Az LG LED-kijelzőin elevenednek meg a Blackdove digitális művészeti alkotásai

forrás: Prím Online, 2022. február 25. 18:27

Az LG Electronics (LG) globális együttműködésre lépett az egyesült államokbeli Blackdove-val. A partnerség keretében a Blackdove digitális művészeti alkotásai az LG fejlett, digitális üzleti kijelzőin jelennek meg. A Blackdove digitális művészeti galériájának válogatott alkotásait, az NFT (non-fungible token, azaz nem helyettesíthető token) platformot, valamint a szoftvereket integráló prémium kategóriás, testreszabható LG képernyőmegoldások kényelmes lehetőséget kínálnak a globális művészeti piac figyelmének középpontjában álló digitális művészeti alkotások bemutatására.

Az LG látványos digitális kijelzői tökéletes médiumot jelentenek a művészeti installációk megjelenítésére, valamint ideális kiegészítői az irodaházi fogadótereknek, galériáknak, luxus lakóépületeknek és számtalan nyilvános helyszínnek. Az LG üzleti LED-kijelzőinek moduláris, könnyen méretezhető kialakítása kivételes testreszabhatóságot és könnyű telepítést garantál, méghozzá kiváló képminőségben a Full HD-tól (1920 x 1080) a 8K (7680 x 4320) felbontásig.

 

 

A Blackdove saját szoftverét integráló LG üzleti LED-kijelzők – többek között az LG MAGNIT, az LG LED Bloc, valamint All-in-One és ún. fine-pitch LED-megoldások – már ettől a negyedévtől világszerte kaphatók, elérhetővé téve a galéria hatalmas digitális művészeti gyűjteményét. A Blackdove kurátorai által személyesen kiválasztott kortárs művészek, köztük Jonathan McCabe, Kenneth Wayne, Meghan Cheng, Franck Lefebvre és Jamie Scott alkotásai témák és stílusok széles skáláját ölelik fel, így egyszerre szólnak a digitális művészet új, valamint tapasztalt rajongóihoz egyaránt.

 

 

„Az LG örömmel lép partnerségre a Blackdove-val, hiszen ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy üzleti LED-kijelzőket használó ügyfeleink számára olyan kivételes előnyt nyújtsunk, amelyre csak mi vagyunk képesek” — mondta Paik Ki-mun, az LG üzleti megoldások divíziójának szenior alelnöke és információs kijelzőkért felelős vezetője. „Várakozásaink szerint a közönség igen pozitívan értékeli majd, hogy az LG LED-kijelzők bármikor digitális festővászonná alakíthatók át, legyen szó akár luxusvillák, akár irodaházi fogadóterek, akár kórházak, akár üzletek tereiről.”

 

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan rendkívüli cég választott minket partneréül, mint az LG” — mondta Marc Billings, a Blackdove igazgatója. „A digitális művészet a történelem első olyan művészeti formája, amelyet az egész világ eredeti formájában megtapasztalhat egy pillanat alatt, egyetemes vonzerőt létrehozva. Ez lehetőséget ad az alkotások mennyiségének és sokszínűségének exponenciális növekedésére, valamint utat nyit a művek élvezetéhez és tulajdonlásához való egyetemes és megfizethető hozzáféréshez.”

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar cég innovációiért rajong a világ

Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary vezérigazgatója a nyolcadik Bizalom Gálán vehette át a legmagasabb üzleti kategória nagydíját, a Leader Of The Year trófeát a nagyvállalati kategóriában. A díjazott vezető nemcsak a cége szakmai sikereire és innovációira büszke, de arra is, hogy munkatársai is a szívükön viselik a vállalat működését és a fenntarthatósági törekvéseiket.

2023. március 26. 16:43

Ezek az idei év okos trendjei a kényelem és a fenntarthatóság jegyében

Az utóbbi hónapokban újra szárnyra kaphattak a gyártók és a fejlesztők, és hozzánk is végre elérhettek régóta várt okos otthoni innovációk a globális chiphiány mérséklődésével és az ellátási láncok akadozásának javulásával. Sok technológiai újdonsággal, új márkával és szolgáltatással találkozhattunk idén például a Konyhakiállításon, amelyek a fogyasztói igényekhez maximálisan alkalmazkodnak. A MediaMarkt szakértői most összeszedtek öt trendet, ami jelenleg és a közeljövőben is meghatározza az otthonunkkal kapcsolatos technológiai fejlesztéseket.

2023. március 26. 15:09

Megtanulni egy nyelvet fél év alatt? Lehetséges!

Egy igazán egyedülálló nyelvtanulási módszerrel hatalmas sikereket érhetünk el! Kezdő szintről mindössze hat hónap alatt el lehet sajátítani egy idegen nyelvet az egyedi módszer által. Tóth Alexandra, az Alexa Nyelviskola megálmodója kifejlesztett egy hatékony rendszert, melynek segítségével könnyen és érthetően tanulhatjuk meg a régóta vágyott nyelvet. 

2023. március 26. 13:27

A Continental nyerte „Az év K+F beruházója” díjat a HIPA-tól

A technológiai cégcsoport magyarországi leányvállalatának, a Continental Automotive Hungary Kft-nek tavaly megvalósult beruházásait, vidéki bővülését, valamint a K+F területen nyújtott, folyamatosan kimagasló teljesítményét díjazta a Nemzeti Befektetési Ügynökség. 

2023. március 26. 11:55

Mini-ösztöndíj gyártói startupoknak Bécsben

Elsősorban magyar, horvát, cseh, szerb, szlovák, szlovén és osztrák scale-upok jelentkezését várják a Bécsi Gazdasági Ügynökség és az EIT Manufacturing East mini-ösztöndíjára, a Discover Vienna: Manufacturing Edition nevű programra Bécsbe. Aki ügyes, akár négyszázezer eurós támogatáshoz is juthat. 

2023. március 26. 10:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48