ABB globális projektfejlesztési felhívás startup cégek számára

forrás: Prím Online, 2022. március 6. 10:17

Az ABB, a Microsoft és a SynerLeap, az ABB globális innovációs növekedési központja egy globális projektfejlesztési felhívást tesz közzé startup cégek számára. A felhívás témája: Nyílt innováció milliónyi jobb döntés érdekében.

A kihívás során a pályázóknak három fő kategória valamelyikében kell egy megoldást benyújtani: Okos épületek, Intelligens energiaellátás és Disztribúciós megoldások. A jelentkezéseket március folyamán fogadják, mindegyik kategóriának meghatározott kritériumai vannak, a részletek a csatolt dokumentumban, és ezen a linken találhatók: ABB Electrification Startup Challenge: Nyílt innováció milliónyi jobb döntés érdekében

 

 

A három győztes startup egyenként 30 000 dolláros díjat kap, hogy innovatív ötleteiket az ABB-vel és a SynerLeap-pel együttműködve közösen továbbfejlesszék, majd az ABB Ability Marketplaceen keresztül piacra dobják.  A nyertesek emellett az ABB K+F szakértőinek marketing és networking támogatásában is részesülnek, valamint azonnali hozzáférést kapnak az ABB eszközeihez, és lehetőséget arra, hogy az általuk kidolgozott megoldást az ABB legfontosabb csatornáin keresztül közzé tegyék, és a médiában is népszerűsítsétek azt.

 

  •     A digitális startupok világszerte 2022. március 31-ig pályázhatnak az ABB, a Synerleap és a Microsoft közös, nyílt felhívására 
  •     Összesen 9 döntős – azaz kihívásonként 3 – mutathatja be élőben ötleteit Berlinben, május 13-án.
  •     A zsűri minden egyes kihívás esetében kiválaszt egy győztes csapatot, amely az ABB-vel közösen fog majd egy digitális megoldáson dolgozni, amely az ABB Ability Marketplace-re kerülhet.
  •     Bónuszként az idei döntősök meghívást kapnak a május 14-15-i berlini Formula E-Prix-re is!
Kulcsszavak: pályázat ABB

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Immáron 20 éve támogatják a hazai kutatónőket

Egy év alatt több mint 250 000-rel növekedett a női kutatók száma az Európai Unióban, ez a szám azonban még mindig kevésnek minősül. Az Eurostat 2022-es felmérése szerint a korábbi évekhez hasonlóan a tagállamokban átlagosan 41 százalék a nők aránya a tudományos életben, de Magyarország alig 30%-os mutatóival sereghajtó a kontinens országai között. Ahhoz, hogy ez a szám növekedni tudjon, olyan programokra, ösztöndíjakra van szükség, amelyek támogatják a női kutatókat, hogy ne kényszerüljenek a pálya elhagyására sem társadalmi, sem egyéb nyomásra.

2022. május 18. 12:26

Hogy érzi magát a Föld? – országos kreatív alkotói pályázat a Föld napja kapcsán

„Hogy érzi magát a Föld?” címmel hirdet országos kreatív alkotói pályázatot a Föld napján az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Az intézmény Matematikai, Természettudományi és Informatikai Tanszéke mindig is hangsúlyt fektetett a jövő generációk környezettudatos szemléletének alakítására, ezért óvodások, általános iskolások, középiskolások és felsőoktatásban tanulók is jelentkezhetnek a meghirdetett pályázatra sík- és térbeli alkotásokkal. A pályamunkák leadási határideje 2022. június 15.

2022. április 22. 15:26

Megvan a legjobb szakdolgozat a digitális marketingről

Megszületett az IAB Hungary Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről 2021 pályázatának eredménye. A most harmadik alkalommal meghirdetett versenyre számos érdekes, színvonalas szakdolgozat érkezett be a szervezőkhöz. A pályázatot szponzoráló Google, Group M és OMD munkatársaiból, az IAB Hungary tagjaiból és további két szakértőből álló zsűri döntése alapján az alábbi szakdolgozatok kerültek díjazásra.

2022. április 22. 11:19

Várja a jelentkezőket Magyarország legrangosabb designpályázata

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) és a Magyar Formatervezési Tanáccsal közösen, idén 43. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díjat (MFD). Hazánk legrangosabb designpályázatára 2022. május 1-jéig lehet jelentkezni. A díjazott és különdíjas pályázók alkotói oklevélben és akár bruttó 600 ezer forint pénzjutalomban részesülhetnek, amelyet a díjhoz kapcsolódó, 2022 őszén megrendezendő kiállítás ünnepélyes megnyitóján vehetnek majd át.

2022. április 17. 10:32

Elindult az LG nemzetközi innovációs versenye, várják a jelentkezőket

Az LG Electronics (LG) a varsói Alpha Wolves Summiton bejelentette, hogy elindítja A jövő otthona című globális innovációs versenyt (LG Future Home Global Innovation Challenge). A startupokat és gyors ütemben növekvő vállalkozásokat célzó felhívás olyan innovációkat és megoldásokat keres, amelyek hozzájárulhatnak a kényelmesebb, egészségesebb, összekapcsolt otthonok megteremtéséhez.

2022. április 11. 11:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24