A Samsung a Galaxy élmény érdekében négy generáción át biztosítja a frissítéseket

forrás: Prím Online, 2022. február 11. 16:50

A Samsung a lehető legjobb, biztonságos felhasználói élmény érdekében mostantól négy generáción keresztül elérhetővé teszi a One UI és Android rendszerfrissítéseket egyes Galaxy okoseszközökön.  

A vállalat korábban három generáción át garantálta a frissítések elérhetőségét, így Galaxy felhasználók milliói férhettek hozzá a legújabb biztonsági funkciókhoz, a hatékonyságot növelő lehetőségekhez és a kényelmi megoldásokhoz, amelyekkel tovább növelhették a készülékük élettartamát. Az egyes Galaxy S, Galaxy Z és Galaxy A szériás okostelefonokon, valamint táblagépeken elérhető frissítéseket a Samsung a jövőben a Galaxy Ökoszisztéma további készülékein is elérhetővé teszi, partnereivel együttműködve pedig biztosítja az Android operációs rendszer One UI felületen keresztüli elérhetőségét. A vállalat négy éven keresztül biztosít frissítéseket a One UI Watch és a Samsung által kifejlesztett Wear OS rendszerekhez is, így a felhasználók a Galaxy Watch készülékeket is tovább használhatják naprakész szoftverrel. 

 

A One UI kibővített támogatása mellett a Samsung egyes Galaxy készülékek esetében akár öt éven keresztül támogatja a biztonsági frissítések elérhetőségét. A frissítéseknek és a díjnyertes Samsung Knox biztonsági platformnak köszönhetően a Galaxy okoseszközök teljeskörű védelemmel rendelkeznek az esetleges fenyegetésekkel szemben. A Samsung Galaxy Enterprise Edition felhasználók ezek mellett akár egy évig díjmentesen használhatják a Samsung Knox Suite megoldásokat is. Ezekkel könnyedén kezelhetnek egyszerre több készüléket is, a hozzájuk tartozó biztonsági frissítéseket pedig egy egyszerű felületen állíthatják be. 

 

A négygenerációs One UI frissítés és az öt éven át tartó biztonsági frissítések az alábbi Galaxy eszközökön érhetők el:

•  Galaxy S széria: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, valamint Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE és a később megjelenő S szériás eszközök

•  Galaxy Z széria: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 és a később megjelenő Z szériás eszközök

•  Galaxy A széria: egyes, később megjelenő A szériás eszközök

•  Galaxy táblagépek: Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra és a később megjelenő Tab S szériás eszközök

 

A One UI Watch és a Samsung által kifejlesztett Wear OS* négygenerációs frissítése az alábbi Galaxy eszközökön érhető el: 

•  Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic és a később megjelenő Galaxy Watch szériás eszközök

 

„Célunk, hogy a Galaxy készülékek felhasználóinak hosszú távon is különleges mobilélményt biztosítsunk. Sok felhasználó dönt úgy, hogy a készülékét hosszabb ideig megtartja, akár azért, mert kötődik az eszközhöz, vagy mert szeretne hozzájárulni egy fenntarthatóbb világhoz – mondta el TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – Az akár négy generáción át biztosított One UI frissítéssel új szintre emeljük az innováció iránti elkötelezettségünket és biztosítjuk, hogy továbbra is folyamatosan a felhasználók mellett állunk.”

 

A Samsung számára kiemelten fontos, hogy a Galaxy felhasználók a lehető legfrissebb mobilélményben részesüljenek mindaddig, amíg a frissítésekhez szükséges hardverspecifikációk rendelkezésre állnak. A legújabb One UI frissítések fogadására nem alkalmas Galaxy készülékeket továbbra is legfeljebb három generáción keresztül támogatja a vállalat.

__________________

*  A One UI Watch frissítéseinek és funkcióinak elérhetősége az eszköz típusától és a Wear OS frissítéseinek időzítésétől függően eltérő lehet.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországra jön a NASCAR?

Tavaly a floridai Daytona Beach-en, a NASCAR bölcsőjében rendezték a magyar-amerikai szakmai kapcsolatok egyik legnagyobb rendezvényét, a Hungarian Summitot, akkor Jordan Jiloty, a NASCAR ügyvezető igazgatója üdvözölte a konferencia résztvevőit, de úgy tűnik ez nem egy egyszeri alkalom volt. Jordan Jiloty az idén a budapesti Hungarian Summit-ra is ellátogat június 8-án. 

2023. június 1. 19:55

Környezetvédelmi díjat kaptak az LG 2023-as OLED evo tévéi

Az LG Electronics (LG) 2023-as OLED evo tévéi megkapták a Carbon Trust*** CO2 kibocsátás csökkentéséről* és CO2 méréséről** szóló tanúsítványát. A széria idén az egymást követő harmadik évben érdemelte ki a minősítést, valamint a Société Générale de Surveillance SA (SGS) környezetvédelmi címkét**** is magáénak tudhatja. Az elismerésekkel az LG folyamatos ESG-erőfeszítéseit díjazták, amelyeket a gyártás során keletkező műanyaghulladék csökkentése érdekében tesz.

2023. június 1. 16:59

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Új technológiák forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát

Az elmúlt években számos új technológia jelent meg a pénzügyi szektorban, amelyek forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát. Az AFR 2.0 és a szupertárcák a legújabb innovációknak tekinthetők ezen a területen, amelyek azt ígérik, hogy alapjaiban változtatják meg a fizetés jövőjét. Segítségükkel az ügyfelek egységes és kényelmes fizetési élményben részesülnek, míg a pénzügyi szolgáltatók számára lehetőség nyílik újfajta üzleti modellek kialakítására.

2023. június 1. 14:03

Zöld gasztroreformot hirdet a magyar startup

Mintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. (Greenstic) az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközöket forgalmazó vállalkozás regionális szinten bővíti tevékenységét, miközben célul tűzte ki a gasztroszektor környezettudatossá tételét, és a körforgásos gazdasági modell alkalmazását is. 

2023. június 1. 12:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39