A Cat phones bemutatja strapabíró 5G mobilinternet hotspot eszközét

forrás: Prím Online, 2022. február 28. 14:37

A Bullitt Group, a Cat phones globális licencpartnere bemutatja a Cat Q10 hotspotot. A Cat Q10 megbízható és gyors kapcsolatot biztosít több eszköz számára, kifejezetten szabadtéri használatra tervezve. IP68 szabvány szerint bírja a port és az esőt, a Mil-Spec 810H szabványnak való megfeleléssel pedig huzamosabb időn keresztül is ellenáll a hideggel és az esővel szemben, és tesztelték 1,8 méterről való leejtés során is. A nagyméretű, 5300 mAh-s akkumulátorral, amelyet akár a felhasználó is kicserélhet, a csatlakoztatott eszközök hosszú ideig online lehetnek.

A Cat Q10 egyszerűen hordozható eszköz, kialakításakor elsősorban a szabadtéri használat körülményeit vették figyelembe. Ennek megfelelően praktikusan használható például kültéri munkavégzéskor, rendezvényeken, pop-up üzletekben vagy egyéb ideiglenes helyszíneken. 

 

 

A Cat Q10 gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető, és egyszerre akár 32 eszköz biztonságos csatlakoztatására képes. Wifi 6 és 5G előnyeit kihasználva megbízható kapcsolatot biztosít. Emellett fejlettebb adatvédelmi és biztonsági beállításokat nyújt titkosítással és a privát biztonságos hálózat előnyeivel, túlmutatva a nyilvános wifi hotspotok által nyújtott lehetőségeken. 

 

A Cat Q10 nagyméretű akkumulátorral rendelkezik, hogy a csatlakoztatott eszközök hosszú ideig, akár 10 órán keresztül, online lehessenek. Ha további üzemidőre van szükség, a felhasználók másik akkumulátort helyezhetnek a routerbe. 

 

 

"Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék kihasználni az 5G erejét, amikor a szélessávú internet nem elérhető vagy megbízhatatlan" – mondta Pete Cunningham, a Bullitt Group termékportfóliójának alelnöke. "Mint minden Cat phones termék, a Cat Q10 strapabíró tulajdonságai biztosítják, hogy bárhol megállja a helyét, ahol csak szükség van rá. A Cat új termékkategóriában jelenik meg a Cat Q10 eszközzel, alátámasztva folyamatos innovációnkat és vezető szerepünket a strapabíró szektorban." 

 

Főbb termékjellemzők

Strapabírás

• IP68 szerint időjárásálló: védett eső, hó, homok, por és kosz ellen 

• MIL-SPEC 810H katonai szabványnak való megfelelés

• Ejtésteszt akár 1,8 méteres magasságból 

Kialakítás

• Strapabíró, nem csúszós, gumírozott TPU készülékház 

Akkumulátor

• 5300 mAh cserélhető lítium-ion akkumulátor, 10 óra használat, 1000 óra készenléti idő, külső akkumulátorként is használható

Csatlakozás

• 5G, 4G LTE (Cat 19)

• Wi-Fi 6, 802.11 a / b / g / n / ac / ax 2x2 MIMO

• Egyidejűleg akár 32 eszköz csatlakoztatása  

Chipset

• MTK 5G T750 

Kezelőfelület

• Könnyű üzembe helyezés okostelefonnal vagy böngészőn keresztül

Egyéb

• Támogatott biztonsági beállítások – WPA-PSK, WPA2-PSK

Kulcsszavak: router Bullitt Group Cat

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05