Országos Gaming rendezvénysorozat indul 2022. február 18-án

forrás: Prím Online, 2022. február 13. 14:26

Egy időben, egy helyszínen minden, ami e-sport: amatőr játékosoknak, versenyzőknek, a kikapcsolódásra és a gaminggel, e-sporttal megismerkedni vágyó látogatóknak! 2022. február 18 – április 2 között középpontban Magyarország nagyvárosai!

A játékipar rugalmassága és innovációja a világjárvány alatt is töretlenül folytatódik. A technológiai újdonságok és az aktuális trendek ezúttal egy egyedülálló programsorozat keretében bárki számára elérhető közelségbe kerülnek.

 

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken kerül megrendezésre. A gaming roadshow lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy kipróbálja magát a különböző videójátékokban, társasjátékokban, videó játékos kompetencia felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban. Star Wars kiállítás, retro játékok, autószimulátorok sem hiányozhatnak a minden korosztály számára élményt kínáló rendezvényről. 

 

 

A roadshow keretein belül rendezik meg a FIFA22 országos e-sport versenyt, amely a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) versenykiírása alapján valósul meg.  

 

A rendezvény szórakoztató és szakmai részéről műsorvezetők, e-sport szakértők és influencerek gondoskodnak, így mindenki megtalálja azokat a területeket, amelyek miatt érdemes ellátogatni az Országos Gaming Expo egyes állomásaira, amelynek főszervezője az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla).

 

A rendezvényekről és a FIFA22 versenysorozatról az Esport1 stábja, szakértői csapata tudósít és közvetít.

 

A rendezvény ingyenes, a részvételhez előzetes online, vagy helyszíni regisztráció szükséges. 

 

További információ és a nevezés a Fifa versenyre: az ogex weboldalon található. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rohamosan terjednek a gyermekeket veszélyeztető online kihívások

„Újabb halálos kihívás terjed a gyerekek között” – gyakori cím a médiában, de sajnos sokan nem is sejtik, hogy miről szól egy-egy virtuális kihívás és mitől veszélyes. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének tanácsadó testületeként működő Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal szeptember 28-i ülésén az online kihívások veszélyeivel, visszaszorításuk lehetőségeivel és a szülői tudatosság növelésének fontosságával foglalkozott.

2022. szeptember 30. 20:25

Tippek a lombhullató szezon fotózásához és videózásához

Vége a nyaralásnak, hűl az idő, és fokozatosan veszi fel a természet is őszi színeit. Az új évszak remek lehetőségeket biztosít arra, hogy kiránduljunk vagy utazzunk, ott pedig egyedi felvételeket készíthessünk. Akár bakancsot húzunk, akár autóba ülünk, akár csak az otthon melegéből szemlélünk, okostelefonunkkal príma fotókat és videókat alkothatunk.

2022. szeptember 30. 18:47

Idén a lányoké az első lépés a világ sakktábláján

Mindenkit vár idén is a Polgár Judit által szervezett eddigi legnemzetközibb Világsakkfesztivál október 8.-án Budapesten, a Magyar Nemzeti Galériában – ahol a lányok uralják majd a sakktáblát. Ezen a héten ráadásul Polgár Judit egyik híres partijából vett sakkfeladvánnyal találkozhatnak a New York-i járókelők a Time Square egyik óriásképernyőjén. 

2022. szeptember 30. 17:06

Rendszerváltozások: az átláthatatlan vállalati informatika az innovációt is megöli

A verseny által kikényszerített folyamatos költségcsökkentési spirál, a munkaerőhiány pótlására fejlesztett informatikai megoldások és robotizáció, valamint a technológia fejlődése mind a digitalizáció irányába hat. Ennek következtében komplex, sok területet lefedő, integrált rendszerek és célrendszerek jelennek meg a vállalati IT-környezetben. 

2022. szeptember 30. 15:15

Vadonatúj kameratechnológiával jön a Mate 50 Pro

Bemutatta Magyarországon új zászlóshajó okostelefonját a Huawei. A HUAWEI Mate 50 Pro-t vadonatúj kameratechnológiával szerelték fel, amely a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkezik

2022. szeptember 30. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38