Adománygyűjtés funkció indul a CIB Bank Mobilalkalmazásban

forrás: Prím Online, 2022. március 3. 15:27

A háborús események elől menekülők megsegítésében a jó szándék mellett az idő is fontos tényező. A CIB Bank ezért ügyfelei részére adománygyűjtő akciót indít, melynek keretében mobilalkalmazásán keresztül lehet támogatást küldeni a segélyakcióban részt vevő Magyar Református Szeretetszolgálatnak. Mindezek mellett a pénzintézet a saját adományait is eljuttatja a mentést végző karitatív szervezeteknek.

A CIB Bank társadalmi felelősségvállalásának része, hogy a saját eszközeivel részt vállal a humanitárius krízisek enyhítésében. „Kétszer ad, ki gyorsan ad” – tartja a mondás, és ez a jelenlegi helyzetben, a harcok elől menekülők megsegítésében hatványozottan igaz. Ezért a pénzintézet a digitális banki megoldásait is a segíteni szándékozók rendelkezésére bocsátja. A CIB Bank Mobilalkalmazásban mától elérhető adományozási funkcióval a pénzintézet ügyfelei egyszerűen és gyorsan tudnak eseti átutalással adományozni, a felajánlott anyagi segítség pedig közvetlenül a Magyar Református Szeretetszolgálathoz érkezik, rajtuk keresztül pedig a rászorulókhoz. Az ehhez szükséges fejlesztés pár nap alatt valósult meg. 

 

Az adománygyűjtő akció célja, hogy az adományok segítségével a Magyar Református Szeretetszolgálat minél hatékonyabban tudjon segíteni a határon át érkező menekülteknek, abban, amiben szükséget szenvednek. Az akcióval a CIB Bank anyabankja, az Intesa Sanpaolo nemzetközi divíziójának kezdeményezéséhez csatlakozik, melynek kertében a romániai, szlovákiai és magyarországi tagbankok hazájuk egy-egy karitatív szervezetét támogatják a kezdeményezéssel. 

 

Az CIB Bank maga is csatlakozott az adományozók táborához, még a múlt hét folyamán ajánlott fel 1-1 millió forintot három nagy hazai karitatív szervezetnek.  

 

A bank önkéntesei segítségével aktív segítséget ad ukrán társbankja, a PRAVEX kollégáinak és családjaiknak abban, hogy ha a háború elől Magyarország felé tudják elhagyni Ukrajnát, akkor várják őket a határon, ahol transzfert, szállást és ellátást, valamint tolmácsolást biztosítanak nekik, ameddig a helyzet ezt szükségessé teszi. Már több család számára nyújtottak így biztos támaszt hazánkba történő érkezésüket követően. Ehhez a humanitárius akcióhoz közel 150 CIB bankos kolléga jelentkezett önkéntesként.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű memória munkaállomásokhoz és felső kategóriás asztali számítógépekhez

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY a Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memóriával bővítette DDR5 memóriacsaládját. Az új, túlhúzható szerverosztályú memóriamodult a következő generációs munkaállomások és felső kategóriás asztali gépek számítástechnikai igényeinek kielégítésére tervezték.

2023. március 20. 21:23

Elkészültek a 2022-es Média- és Kommunikációs torták

Az MRSZ megállapításainak összefoglalója a 2022-es média- és kommunikációs költés számokról: (1) A piac 2022-ben sem lélegezhetett fel, hiszen az orosz-ukrán háború következtében kialakult komplex válság a kommunikációs iparágat sem kímélte. 

2023. március 20. 20:07

Itthon is nagy változást hoz az elektronikus számlázásban az új EU-sztenderd

A számlaforgalom valós idejű ellenőrzése nem idegen a magyar vállalkozásoknak, de nem is ez lesz a legnagyobb kihívás abban az uniós jogszabálycsomagban, melynek bevezetésére több lépésben a következő években kerül sor, 2028-ig. Az elvárások teljesítéséhez nem elég a jó szándék, rengeteg cég lesz, ahol a működést is jelentősen át kell majd alakítani ‒ hívta fel a figyelmet Nyári Zsolt, a BDO Magyarország K-X Tanácsadó Kft. partnere és okleveles adószakértője.

2023. március 20. 18:46

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

GLAMI: a 12-26 éves korosztály diktál az online divatkereskedelemben

A GLAMI divatkereső európai webáruházak között készített felmérése szerint annak ellenére, hogy a 12-26 éves korosztály vált a divat világát leginkább meghatározó korcsoporttá, a vállalkozások csak 20%-a igazítja választékát a legfiatalabb generáció ízlésvilágához. Ugyanakkor azok a webáruházak válhatnak sikeressé, akik a rendelkezésükre álló technológiák segítségével képesek néhány másodperc alatt felkelteni, majd fenntartani a fogyasztók figyelmét.

2023. március 20. 15:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20