven át tartó biztonsági frissítések az alábbi Galaxy eszközökön érhetők el:

•  Galaxy S széria: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, valamint Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE és a később megjelenő S szériás eszközök

•  Galaxy Z széria: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 és a később megjelenő Z szériás eszközök

•  Galaxy A széria: egyes, később megjelenő A szériás eszközök

•  Galaxy táblagépek: Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra és a később megjelenő Tab S szériás eszközök

 

A One UI Watch és a Samsung által kifejlesztett Wear OS* négygenerációs frissítése az alábbi Galaxy eszközökön érhető el: 

•  Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic és a később megjelenő Galaxy Watch szériás eszközök

 

„Célunk, hogy a Galaxy készülékek felhasználóinak hosszú távon is különleges mobilélményt biztosítsunk. Sok felhasználó dönt úgy, hogy a készülékét hosszabb ideig megtartja, akár azért, mert kötődik az eszközhöz, vagy mert szeretne hozzájárulni egy fenntarthatóbb világhoz – mondta el TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – Az akár négy generáción át biztosított One UI frissítéssel új szintre emeljük az innováció iránti elkötelezettségünket és biztosítjuk, hogy továbbra is folyamatosan a felhasználók mellett állunk.”

 

A Samsung számára kiemelten fontos, hogy a Galaxy felhasználók a lehető legfrissebb mobilélményben részesüljenek mindaddig, amíg a frissítésekhez szükséges hardverspecifikációk rendelkezésre állnak. A legújabb One UI frissítések fogadására nem alkalmas Galaxy készülékeket továbbra is legfeljebb három generáción keresztül támogatja a vállalat.

__________________

*  A One UI Watch frissítéseinek és funkcióinak elérhetősége az eszköz típusától és a Wear OS frissítéseinek időzítésétől függően eltérő lehet.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Évi egymillió forint támogatás – már lehet pályázni a Széchenyi-egyetem Gólya-ösztöndíjára

A győri Széchenyi István Egyetem elsőéves nappali tagozatos hallgatói számára kiírt ösztöndíj-pályázat ötven nyertes hallgatóját tíz hónapon át havi százezer forintos ösztöndíjjal segíti az intézmény tanulmányaiban.

2023. október 2. 13:59

Minden második rendelést csomagautomatába kérnek a Vaterafutáron

A magánszemélyek közötti értékesítés hazai szintlépését mutatja, hogy a Vatera saját, a piactéren vásárolt tételek biztonságos és gyors továbbítását biztosító Vaterafutár szolgáltatásán keresztül minden második feladott csomag már valamelyik csomagautomatán keresztül jut el új tulajdonosához. A legtöbben könyvet és ruhát küldenek ezen a módon, de rengeteg zenei CD és DVD-film talál új gazdára automatán keresztül – sokan gyűjtői pénzérmét vagy háborús relikviákat is az átvétel e kényelmes módján veszik át.

2023. október 2. 12:41

Hogyan változnak az utazási szokások 2024-ben?

2024 egyik nagy kérdése, hogy vajon átalakítja-e az utazási szokásokat az autósokat érintő számos módosítás. Jövőre jön az egynapos autópálya-matrica, megszűnik a B2-es (buszos) díjkategóriájú matrica, bővül a fizetős utak listája, drágul az úthasználat, mindezen túl pedig emelkedtek a közigazgatási- és szabályszegési bírságok, illetve a benzin ára is. 

2023. október 2. 11:22

Az ABB drónjaival Bilbaóban bemutatott fényjáték az innováció és az együttműködés erejét demonstrálta

Az ABB csapata történelmet írt a spanyolországi Bilbaóban, amikor a város és az ABB első drónbemutatóját tartották. Kétszáz szinkronizált drón világította meg az esti égboltot az ikonikus Guggenheim Múzeum előtt. 

2023. október 2. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38