Gyorsabbak lettek az AOC legkelendőbb gaming monitorai

forrás: Prím Online, 2022. március 23. 12:45

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti, hogy a nagyra értékelt G2 sorozat mostantól gyorsabb IPS panelekkel rendelkező új modellekkel bővül. Az AGON by AOC négy különböző modellt dob piacra állítható magasságú állvánnyal, USB-elosztóval, illetve ezek nélkül, amelyek mindegyike új, megemelt, 165 Hz frissítésti rátát kínál: 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE és 27G2SPAE.

 

 

Gaming mindenkinek

Az AGON by AOC portfólió számos lehetőséget kínál a különböző típusú játékosok számára. A hétköznapi játékosok számára a G2 sorozat lapos IPS-paneljei vagy ívelt VA-paneljei, illetve a G3 sorozat agresszívebb, 1000R görbületű paneljei a legmegfelelőbbek. Az olyan monitorok, mint a 60,5 cm/24" 24G2U és 68,6 cm/27" testvére, a 27G2U a piac két legkelendőbb gaming monitora, köszönhetően annak, hogy ezek a modellek kivételes értéket és nagy teljesítményt kínálnak az ambiciózus és kalandvágyó játékosoknak. Mindkettőt a kritikusok is elismeréssel fogadták, és világszerte számos kritikus számos díjat kapott, például a "Legjobb gaming monitor" címet.

Jobb, gyorsabb, erősebb

Az AGON by AOC felpörgeti az eseményeket, és 165 Hz frissítési rátával újítja fel a sikeres modelleket. A március végén / áprilisban megjelenő 24G2SPU és 27G2SPU a 24G2U és 27G2U modelleket váltja fel. A magasság-, forgatás-, billentési- és döntési-beállításokat lehetővé tevő ergonomikus lábazatokkal felszerelt monitorok a jobb játékélmény érdekében optimálisan beállíthatók, és a játékosok számára lehetőséget biztosítanak több képernyő alkalmazására is egy többmonitoros konfigurációban. A 24G2SPU és a 27G2SPU, mint a sorozat mindennel felszerelt modelljei, integrált 4 portos USB elosztóval rendelkeznek, így a játékosok közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatják a billentyűzeteket és egereket, csökkentve ezáltal az asztalukon lévő rendetlenséget. Mindkét modell két 2 W hangszóróval is el van látva.

 

Az összes modellben használt IPS-panelek éles Full HD felbontást kínálnak, amellyel a játékosok a GPU-k megterhelése nélkül érhetnek el magas képsebességet. A 165 Hz frissítési ráta sokkal gördülékenyebb játékélményt nyújt, mint a 144 Hz társaik, így a játékosok a kiélezett helyzetekben versenyelőnybe kerülnek. Az 1 ms MPRT válaszidő az éles, elmosódásmentes látvány érdekében gyakorlatilag kiküszöböli a szellemképeket, míg az Adaptive-Sync támogatás a változó képfrissítési sebesség használatával kiküszöböli az akadozást és a szakadozást. A modellek keskeny, 3 oldalon keret nélküli kialakítása "gaming" hangulatot sugároz, tökéletesen illeszkedik a modern harci állomásokhoz, és növeli a többmonitoros elrendezések sokoldalúságát.

 

 

A többmonitoros elrendezéssel rendelkező felhasználóknak érdemes lehet egyszerűbb monitorokat választaniuk: az AGON by AOC a 24G2SPAE és 27G2SPAE modelleket USB hub nélkül és egyszerűbb állvánnyal, leegyszerűsített opcióként kínálja. Ezek a modellek a 24G2SPU és a 27G2SPU monitorokéval azonos panellel de csökkentett funkciókészlettel rendelkeznek, így tökéletesen alkalmasak két/három monitoros elrendezésekhez, vagy olyan felhasználók számára, akik már rendelkeznek monitorkarokkal, mint például az AOC AD110D0 – a VESA rögzítési opciót használva.

 

 

Mind a négy modell IPS panellel rendelkezik és éles Full HD felbontást kínál, mint például Game Color (a telítettség beállításához), Dial Point (célkereszt a pontos célzáshoz), LowBlue mód a hosszabb éjszakai játékmenetekhez, és három játékmóddal a különböző műfajokhoz, mint például FPS, RTS, Racing, valamint három, a felhasználó által testre szabható móddal. Az új, modern G-Menu OSD szoftver segítségével a képernyő finom részleteinek beállítása gyerekjáték.

 

Az AOC GAMING 24G2SPU és 27G2SPU 2022 március végétől / áprilistól kapható 249,00 € és 299,00 € ajánlott fogyasztói áron.

Az AOC GAMING 24G2SPAE és 27G2SPAE 2022 júliusától lesz kapható 229,00 € és 279,00 € ajánlott fogyasztói áron.

______________________

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2021

Kulcsszavak: monitor AOC AGON by AOC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38