Magyarországra érkezik a Samsung 2022-es Neo QLED TV kínálata

forrás: Prím Online, 2022. március 1. 20:16

A Samsung bejelentette népszerű Neo QLED 8K és 4K televízióinak hazai megjelenését. A készülékek március 14-től előrendelhetők és április 11-én válnak elérhetővé. Az új széria a tavalyi, díjnyertes modellekre épülő jelentős fejlesztésekkel és különleges funkciókkal emeli új szintre az otthoni szórakozást.

Az új, csúcstechnológiás készülékekből álló kínálatban megtalálható a kiemelkedő teljesítményű QN900B 8K tévé, valamint 43- és 85 colos közötti méretekben 11 különböző sorozat modelljei. 

     •  Neo QLED 8K modellek

     •  Neo QLED 4K modellek

     •  Crystal UHD modellek

     •  Lifestyle TV modellek 

 

Kiemelkedő képminőség 

A Samsung idei Neo QLED kínálatában számos különleges újítás és egyedi funkció is elérhetővé válik. A Quantum Mini LED fényforrás a továbbfejlesztett kontraszt leképezéssel bővült, amellyel a fényerő 14 bites mélységgel vezérelhető, így a sötét és a világos jelenetek is még részletesebbek lehetnek. A vállalat saját fejlesztésű Mini LED-jeit rendkívüli precizitással irányító Quantum Matrix technológia pedig minden eddiginél pontosabbá válik az Adaptív fény technológiának köszönhetően, így a felhasználók lenyűgöző részletességgel élvezhetik a kedvenc műsoraikat.    

 

 

Szuper térhangzás

A Samsung Neo QLED TV készülékei a többirányú hangszóróknak és az idén először elérhető Dolby Atmos támogatásnak köszönhetően kiemelkedő térhangzással érkeznek. A magával ragadó, moziszintű élményhez az olyan egyedülálló funkciók is hozzájárulnak, mint például az Object Tracking Sound (Többirányú hangzás minden jelenetben), amelynek köszönhetően a hang követi az objektumok mozgását a képernyőn.

 

Különleges szolgáltatások

A 2022-es Samsung készülékekkel a felhasználók számos egyedülálló tartalomhoz férhetnek hozzá. Az új Neo QLED modellekben külön felületen kezelhetők az NFT-k*, így a digitális alkotások kiváló minőségben tekinthetők meg, illetve minden hozzájuk kapcsolódó adat is könnyedén elérhető. Emellett a filmrajongók számos streaming szolgáltató kínálatából választhatnak, a 2022-es televíziókon már a megjelenéskor letölthető lesz az ikonikus filmeket és közönségkedvenc sorozatokat felvonultató HBO Max alkalmazás is, amely március 8-án érkezik Magyarországra. Ha pedig többen osztoznának a képernyőn, az Osztott képernyőfunkció segítségével egyszerre több tartalom is megjeleníthető, így senki sem marad le az élő közvetítésekről. 

 

 

Több mint egy tévé

A továbbfejlesztett audiovizuális megoldások mellett a Samsung tévék okosfunkciói is új szintre léptek, így még inkább kényelmes és testreszabható lehet a felhasználói élmény. A legújabb fejlesztések közé tartozik a továbbfejlesztett kezelőfelület, amellyel még könnyebben böngészhetők a különféle tartalmak. A SmartThings Hub integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különféle okosotthon kommunikációs protokollokkal a legtöbbet hozzák ki a Samsung készülékeikből, a zökkenőmentes csatlakozásnak köszönhetően pedig a Samsung készülékek a modern otthonok irányítóközpontjává válhatnak. A gamerek könnyebben hozzáférhetnek a játékokhoz és a felhőalapú játékok integrációjához a Samsung Játékközpont felületén. A 4K@144Hz**-es, alacsony bemeneti késleltetésű, szupergyors válaszidőnek és a minden porton elérhető HDMI 2.1 technológiának köszönhetően a játékosok a következő generációs játékkonzolokból is a legtöbbet hozhatják ki. A legújabb játékok elindítása után a TV részletesen beállítható a Játék sávon keresztül, és több gaming funkció is elérhető, a játékosok például kinagyíthatják a képernyő egyes részeit, így jobban láthatják a játékbéli térképeket, az élő chatet vagy éppen egy fejtörő részleteit. 

 

 

Elérhetőség

A Samsung legújabb Neo QLED televíziói Magyarországon április 11-től érhetők el. A készülékekre a felhasználók előre regisztrálhatnak a https://www.samsung.com/hu/tvs/neo-qled-pre-registration/ oldalon március 1. és március 13. között és 10 százalékos kedvezményre jogosító kupont kaphatnak a Samsung Webáruházban. Az előrendelés március 14-től április 10-ig tart, az előrendelők a Samsung új hangprojektorai közül választhatnak ráadásként. Az új Crystal UHD és Lifestyle TV modellek várhatóan április közepétől érkeznek Magyarországra.

 

A Samsung 2022-es Neo QLED termékcsaládjáról a https://www.samsung.com/hu/tvs/qled-tv/highlights/ weboldalon érhető el bővebb információ.

 

___________________

* Non-fungible token – nem helyettesíthető token

** A 4K@144Hz funkció modellenként változhat.

Kulcsszavak: Neo QLED TV Samsung

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Környezetvédelmi díjat kaptak az LG 2023-as OLED evo tévéi

Az LG Electronics (LG) 2023-as OLED evo tévéi megkapták a Carbon Trust*** CO2 kibocsátás csökkentéséről* és CO2 méréséről** szóló tanúsítványát. A széria idén az egymást követő harmadik évben érdemelte ki a minősítést, valamint a Société Générale de Surveillance SA (SGS) környezetvédelmi címkét**** is magáénak tudhatja. Az elismerésekkel az LG folyamatos ESG-erőfeszítéseit díjazták, amelyeket a gyártás során keletkező műanyaghulladék csökkentése érdekében tesz.

2023. június 1. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39